Reiser
til
Amalfikysten

Pris fra

...

Våre hotell

16 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel fra Giardini-Naxos
  • Pizzaca. 100,-
  • 1 liter vannca. 10,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell0 timer
  • HovedstadRom
  • SpråkItaliensk
  • Befolkning60 600 000

Reiser til Amalfikysten

Amalfikysten

Den populære Amalfikysten står på UNESCOs verdensarvliste og er kjent for sin skjønnhet og sine sjarmerende småbyer. Dette er en av Europas mest spektakulære kystlinjer, beliggende like sør for Napoli, mellom Sorrento og Salerno.

For å komme hit flyr du til Napoli, en drøy time med bil nord for Amalfikysten. Til å begynne med tilbyr vi 4- og 8-dagersreiser, reiselengden vil bli mer fleksibel etterhvert. Vi har ingen guider på reisemålet, men du kan kontakte vårt online-senter via telefon, e-post eller SMS både før og under reisen.

Verdens vakreste vei

Mange passerer her på utflukt langs Cornischen, også kalt verdens vakreste vei. Den bukter seg fremover med henførende utsikt. På den ene siden rager bratte, grønne fjell, på den andre ser man dalfører, raviner, pastellfargede landsbyer og båter ute på det glitrende havet.

Rolige kvelder

Amalfikystens landsbyer er aller best om kvelden når turistbusser og båter drar hjem. Atmosfæren blir roligere og det er herlig å slappe av med en middag i de trange gatene. Amalfikysten er også musikk og kultur, fra tidlig vår til høst feires en rekke festivaler og det tilbys konserter i nesten alle kystbyene, blant annet i Villa San Michele på Capri.

Tre reisemål på Amalfikysten og øya Ischia

Vi tilbyr hotell på følgende reisemål hvis du flyr med oss til Napoli:

Sorrento har i mer enn 100 år vært en av Italias mest populære feriesteder, og selv i dag får man en følelse av å gå rett inn i la dolce vita, det søte liv.

I Positano klatrer husene på en nesten usannsynlig måte nedover en bratt åsside mot havet, der du finner badestranden, en kirke og flere lekre restauranter.

Amalfi er kystens største by, med gode restauranter og motebutikker. Her ligger det en stor katedral og en strandpromenade som innbyr til rolige kveldsturer mens bølgene slår mot kaia.

Ischia er en grønn vulkanøy rett utenfor Napoli som takket være sine strender, varme kilder og vakre natur, lenge har lokket besøkende fra både nær og fjern.

Ferietilbud i/på Amalfikysten