Vil du ha rabatt på drømmereisen? Eller er du på jakt etter din neste ferie? Hos TUI finner du noe for enhver smak og alltid til gode priser.

Vi har samlet en rekke gode tilbud og rabatter til deg, enten du vil bestille kun flybilletter, restplasser eller hotell med tilbud på all inclusive. Er dere mange som reiser sammen? Sjekk ut vårt tilbud hvor du reiser minimum 10 sammen og få 1 på kjøpet.

Psst.. Vær oppmerksom på at tilbudene er gyldige i et begrenset tidsrom, det lønner seg derfor å være rask og bestille nå hvis du finner en reise som passer for deg!

VINTER 2019/2020

Oppfyll vinterens feriedrøm

Ønsker du å reise til varmere strøk i vinter? Hva med tropiske drømmestrender i Thailand, eller få fri oppgradering på rom med direkte utgang til basseng, uten å betale noe ekstra? Luksus! Sjekk ut reisemål og gode tilbud her. God ferie!

Lave priser i november!

November er en herlig måned å reiser bort på, så hva med å spasere i timesvis langs lyse strender, windsurfe, spise dagferske skalldyr og bli med på spennende utflukter?

Lave priser i desember og januar!

Prisene er på sitt laveste, når det er som mørkest her hjemme. Reiser du i månedene desember og januar, får mye for pengene!
P.S. Gjelder ikke i juleferien.

Hotell gjestene våre elsker

Det skjer mye morsomt hos oss akkurat nå - nye flotte reisemål, hotell og konsepter. Det beste av alt, er at kundetilfredsheten stiger så raskt. Her finner du våre mest populære hotell i vinter, hvor gjestene våre reiser tilbake år etter år.

SOMMER 2020

All inclusive - sommerens beste pris

Nå får du 50% rabattall inclusiveBlue Star Doryssa Seaside (Samos), Blue Star Iolida Village (Kreta), Blue Star Barut B Suites (Tyrkia) og Blue Star Althea Beach (Kypros).

Reiseperiode: 1. mai til 31. oktober
Bestillingsperiode: 31. oktober - 13. november

TUI tar forbehold om prisendringer og utsolgte reiser på denne siden.