Drømmer du om barfotluksus under vaiende palmer på bryllupsreisen? Da har vi flere alternativer for deg. Velg blant vakre destinasjoner som Maldivene, Mauritius og Italia. Vårt hotellkonsept TUI Sensimar Resorts passer perfekt til den romantiske bryllupsreisen, da hotellkonseptet er barnefritt, designet for par, har minst fire stjerner og alltid god beliggenhet ved havet. På flere av hotellene kan du også bestille rom med privat basseng eller direkte utgang til basseng.

Tips til bryllupsreisen

Mange bruker bryllupsreisen til å oppleve det reisemålet de alltid har drømt om, som Mauritius og Maldivene, men det har også blitt en trend å dra på en romantisk weekendtur til reisemål som Paris og Venezia. Uansett hvilket reisemål er det viktig at valget ditt samsvarer med forventningene og ikke minst budsjett. Så her er noen tips for at din bryllupsreise skal være så perfekt som overhodet mulig.

Reisemål

Med TUI har du veldig mange reisemål å velge mellom, og du kan ta bryllupsreisen til nesten alle av de. Men vi kommer ikke unna at noen reisemål er litt mer romantisk enn andre. For eksempel er Maldivene det reisemålet de aller fleste drømmer om å reise på bryllupreise til – og det med god grunn. Maldivene er nemlig et paradis hvor man kan nyte alt fra luksuriøse spabehandlinger til snorkeling ved korallrev i turkise laguner.

Men likevel er det Mauritius og Seychellene som gang på gang blir nominert til verdens beste bryllupsreisemål. Og i vinter kan du fly direkte med charterfly til Mauritius noe som gjør det også litt rimeligere for deg som vil ta bryllupsreisen til et av verdens beste bryllupsreisemål. Mauritius byr på vakre hvite korallstrender hvor man kan nyte romantiske øyeblikk sammen og ikke minst hotell med unik beliggenhet.

Teksten fortsetter under bildet.

Seychellene er et uoppdaget ferieparadis som preges av sin dramatiske natur, tropiske vegetasjon, unike dyreliv og granittklipper som skyter opp fra det turkisfargede havet. Her finner du også noen av verdens fineste strender. De er lange, kritthvite og passer perfekt til romantisk avkobling. Krystallklart vann, gode temperaturer og et rikt undervannsliv gjør Seychellene til et utmerket sted å utforske havbunnens fantastiske verden.

Hotell

For at bryllupsreisen skal være så perfekt som overhodet mulig, er det viktig at hotellet står til forventningene. Hos TUI kan du velge mellom et stort utvalg av romantiske hoteller. Alt fra budsjetthotell til luksuriøse hotell med god beliggenhet. For å gjøre det litt lettere for deg å velge rett hotell, har vi trukket frem noen som passer perfekt for bryllupsreisen.

Anbefalte romantiske hotell

Anbefalte unike hotell