Reiser
til
Frankrike

Pris fra

...

Våre hotell

31 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel fra Paris
  • 1,5 liter vannca. 7,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell0 timer
  • HovedstadParis
  • SpråkFransk
  • Befolkning66 990 000

Reiser til Frankrike

Frankrike

En weekend i Frankrike passer deg som vil rusle rundt i klassiske Paris eller kombinere by og strandliv på den glamorøse franske rivieraen. Uansett hva du velger finnes det mulighet for å oppleve et rikt kulturliv fylt med kunst, museum, teater og film. For ikke å nevne det berømte franske kjøkkenet!

Paris – perfekt for en weekend eller enda lenger

Paris er en by som står på manges bucketliste, og det fortjener den! Uansett om du planlegger en langweekend spekket med kulturopplevelser eller bare vil rusle langs Seinen er Paris en by fylt med smaker og severdigheter.

Du kan shoppe på et gatemarked eller shoppe eksklusive merker på varehuset Lafayette. Det franske kjøkkenet er dessuten velrepresentert i Paris, fra klassisk fine dining til eksperimentell fun dining.

Forleng sommeren med en weekend på Franske Riveriaen

Den franske rivieraen har flere perler, uansett om du vil sole deg på stranden eller oppleve Rivieraens uteliv. Med TUI kan du reise til:

  • Nice
  • Cannes
  • Juan les Pins

Det er en del som skille badestedene fra hverandre, men alle tre har naturligvis vakre og herlige sandstrender å slappe av på. Dessuten holder varmen seg sør i Frankrike. Det er ofte varmt langt ut i oktober.

Nice – elegant badested

Nice er en elegant og klassisk badested. Vakre strandpromenader og pittoreske grender avløser hverandre. Det er dessuten lett å utforske omgivelsene med leiebil, buss eller tog. I nærheten av Nice finner du Monaco, Cannes og middelalderbyen St Paul de Vence.

Juan les Pins

Juan les Pins er familievennlig. Det er gåavstand til Antibes og nær provencalske landsbyer. Her kan du enkelt veksle mellom historiske kvartaler og fornøyelser med litt høyere puls. Mer gate-inspirert mote.

Reis til Frankrike med TUI

Våre reiser til Frankrike går med rutefly, noe som innebærer at reiselengden er fleksibel. Vi har ingen guider på reisemålet, men du kan kontakte vårt onlinesenter via telefon, e-post eller SMS både før og under reisen.

Bienvenue en France!

Ferietilbud i/på Frankrike