Reiser
til
Ao Nang (Krabi)

Pris fra

...

Våre hotell

25 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Enkel middagca. 90,-
  • 1 liter vannca. 7,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaThailandsk baht (THB)
  • Tidsforskjell+6 timer
  • HovedstadBangkok
  • SpråkThai
  • Befolkningca. 8000

Reiser til Ao Nang (Krabi)

Ao Nang (Krabi)

Ao Nang er selve hjertet i Krabiprovinsen på fastlandet øst for øya Phuket. Hit kan du reise året rundt. Den lange strandgaten er et fargerikt mylder av butikker, skreddere, thairestauranter og markedsboder og du tar deg lett ut til fine strender på øyene i nærheten med longtailbåt.

Det thailandske ordet "ao" betyr bukt og i den langstrakte bukten ligger det en smal sandstrand. Den har blitt et knutepunkt for de vakre longtailbåtene som ligger på stranden.

Kjente strender

De virkelige paradisstrendene ligger nemlig en kort båtreise unna. For noen få thailandske baht kommer du til Ao Phra Nang som er kåret til verdens fineste strand av Sunday Times. Du får samme følelse av å befinne deg i en tropisk drøm hvis du reiser til Koh Kai (Chicken Island) eller Railay.

Jungeløyer, grotter og regnskog

Ao Nangs omgivelser er blant de vakreste og mest varierte du finner i hele Thailand. Under en båtutflukt i Phang Nga-bukten kommer du til høye, smale jungeløyer og grotter. På land finnes det vakre nasjonalparker som Khao Phanom Bencha, der du kan rusle rundt i regnskogen.

Dykking, grotter og regnskog

Selv livet under vann er spektakulært og vannet er varmt og deilig hele året. To av de meste kjente dykkestedene er Anemone Reef og Shark Point. Det går også båter direkte fra Ao Nang til Phi Phi-øyene.

Fly både sommer og vinter

Fra desember 2021 flyr vi direkte med Dreamliner til Phuket og Krabi fra Oslo.
Om sommeren flyr du med rutefly.

Ferietilbud i/på Ao Nang (Krabi)