Barn på ferie i et basseng

Familieferie

Reis på ferie med barna

Skal du reise på ferie med barna i sommer? Bestill familieferien på TUI Family Life og spar deg for timevis med planlegging og diskusjoner! Her kan du hvile, bade, leke med barna og spise god mat om kvelden. Det beste er at alt du trenger ligger innen to minutters flip-flop-spasertur.

På våre utvalgte familiehotell kan du møte verdens sterkeste (og snilleste) Bamse, lære deg å svømme på en av våre svømmeskoler, eller bare leke og ha det gøy på badeland hele ferien! Uansett behov så finner du alltid et familiehotell som passer for deg og din familie!

Før du reiser kan du være lurt å få noen gode tips og råd til hva som kan gjøre turen litt enklere. Les våre tips til å reise med barn her.

Akkurat nå får du også knallpris på utvalgte hotell i sommer med barnepris fra 998,- (ett barn per bestilling). Vi har også laget en oversikt over TUIs anbefalte familiehotell hvor det er plass til 2 voksne og 2 barn, slik at du kan sammenligne totalprisen for hele familien på en enkel måte.

Bestill familieferien i dag, så har du noe å glede deg til!

Familiepris 2 voksne og 2 barn i sommer

Her har vi samlet flere av TUIs anbefalte familiehotell for at du enkelt kan sammenlikne prisen for 2 voksne og 2 barn 1 uke i skolens sommerferie. Velger du f.eks. Family Life-hotell, får du bl. a. Bamseklubb, svømmeskole og store basseng! Prisen du ser er totaltprisen for alle.

Familiepris 2 voksne og 2 barn i vinter

Her har vi samlet flere av TUIs anbefalte familiehotell for at du enkelt kan sammenlikne prisen for 2 voksne og 2 barn 1 uke i vinter. Velger du f.eks. Family Life-hotell, får du bl. a. Bamseklubb, svømmeskole og store basseng! Prisen du ser er totaltprisen for alle.

TUI Family Life

Det er bare hos TUI du kan få bamseklemmer av verdens sterkeste (og snilleste) Bamse, og det hver eneste dag på våre beste familiehotell TUI Family Life.

Hotellene passer for alle, fra smårollinger til tenåringer og besteforeldre. Her finner du store basseng, solbeskyttet barnebasseng, minst to restauranter, kostnadsfrie barneklubber, show og kveldsunderholdning, spa og daglige treningstimer med Les Mills og mye mer!

180x180-splash-bamse-tui

Topp 3 anbefalte TUI Family Life-hotell i sommer

Feriens billigste barnepris

Barnepris fra 998,-

Her finner du ekstra lave barnepriser på flere av TUIs beste familiehotell! Tilbudene gjelder på utvalgte hotell og avreisedatoer i august.
Se tilbud

Barnevennlige hotell

Her finner du et utvalg av våre mest populære og familievennlige hotell som passer for deg som reiser med barn. Enten du vil reise til Kanariøyene, Hellas eller Italia. Oppskriften er enkel - glade barn gir glade foreldre!