Anbefalte handikaptilpasset hoteller

En viktig del av ferien er hotellet. Vi ber deg derfor være ekstra oppmerksom når du velger stedet du vil bo. Finnes det gode nok fasiliteter på området og på hotellværelset som vil leve opp til dine forventninger og oppfylle de behov som du har? Om du er i tvil, anbefaler vi deg å kontakte vårt kundesenter så hjelper vi deg gjerne med å finne det som passer for deg.

Hoteller og leiligheter på reisemålet har svært sjelden rom som er tilpasset personer med nedsatt funksjonsevne. Hotellene vi tilbyr er godkjente etter lokal standard, og adgang til alle fasiliteter kan ikke garanteres.

Vi ber deg gjøre oss oppmerksom på dine funksjonshemninger, uansett om de er synlige eller skjulte, i forbindelse med bestillingen. Om du bestiller reisen hos en selger, kan du få opplysninger om reisemålet, samt dørbredde og tilganger til ramper etc. på de respektive hoteller. Gi oss de nødvendige detaljer om hvilke krav du har til en vellykket ferie.

Under hotellfakta på de respektive hotellsider finner du spesifikk informasjon om rommene, leilighetene og fasilitetene som finnes på hotellet. For å gjøre det så lett som mulig, har vi samlet en oversikt over de hoteller som vil gi deg den beste opplevelsen.

Kypros

Hellas

Kreta

Kos

Rhodos

Samos

Zakhyntos

Kroatia

Spania

Mallorca

Menorca

Gran Canaria

Tyrkia

Marmariskysten

Antalyakysten