Skal du reise på ferie med barn? Et tips er å bestille familieferien på TUI Blue For Families og spare deg for timevis med planlegging og diskusjoner! Her kan du hvile, bade, leke med barna og spise god mat om kvelden. Det beste er at alt du trenger ligger innen to minutters flip-flop-spasertur.

På våre utvalgte familiehotell kan du møte verdens sterkeste (og snilleste) Bamse, lære deg å svømme på en av våre svømmeskoler, eller bare leke og ha det gøy på badeland hele ferien! Uansett behov så finner du alltid et familiehotell som passer for deg og din familie!

Før du reiser kan du være lurt å få noen gode tips og råd til hva som kan gjøre turen litt enklere. Les våre tips til å reise med barn her. Bestill familieferien i dag, så har du noe å glede deg til!

1000,- ekstra sommerrabatt

Gjelder til ALLE TUI BLUE For Families - perfekt tilpasset familier med barn i alle aldre. Hotellene har:

  • Delikate romslige rom
  • Solbeskyttet babybasseng
  • 4 ulike barneklubber
  • Masse aktiviteter pluss flotte show og mye mer

Bruk kampanjekode TUI20 for å få ekstra rabatt, og spar opptil 5000,- totalt/bestilling. Gjelder avreiser i hele sommer. Bestill innen 23. januar!

Barnevennlige hotell

Her finner du et utvalg av våre mest populære og familievennlige hotell som passer for deg som reiser med barn. Enten du vil reise til Kanariøyene, Hellas eller Italia. Oppskriften er enkel - glade barn gir glade foreldre!