Vil du raskt og billig til Syden? Bestill restplass med TUI i dag og dra på din neste drømmereise allerede i morgen!

En restplass betyr at vi har rabattert prisen på pakketurer, der fly og hotell er inkludert, med kort tid til avreise. La deg inspirere av de fantastiske reisemålene og de lave prisene. Velg mellom en rekke populære reisemål, blant annet Hellas, Spania og Kroatia.

Har du allerede bosted, og ønsker kun flybilletter? Se våre billigste flybilletter her

Listen med tilgjengelige restplasser oppdateres fortløpende. Her er det lurt å bestemme seg raskt, da det kun er et begrenset antall plasser tilgjengelig.

Vi flyr direkte fra flere steder i Norge, bl.a. fra:

Prisen kan endres frem til bestilling.

Alle restplasser

Hva er en restplass?

En restplass en reise eller hotellrom som ikke har blitt solgt og som et reiseselskap har forpliktet seg til å selge. Det er derfor restplassbilettene ofte er mye billigere enn vanlige reiser.

Ordet «rest» i restplass kommer fra fransk og betyr det som blir igjen av noe. En restplass er i reisesammenheng derfor akkurat det som det høres ut som: En reise som ikke har blitt solgt, og som vi i TUI har forpliktet oss til å selge. Det er derfor restplasser ofte er vesentlig billigere enn vanlige pakkereiser.

På engelsk omtales det ofte som «last minute sales», noe som kanskje er en enda mer beskrivende, da det er ofte kort tid til avreise når man bestiller restplasser. Det er derfor lurt å bestemme seg raskt, slik at det ikke er noen andre som stikker av med drømmeferien din!

På utkikk etter uspesifiserte restplasser? Det har vi ikke hos TUI! Hos oss har du alltid garanti for at både fly og hotell lever opp til forventningene – og du vet alltid hvor du skal, og hvilket hotell du skal bo på. Ingen ubehagelige overraskelser!

5 tips til billige restplasser

Er du på utkikk etter en billig restplass til Syden? Det er ikke alltid like lett å finne de beste og billigste restplassene, men vi skal gjøre så godt vi kan for å hjelpe deg. Her får du 5 gode tips å finne de billigste og beste restplassene:

1. Ikke velg det mest populære reisemålet
Vi har et begrenset antall restplasser. Så jo flere som ønsker å reise til et hotell, jo dyrere blir restplassbilettene.

2. Reis når ingen andre gjør det.
Reiser du «off season» er det større sannsynlighet for at det er mange restplasser igjen, og derfor vil også prisene være lavere for å selge de hotellrommene vi har forpliktet oss til å selge.

3. Se etter all inclusive.
Se etter restplasser med all inclusive, da kan du finne et skikkelig kupp!

4. Sjekk flere avreisesteder.
Er du ikke avhengig av å reise fra et bestemt sted, kan det ofte være billigere å reise fra en annen flyplass. Det er derfor lurt å sjekke de ulike avreisestedene for å finne restplassene med best pris.

5. Reis på kortest mulig varsel.
Jo kortere tid til avreise, jo lavere pris vil det være. Listen ovenfor oppdateres fortløpende, så her er det lurt å bestemme seg raskt for det er de billigste billettene som forsvinner først!

Vilkår for restplasser

Restplasslisten oppdateres ca. hvert 15. minutt, og tilbudet du ser kan endres eller bli utsolgt før siden har rukket å oppdatere seg. Oppdateringen kan også gjøres i forbindelse med din bestilling, gjeldende pris oppgis i bestillingen. Priseksemplene gjelder per person. Begrenset antall plasser. Tilbudene gjelder kun nye bestillinger. Eventuelle tillegg kan tilkomme. TUI reserverer seg for eventuelle korrekturfeil

Våre reisevilkår
Det er viktig at du setter deg inn i våre reisevilkår i forbindelse med din bestilling

Visum
Eventuelle visumkostnader er merket på billetten din

Frivillige tillegg
Prisen er vår laveste pris fra valgte flyplass. Lengre frem i bestillingen kan du bestille tillegg, blant annet:

  • Endrings- og avbestillingsbeskyttelse
  • Reiseforsikring
  • Transport
  • Måltid om bord på flyet

Noen tillegg kan ikke bestilles nær avreise, de markeres med “ikke mulig å bestille/fullt”

NB: Ved bestilling av en tur/retur billett er det ikke mulig å kun benytte seg av returbilletten. Reisende som ikke benytter seg av utreisen blir automatisk avbestilt og kan ikke bruke hjemreisen. Det er samme regel om reisende møter opp for sent på flyplassen eller på avtalt opphentingsted. Refusjon av reisen blir ikke gjort.