Ulike flyselskap

Informasjon om hvilket flyselskap du reiser med finner du på billetten eller ved å logge deg inn på Min side.

Innsjekket bagasje – et frivillig tillegg

Når du reiser på en pakkereiser med charterfly er alltid én kostnadsfri håndbagasje inkludert, men du kan selv velge om du vil sjekke inn en koffert mot kostnad. Bestiller du innsjekket bagasje på forhånd sparer du minst 50 % sammenlignet med om du betaler på flyplassen. Prisen varierer avhengig av hvor langt du reiser. Mer detaljert informasjon finner du under respektive flyselskap nedenfor.

Endring av flyselskap ved spesielle omstendigheter
Under spesielle omstendigheter, som for eksempel store forsinkelser eller situasjoner vi ikke råder over, setter vi i blant inn andre flyselskap enn de som nevnes nedenfor, for å få gjennomført den etterlengtede ferien. Det skjer når det ikke er nok kapasitet på de ordinære flyselskapene.
Vi unngår imidlertid alltid flyselskapene som er nevnt i EUs såkalte flysikkerhetsliste

Viktig informasjon - Samsung Galaxy Note 7

På grunn av hendelser der batteriet i Samsung Galaxy Note 7-mobiltelefoner har blitt overopphetet, har noen flyselskaper innført regler for bruk av telefonen ombord på flyturen.

Les mer på flyselskapets hjemmeside for informasjon om hva som gjelder.

Viktig informasjon - Macbook Pro 15"

På grunn av hendelser med overopphetede batterier i eldre MacBook Pro-datamaskiner, har flyselskapene forbudt disse om bord på sine flyreiser. Forbudet inkluderer 15-tommers modeller som er solgt mellom september 2015 og februar 2017, og det gjelder både i håndbagasje og innsjekket bagasje.
Hvis du er usikker på hvilken modell du har, kan du gå til Apples supportsider og oppgi serienummeret ditt.