Reiser
til
Korfu

Pris fra

...

Våre hotell

20 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksemepl fra Korfu by
 • Enkel middagca. 200,-
 • 1 liter vannca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
 • ValutaEuro (EUR)
 • Tidsforskjell+1 time
 • HovedstadAthen
 • SpråkGresk
 • Befolkning10 750 000

Reiser til Korfu

Korfu

Korfu kjennetegnes av frodig natur med åssider og fjell, duftende pinjeskoger, sølvfargede oliventrær og blomstrende busker. Men også av en kyst med et perlebånd av landsbyer, badesteder og fine strender. Pluss sjarmerende Korfu by der kulturhistorie og folkeliv møtes.

Italiensk innflytelse

Korfu tilhører de joniske øyene vest for det greske fastlandet. Den tette kontakten som har vært med Italia er merkbar i både matkultur og arkitektur. Blant annet har husene takstein istedenfor de typiske flate greske takene. Og fasadene er ikke hvite, men pusset i lyse pastellfarger som ferskengult, rosa og lyseblått.

Byen er en verdensarv

Du kan velge mellom hotell fra TUI Blue For Two for voksne som reiser uten barn til trivelige leilighetshotell i kategorien Lite & familiært. Eller TUI Blue For Families med barneklubber, treningstimer og prisgunstig all inclusive. Uansett hvor du bor må du ikke gå glipp av Korfu by som med sitt havneområde, venetianske borger og romantiske gater er noe helt unikt. UNESCO har satt hele den gamle bykjernen på sin liste over verdensarver.

Velg et reisemål!

Klikk på linkene så kan du lese mer om Korfus strender og beste hotell.

 • Korfu by – småby med koselig atmosfære, shopping, restauranter og vårt TUI Blue For Families
 • Nissaki – rolig strandby med rullesteinstrand, turstier og et TUI Blue-hotell for voksne som reiser uten barn
 • Ermones – en fredelig landsby på vestkysten der vårt 5-stjerners TUI Blue For Two som ligger rett ved stranden
 • Gouvia – et av øyas mest fargerike badesteder, med alt fra vannsport til restauranter, shopping og uteliv
 • Dassia – mellomstort badested med langs strand i bukten nord for Korfu by
 • Agios Ioannis – landsby der du finner vårt Splash-hotell med gigantisk badeland
 • Aharavi – allsidig reisemål på nordkysten, ved en av Korfus lengste strender
 • Moraitika trivelig badeby med strender, småbutikker, restauranter og en sjarmerende gammel bydel
 • Agios Stefanos – lite badested med trivelig atmosfære, småbutikker og noen barer

Bestill et cruise til Korfu

Med TUI kan du også dra på cruise til Korfu. Å dra på cruise er en komfortabel måte å reise på og du får se flere reisemål på en reise. Opplev mangfolden den greske øyverdenen har å by på. Øyene har en enestående historie og kultur. Antikt møter nytt og vakre strender ligger ved siden av tradisjonsrike landsbyer. Korfu har noen av de vakreste strendene i Hellas og en nesten tropisk natur. Gå ikke glipp av et besøk i Korfu by med sin gamle bykjerne og sine fort. Her kan du se alle TUIs cruise i Middelhavet.

Våre reisemål på Korfu

Agios Ioannis

Agios Ioannis

1 hotell
Fra
I Agios Ioannis bor du på vårt Splash-hotell i badelandet Aqualand, med ubegrenset tilgang til alle attraksjonene og all inclusive med mat og drikke.
Agios Stefanos

Agios Stefanos

0 hotell
Fra
Agios Stefanos er et harmonisk lite badested i landlige omgivelser på nordvestkysten. Her finner du en fin kilometer lang sandstrand, tavernaer og en fredelig atmosfære.
Aharavi

Aharavi

2 hotell
Fra
Aharavi er et allsidig feriested med en lang, barnevennlig strand, restauranter, butikker og kveldsfornøyelser. Reisemålet Roda har vokst sammen med Aharavi.
Ermones

Ermones

1 hotell
Fra
Ermones er et rolig reisemål i en bukt nedenfor frodige åssider med fruktavlinger og øyas eneste golfane. Her ligger vårt 5-stjerners TUI Blue For Two som er designet for par.
Gouvia

Gouvia

6 hotell
Fra
Gouvia er et av øyas mest fargerike badesteder med et stort utvalg av alt fra vannaktiviteter til restauranter, shopping og kveldsfornøyelser samt hotell som passer for alle.
Korfu by

Korfu by

3 hotell
Fra
Den lille storbyen er Korfus' selvfølgelige dronning når det gjelder sjarm, historie og kultur. Her finnes et stort utvalg av shopping, restauranter og vakker arkitektur. Her finnes familievennlige TUI Blue Kerkyra Golf, hotellet som er en opplevelse i seg selv.
Moraitika

Moraitika

3 hotell
Fra
Moraitika er et hyggelig badested sørøst på Korfu. I tillegg til stranden og hovedgatens utvalg av shopping og fornøyelser, kan du hygge deg i Moraitikas sjarmerende smågater høyere oppe i åsen.
Nissaki

Nissaki

1 hotell
Fra
Nissaki er et rolig og landlig reisemål med lang strand nedenfor grønne åssider sydøst på Korfu. Vårt parhotell TUI Blue Atlantica Nissaki Beach med all inclusive ligger rett ved stranden.
Dassia

Dassia

2 hotell
Fra
Dassia er et trivelig badested med en lang strand i bukten nord for Korfu by. Du har frodig natur rett rundt hjørnet og kan blant annet velge et all inclusive-hotell med thalasso-spa.
Nyhet
Agios Ioannis Peristeron

Agios Ioannis Peristeron

1 hotell
Fra
Agios Ioannis Peristeron er en fredelig perle med fine strender og naturskjønn beliggenhet ved foten av grønne åser. Vårt elegante all inclusivev-hotell har tennisbaner, flere basseng og mye annet.
Vis alle (10)

Ferietilbud i/på Korfu