Reiser
til
Gran Canaria

Pris fra

...

Våre hotell

172 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel fra Playa del Ingles
 • Pizzaca. 80,-
 • 1,5 liter vannca. 6,-

Fakta

Vis alle fakta
 • ValutaEuro (EUR)
 • Tidsforskjell- 1 time
 • HovedstadMadrid
 • SpråkSpansk
 • Befolkningca. 840 000

Reiser til Gran Canaria

Gran Canaria

TUI flyr deg til Gran Canaria hele året. Ikke bare til strender, tapasrestauranter og shoppingsentre, men også til grønne fjell med vingårder og turstier. Du kan velge mellom mange ulike bosteder, alt fra TUI Blue Bahia Feliz med barneklubber til populære RIU-hotell.

Strendene, atmosfæren og det solsikre klimaet gjør at vi elsker å reise til Gran Canaria. Utvalget fornyes hele tiden med nye spahotell, badeland, strandklubber og tapasrestauranter.

Avkobling, opplevelser og golf

Du velger selv hva slags ferie du vil ha når du velger reisemål og hotell. Her finner du alt fra rolige havnebyer til fargerike badesteder og storbyen Las Palmas. I tillegg er Gran Canaria et av Europas største golfreisemål, spesielt i vinterhalvåret.

Reisemål på Gran Canaria

Under lenkene finner du mer om Gran Canarias strender, fornøyelser og beste hotell.

Hele året kan du velge:

 • Bahia Feliz – vår egen ferieby med TUI Blue for den beste familieferien
 • Maspalomas – med populære hotell nær havet og sanddynene
 • Playa Taurito – her finner du både Splash-hotell med badeland og TUI Blue kun for voksne
 • Las Meloneras – med 5-stjerners spahotell, RIU og familievennlig Blue Star
 • Puerto Rico – klassisk charterreisemål med hvite leilighetshoteller
 • Amadores – lite og rolig ved en av øyas fineste strender
 • Playa del Ingles – med uteliv og bungalowhotell ved en lang strand
 • Las Palmas – øyas hovedstad med strand, shopping og kultur
 • Puerto de Mogan – idyllisk havneby med bilfrie gater

I vinterhalvåret kan du i tillegg velge:

Vi tilbyr covid-19 test kostnadsfritt

Når du skal reise med oss til Gran Canaria, så vil vi i TUI tilby deg kostnadsfri covid-19 test som er nødvendig å vise frem når du sjekker inn på hotellet ditt. Les mer om testen her.

Våre reisemål på Gran Canaria

Arguineguin

Arguineguin

6 hotell
Fra
Arguineguin er et hyggelig reisemål på den solsikre sydkysten. Du bor mellom det gamle fiskerleiet Arguineguin og den kjente Anfistranden med lys importert sand.
Bahía Feliz

Bahía Feliz

6 hotell
Fra
Vår egen ferielandsby på Gran Canarias sydøstkyst. Her kan du velge blant flere familievennlige hoteller i ulike kategorier som TUI Blue For Families og Familiefunn.
Las Meloneras

Las Meloneras

7 hotell
Fra
Las Meloneras er et moderne reisemål på sydkysten av Gran Canaria, nær Maspalomas' sanddyner. Her finner du både 5-stjerners spahotell, RIU-hotell og familievennlige Cay Beach Meloneras.
Las Palmas

Las Palmas

13 hotell
Fra
I Las Palmas kan du kombinere sol og bad med storby og kultur. Byen lokker med alt fra konserter og museer til tapasbarer, shopping og en tre kilometer lang strand.
Maspalomas

Maspalomas

16 hotell
Fra
Maspalomas er et behagelig reisemål med lange alléer av palmer lengst sør på Gran Canaria. Her tilbyr vi hotell for både par og familier nær strand, golfbane og de berømte sanddynene.
Playa del Cura

Playa del Cura

4 hotell
Fra
Playa del Cura er en harmonisk, mindre ferieby på den solsikre sydvestkysten. Her kan du slappe av nær stranden, og den større naboen Puerto Rico ligger innen rekkevidde.
Playa del Ingles

Playa del Ingles

50 hotell
Fra
Playa del Ingles var Gran Canarias første store badereisemål på den solsikre sydkysten. Her finner du et stort utvalg av shopping, restauranter, fornøyelsesliv og lange sandstrender.
Playa Taurito

Playa Taurito

5 hotell
Fra
Playa Taurito er en hyggelig naboby til Puerto de Mogan med strand, lekre all inclusive-hotell og et stort badeland. Du har kostnadsfri inngang hvis du bor på ett av Splash-hotellene.
Puerto de Mogan

Puerto de Mogan

7 hotell
Fra
Puerto de Mogán har blomsterdekorerte gater, hvite hus og en koselig småbåthavn og ser ut som om den er tatt rett ut av et postkort. Med oss kan du bo midt i havnen.
Puerto Rico

Puerto Rico

40 hotell
Fra
Puerto Rico er et klassisk charterreisemål med strand og yachthavn i et dalføre. Her kan du velge mellom alt fra prisgunstige leilighetshoteller til storfavoritten Revoli Playa.
San Agustin

San Agustin

12 hotell
Fra
San Agustin er et allsidig, men likevel et harmonisk badereisemål med to langgrunne strender, mange leilighetshotell, gode restauranter og småbutikker.
Amadores

Amadores

6 hotell
Fra
Amadores er et harmonisk, mindre reisemål med en praktfull anlagt strand og i gåavstand til Puerto Rico. Her kan du slappe av på en av øyas fineste strender.
Vis alle (12)

Ferietilbud i/på Gran Canaria