Siste artikler

Vis alle

Vi fortsetter å lengte

Til tross for alt som skjer i disse dager, holder vi reisedrømmen i live. Vi mimrer tilbake til våre tidligere reiser, og de får oss til å lengte og drømme oss bort. Selv om vi ikke kan reise akkurat nå, er det helt sikkert mange som allerede vet hvor sitt neste eventyr går.

Halloumi – nasjonalretten på Kypros

Hvis du skal til Kypros må du ikke gå glipp av nasjonalretten halloumi. Den populære osten smaker best når den grilles litt gyllen. Når den i tillegg serveres sammen med noe søtt blir det en fantastisk smakseksplosjon. Men ikke nøy deg med bare halloumi – bestill meze, så får du et helt bord fullt av lekre småretter som alle kan dele.

Gode tips om Curaçao

Curaçao utgjør, sammen med øyene Aruba og Bonaire i Karibien, noe som kalles for ABC-øyene. Her finner du krystallklart vann, naturopplevelser og snorkling i verdensklasse.

Solrik storbyferie i Spania

Sol, nydelig mat og spennende severdigheter. Er ikke det nok grunner til å reise til Spania? Her er et par av våre beste tips til en storbyferie i dette populære ferielandet.

Hotellfavoritter i og omkring Dubai

I Dubai finner du alt du kan ønske deg. Fine strender, imponerende hotell og førsteklasses shopping. Med så mange flotte hotell å velge mellom, kan det likevel være vanskelig å finne akkurat det som passer for deg. Her er en liste med fem favoritter til både familier og voksne som reiser uten barn.

Dubai - et hjemsted for verdensrekorder

De forente arabiske emiraters mest fremtredende emirat er den stolte eier av tittelen "verdens største" i flere kategorier. Nedenfor kan du utforske Midtøstens Las Vegas-rekorder.

Nyheter

Vis alle