Familiehotell hos TUI, illustrasjonsbilde av en familie ved hotellbassenget.

Familieferie

Reis på ferie med barna!

Skal du reise på ferie med barna i sommer? Bestill familieferien på TUI Family Life og spar deg for timevis med planlegging og diskusjoner! Her kan du hvile, bade, leke med barna og spise god mat om kvelden. Det beste er at alt du trenger ligger innen to minutters flip-flop-spasertur.

På våre utvalgte familiehotell kan du møte verdens sterkeste (og snilleste) Bamse, lære deg å svømme på en av våre svømmeskoler, eller bare leke og ha det gøy på badeland hele ferien! Uansett behov så finner du alltid et familiehotell som passer for deg og din familie!

Før du reiser kan du være lurt å få noen gode tips og råd til hva som kan gjøre turen litt enklere. Les våre tips til å reise med barn her.

Bestill familieferien i dag, så har du noe å glede deg til!

Fantastiske familiepriser i mars

Her har vi samlet flere av våre mest populære familiehotell i mars med fantastiske priser! Velger du f.eks. et TUI Family Life-hotell, får du bl. a. Bamseklubb, svømmeskole og store basseng! Prisen du ser per hotell, gjelder for 2 voksne og 2 barn. Du kan selv endre antall barn og deres alder i bestillingsdialogen for å se andre priser.
P.S. Flere av hotellene har også all inclusive inkludert i prisen!

Feriens billigste barnepris

Barnepris fra 0,-

Her finner du ekstra lave barnepriser på flere av TUIs beste familiehotell! Tilbudene gjelder på utvalgte hotell og avreisedatoer!
Se hotell og bestill

Barnevennlige hotell

Her finner du et utvalg av våre mest populære og familievennlige hotell som passer for deg som reiser med barn. Enten du vil reise til Kanariøyene, Hellas eller Italia. Oppskriften er enkel - glade barn gir glade foreldre!