TUI selger ikke restplasser akkurat nå

Det er ingenting vi ønsker mer enn å kunne tilby deg en rask og billig pakkereise, men det lar seg dessverre ikke gjøre med den ekstreme situasjonen vi befinner oss i. Vi i TUI følger rådene gitt av Utenriksdepartementet som betyr at vi ikke selger restplasser inntil videre.

Hva gjelder på reisemålet?
Viktig informasjon før din reise
Les mer her »

Hva er en restplass?

En restplass en reise eller hotellrom som ikke har blitt solgt og som et reiseselskap har forpliktet seg til å selge. Det er derfor restplassbilettene ofte er mye billigere enn vanlige reiser.

 • Les mer om restplass

  Ordet «rest» i restplass kommer fra fransk og betyr det som blir igjen av noe. En restplass er i reisesammenheng derfor akkurat det som det høres ut som: En reise som ikke har blitt solgt, og som vi i TUI har forpliktet oss til å selge. Det er derfor restplasser ofte er vesentlig billigere enn vanlige pakkereiser.

  På engelsk omtales det ofte som «last minute sales», noe som kanskje er en enda mer beskrivende, da det er ofte kort tid til avreise når man bestiller restplasser. Det er derfor lurt å bestemme seg raskt, slik at det ikke er noen andre som stikker av med drømmeferien din!

  På utkikk etter uspesifiserte restplasser? Det har vi ikke hos TUI! Hos oss har du alltid garanti for at både fly og hotell lever opp til forventningene – og du vet alltid hvor du skal, og hvilket hotell du skal bo på. Ingen ubehagelige overraskelser!

 • Vilkår for restplasser

  Restplasslisten oppdateres ca. hvert 15. minutt, og tilbudet du ser kan endres eller bli utsolgt før siden har rukket å oppdatere seg. Oppdateringen kan også gjøres i forbindelse med din bestilling, gjeldende pris oppgis i bestillingen. Priseksemplene gjelder per person. Begrenset antall plasser. Tilbudene gjelder kun nye bestillinger. Eventuelle tillegg kan tilkomme. TUI reserverer seg for eventuelle korrekturfeil

  Våre reisevilkår
  Det er viktig at du setter deg inn i våre reisevilkår i forbindelse med din bestilling

  Visum
  Eventuelle visumkostnader er merket på billetten din

  Frivillige tillegg
  Prisen er vår laveste pris fra valgte flyplass. Lengre frem i bestillingen kan du bestille tillegg, blant annet:

  Endrings- og avbestillingsbeskyttelse
  Reiseforsikring
  Transport
  Måltid om bord på flyet
  Noen tillegg kan ikke bestilles nær avreise, de markeres med “ikke mulig å bestille/fullt”

  NB: Ved bestilling av en tur/retur billett er det ikke mulig å kun benytte seg av returbilletten. Reisende som ikke benytter seg av utreisen blir automatisk avbestilt og kan ikke bruke hjemreisen. Det er samme regel om reisende møter opp for sent på flyplassen eller på avtalt opphentingsted. Refusjon av reisen blir ikke gjort.

5 tips til billige restplasser

Er du på utkikk etter en billig restplass til Syden? Det er ikke alltid like lett å finne de beste og billigste restplassene, men vi skal gjøre så godt vi kan for å hjelpe deg. Her får du 5 gode tips å finne de billigste og beste restplassene:

 • 1. Ikke velg det mest populære reisemålet

  Vi har et begrenset antall restplasser. Så jo flere som ønsker å reise til et hotell, jo dyrere blir restplassbilettene.

 • 2. Reis når ingen andre gjør det.

  Reiser du «off season» er det større sannsynlighet for at det er mange restplasser igjen, og derfor vil også prisene være lavere for å selge de hotellrommene vi har forpliktet oss til å selge.

 • 3. Se etter all inclusive.

  Se etter restplasser med all inclusive, da kan du finne et skikkelig kupp!

 • 4. Sjekk flere avreisesteder.

  Er du ikke avhengig av å reise fra et bestemt sted, kan det ofte være billigere å reise fra en annen flyplass. Det er derfor lurt å sjekke de ulike avreisestedene for å finne restplassene med best pris.

 • 5. Reis på kortest mulig varsel.

  Jo kortere tid til avreise, jo lavere pris vil det være. Listen ovenfor oppdateres fortløpende, så her er det lurt å bestemme seg raskt for det er de billigste billettene som forsvinner først!