Reis med TUI, velg blant mange reisemål

Finn din reise

Hos TUI har vi et stort utvalg reiser til solfylte strender, eksotiske land og spennende storbyer over hele verden. Vi har en reise som passer for deg, uansett om du vil reise på egen hånd, med familien, vil trene eller aller helst bare slappe av, reise tilbake til et sted du kjenner eller oppleve noe nytt.

Her ser du et lite utvalg av alle reisene du kan bestille hos oss – fra en komfortabel ferie med all inclusive og Bamseklubb til romantiske reiser for to og opplevelsesrike cruise.

Velkommen til TUI!

Når vil du reise?

Planlegg din neste ferie her. Vi har et stort utvalg reiser som passer til din neste ferie uavhengig om du ønsker deg en ferie med sol og varme, en storbyferie med shopping og opplevelser eller reise bort i skolens ferier!

Hvem reiser du med?

Uansett hvem du reiser med, har vi et stort utvalg av pakkereiser som passer for deg. Velg mellom reiser som er skreddersydd for deg som skal på ferie med barn, på ferie uten barn, på romantisk ferie med kjæresten eller på ferie med hele familien eller vennegjengen.

Swim up hotell - for familier og par og voksne

Swim up

Tenk deg å våkne om morgenen og kunne gå rett ned i bassenget fra din egen terrasse. Eller å ha et eget privat basseng og slappe av ved. Luksus! Her har vi samlet en oversikt over alle hotell med swim up!
Se alle hotell
Varmeguide, hvor varmt er det
Tips

TUIs varmeguide

Trikset er å vite hvor du skal reise for å finne din favorittemperatur. Derfor har vi laget denne guiden, der du måned for måned kan se hvilke reisemål som passer din smak værmessig.
Sjekk ut Varmeguiden her