Ønsker du nye opplevelser og kan bestemme deg fort? Bestill en pakkereise med fly og hotell inkludert, eller kun flybilletter. Listen med tilgjengelige restplasser oppdateres fortløpende. Her er det lurt å bestille raskt, da det kun er et begrenset antall plasser tilgjengelig. Utvalget oppdateres daglig, så følg med for å sikre deg en restplass nå.

Hvilken måned vil du reise?

TIPS! Våre restplassbilletter blir tilgjengelig ca. 45 dager før avreise.

Januar
Februar
Mars
April
Mai
Juni

Hvor vil du reise?

Drømmer du om en spontan og billig reise til et varmere strøk? TUI har et sort utvalg restplasser til Syden. Nedenfor ser du noen av våre mest populære reisemål for restplasser.

Vanlige spørsmål om restplasser

Nedenfor finner du svar på noen av de vanligste spørsmålene om våre restplasser.

 • Hva er en restplass?

  Ordet «rest» i restplass kommer fra fransk og betyr det som blir igjen av noe. En restplass er i reisesammenheng derfor akkurat det som det høres ut som: En reise som ikke har blitt solgt, og som vi i TUI har forpliktet oss til å selge. Det er derfor restplasser ofte er vesentlig billigere enn vanlige pakkereiser.

  På engelsk omtales det ofte som «last minute sales», noe som kanskje er en enda mer beskrivende, da det er ofte kort tid til avreise når man bestiller restplasser. Det er derfor lurt å bestemme seg raskt, slik at det ikke er noen andre som stikker av med drømmeferien din!

  På utkikk etter uspesifiserte restplasser? Det har vi ikke hos TUI! Hos oss har du alltid garanti for at både fly og hotell lever opp til forventningene – og du vet alltid hvor du skal, og hvilket hotell du skal bo på. Ingen ubehagelige overraskelser!

 • Hvor finner jeg billige restplasser til Syden?

  Billige restplasser til Syden finner du ved å følge med på vår side med restplasser jevnlig. Der finner du også egne lister med de mest populære reisemålene for restplasser, restplasser sortert på avreisemåned og restplasser fra de ulike avreiseflyplassene i landet. Vi har også restplasser til storbyer og restplasser på kun flybilletter. Meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på våre gode reisetilbud.

 • Kan jeg bestille restplass med all inclusive?

  Ja, en restplass kan også ha all inclusive inkludert, eller du kan ha mulighet til å velge all inclusive som tillegg! Våre restplassreiser er alltid populære, og vår side med restplasser med all inclusive oppdateres regelmessig, så følg med for å gjøre et reisekupp!

 • Hvordan bestiller jeg en restplass-reise?

  En restplass-reise bestilles på samme måte som andre reiser, via vår restplass-side. De beste tilbudene går først, så det er alltid lurt å holde et øye med våre tilbud og restplasser for å finne den billigste reisen som passer for akkurat deg.

  Blant våre restplasser kan du finne alt fra små og sjarmerende hotell til store familiehotell, med eller uten all inclusive. Du kan også finne billige flybilletter og restplasser til populære storbyer. Husk at du også kan finne restplasser fra ulike avreiseflyplasser i Norge.

 • Vilkår for restplasser

  Restplasslisten oppdateres ca. hvert 15. minutt, og tilbudet du ser kan endres eller bli utsolgt før siden har rukket å oppdatere seg. Oppdateringen kan også gjøres i forbindelse med din bestilling, gjeldende pris oppgis i bestillingen. Priseksemplene gjelder per person. Begrenset antall plasser.

  Tilbudene gjelder kun nye bestillinger. Eventuelle tillegg kan tilkomme. TUI reserverer seg for eventuelle korrekturfeil.

5 tips til restplasser

Er du på utkikk etter en billig restplass til Syden? Ved å bestille en restplass kan du spare penger samtidig som du får oppfylt feriedrømmen din. Her får du 5 gode tips å finne de beste og billigste restplassene:

1. Ikke velg det mest populære reisemålet
Vi har et begrenset antall restplasser. Så jo flere som ønsker å reise til et hotell, jo dyrere blir restplassbillettene.

2. Reis i lavsesong
Reiser du i lavsesong er det større sannsynlighet for at det er mange restplasser igjen, og derfor vil også prisene være lavere for å selge de hotellrommene vi har forpliktet oss til å selge. TUI tilbyr et bredt utvalg av restplasser til Syden, og du kan velge mellom forskjellige hoteller og reiselengder som passer dine preferanser.

3. Se etter restplass med all inclusive
Se etter restplasser til Syden med all inclusive, da kan du gjøre et skikkelig kupp! Og du har samtidig kontroll på feriebudsjettet siden mat og drikke er inkludert.

4. Sjekk flere avreisesteder
Er du ikke avhengig av å reise fra et bestemt sted, kan det ofte være billigere å reise fra en annen flyplass. Det er derfor lurt å sjekke de ulike avreisestedene for å finne de billigste restplassene, enten du ønsker restplass til Syden eller en storby.

5. Reis på kortest mulig varsel
Jo kortere tid til avreise, desto billigere restplasser kan du finne. Listen ovenfor oppdateres fortløpende, så her er det lurt å bestemme seg raskt, for det er de billigste restplassene som forsvinner først!

Finn restplasser hos TUI

En restplass til Syden er perfekt for deg som er fleksibel med reisedatoer og kan reise på kort varsel. Hos TUI finner du alltid et stort utvalg restplasser med kort tid til avreise. Gjør et kupp blant våre restplasser til Syden, og opphev solrike og spennende reisemål. Nyt solen i Spania, slapp av ved et basseng i Hellas eller oppdag herlige strender i Thailand. Utvalget av restplasser oppdateres daglig, så sjekk siden ofte for å sikre deg drømmereisen.

Vi har også restplassreiser med all inclusive, restplasser på flybilletter og restplasser til spennende storbyer. Hos TUI finner du garantert en restplass som passer for deg!