Reiser
til
Sardinia

Pris fra

...

Våre hotell

25 stk.

Prisnivå

Priseksempel fra Alghero
 • Pizzaca. 80,-
 • 1 liter vannca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
 • ValutaEuro (EUR)
 • Tidsforskjell0 timer
 • HovedstadRom
 • SpråkItaliensk
 • Befolkning60 600 000

Reiser til Sardinia

Sardinia

Sardinia med sine lange, hvite strender, bortgjemte fjellandsbyer og småbyer der pastellfargede hus lener seg mot hverandre er absolutt verdt et besøk. Snorkling, sykling og matopplevelser hører også til.

Sardinia er Italias nest største øy og byr på mye av det som italiafrelste liker aller best. En variert natur med hvite sandstrender, lavendelduftende turstier og sjarmerende småbyer samt mat som er laget av lokalproduserte råvarer ifølge sardinsk tradisjon. Duftende skalldyrspasta, oster, pølser og hjemmebakt brød hører til øyas matkultur.

Mye å gjøre på Sardinia

Lei en bil (eller sykkel) og let deg frem på små veier rundt omkring på øya, eller bli med på noen av våre utflukter. Du kan vandre i Porto Contes naturpark, spille golf, ta en dagstur med båt til naboøya Korsika eller seile katamaran. Du tar deg enkelt med båt fra Alghero til den fine sandstranden Stintino (La Pelosa).

To sider av Sardinia

Du kan bo i eller rundt Alghero på vestkysten, dit vi har direktefly med charter. Men du kan også velge pakkereiser med hotell og rutefly som lander i Olbia på den nordøstre kysten, ved den kjente "Smaragdkysten" Costa Semeralda.

Costa Smeralda-kysten

 • Budoni – trivelig badeby sør for Costa Smeralda, med postkortvakre strender, grønn natur og våre flaggskip TUI Blue.
 • Costa Smeralda – kysten som er blitt berømt for dusinvis av vakre, hvite strender og for jet set-livet i Porto Cervos havn.
 • Olbia – rett valg for deg som vil bo nær Costa Smeraldas strender, men samtidig oppleve småbyliv og kulturhistorie.

Alghero-kysten

 • Alghero – trivelig atmosfære blant kroer og isbarer, gåavstand til den fine Maria Pia-stranden
 • Porto Conte– rolig havbukt med vårt eget TUI Family Life, fult av aktiviteter for alle aldre
 • Bosa – middelalderby på en ås, her bor du på et hotell med aner fra 1700-tallet
 • Castelsardo – en av Italias vakreste byer, bak middelaldermurer
 • Isola Rossa – ved de lange, hvite sandstrendene på nordkysten

Bestill et cruise til Sardinia

Med TUI kan du også dra på cruise til Sardinia. Å dra på cruise er en komfortabel måte å reise på og du får se flere reisemål på en reise. På et cruise til Sardinia får du se Italias og Middelhavets nest største øy. Vakker natur, pastellfargede landsbyer og fantastiske strender gjør reisemålet allsidig med en herlig blanding av landlig og eksklusivt. Her kan du se alle TUIs cruise i Middelhavet.

Våre reisemål på Sardinia

Alghero

Alghero

17 hotell
Fra
Alghero er en perle blant italienske byer med sjarmerende gater, middelaldertårn og et bredt utvalg av restauranter. Den fine, langgrunne Maria Pia-stranden ligger kun et steinkast unna.
Bosa

Bosa

0 hotell
Fra
Middelalderbyen Bosa er som hentet ut av en romantisk film. Her kommer du nær den italienske folkesjelen og kan bo på unike hoteller med aner fra 1700-tallet.
Castelsardo

Castelsardo

0 hotell
Fra
Castelsardo er en sjarmerende middelalderby på en klippe ved havet. Her kan du bade, spise på romantiske restauranter, vandre i gatene og besøker severdigheter som borgen og katedralen.
Porto Conte

Porto Conte

4 hotell
Fra
Porto Conte ligger i et naturskjønt område med strender og havbukter nordvest for middelalderbyen Alghero. Her ligger vår TUI Blue For Families og flere andre fine hotell rett ved strendene.
Isola Rossa

Isola Rossa

4 hotell
Fra
Isola Rossa ligger ved de lange, hvite sandstrendene på nordkysten. Her kan du velge mellom flere fine hotell. Isola Rossa byr på strandtavernaer og en livlig marina.
Costa Smeralda

Costa Smeralda

0 hotell
Fra
Costa Smeralda er Sardinias mest eksklusive ormåde. Bad ved hvite strender, nyt gourmetmiddager og se på luksusyachter i jet set-byen Porto Cervo.
Olbia

Olbia

0 hotell
Fra
Olbia er en trivelig småby sør Costa Smeralda. Passer for deg som vil bo nær jetset-folkets strender, men samtidig kunne rusle rundt blant fortauskaféer, isbarer og middelalderkirker.
Budoni

Budoni

0 hotell
Fra
Budoni er en fredelig liten by med småbåthavn og en fin sandstrand med turkist vann. Litt utenfor ligger vårt resorthotell med store basseng og mange andre fasiliteter.
Vis alle (8)

Ferietilbud i/på Sardinia