Reiser
til
Marbella

Pris fra

...

Våre hotell

10 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Estimert gjennomsnitt
  • Pizzaca. 80,-
  • 1,5 liter vannca. 6,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell0/-1 timer
  • HovedstadMadrid
  • SpråkSpansk
  • Befolkningca. 140 750

Reiser til Marbella

Marbella

Er du ute etter en kombiferie er Marbella rett sted. Her kombineres romantiske gater med brede forretningsgater, gourmetrestauranter med enkle tapasbarer og håndverksboder med eksklusive merkebutikker. Reis til Marbella over en helg eller en hel uke.

I den gamle bykjernen vrimler det av tapasbarer, kaféer og restauranter. Plaza de Naranjos (appelsintorget) er kveldenes turistmagnet med en romantisk atmosfære blant renessansepalass og mauriske festningstårn. Tar du turen inn i de trange gatene finner du små bortgjemte steder der lokalbefolkningen nyter sin café con leche.

Strandpromenade for alle

Ellers kretser mye av Marbellas magi rundt den lange fine strandpromenaden som strekker seg fra den gamle fiskehavnen og helt til småbåthavnen Puerto Banús 7 km unna. I Puerto Banús kan du rusle rundt og se på luksuyachtene fra hele verden. De mange sandstrendene ligger på rekke og rad langs strandpromenaden, alle like fine.

Shopping og golf i Marbella

Vil du kombinere stranddager med shopping og byliv skal du oppsøke den nye delen av byen med brede bulevarder og merkebutikker. I tillegg finnes det mange golfbaner i området rundt Marbella. Nueva Andalucia, like ved Puerto Banús, er et av disse områdene. Et tips: Dra på en golfreise til Marbella om våren eller høsten når alt er litt roligere.

Opplevelser rundt Marbella

Å leie bil og se seg rundt er et annet tips. Både langs kysten og i innlandet finnes det mange steder du enkelt kan besøke på en dagsutflukt. Gibraltar, Granada (med Alhambra-palasset), Sevilla, Ronda og Malaga er bare noen eksempler på severdige steder i nærheten av Marbella. Det enkleste er å leie bil allerede hjemmefra.

Ferietilbud i/på Marbella