Planlegg og bestill reise hos TUI, illustrasjonsbilde av barn som leker på stranden. 

Bestill reise hos TUI

Planlegg din neste ferie her

Føl deg trygg hos TUI

For oss er det en selvfølge å ta vare på deg! Derfor er TUIs Trygghetspakke inkludert på alle reiser med charterfly, og den bestilles kostnadsfritt (fra 199,- etter 31. oktober 2021) samtidig med reisen:

Åpent kjøp: Kostnadsfri avbestilling frem til 60 dager før avreise

Kostnadsfri ombooking: Endre reisemål og hotell frem til 14 dager før avreise

Pengene tilbake: Hvis du må avbestille turen fordi du er syk/blitt oppsagt

Kostnadsfri navnendring: Med feilstavet navn frem til 4 dager før avreise

Prisgaranti Plus: Få tilbake differanse hvis grunnprisen går ned

Halvert depositum på charterfly: Kun 1000,- per pers. i Europa

Vent med restbetaling: Betal 35 dager før avreise

COVID CARE (t.o.m. 31/10): Beskyttelse på reisemålet ved påvist covid-19

 • Den nostalgiske reisen

  Etter å ha tilbragt lange perioder i isolasjon vil samvær med nære og kjære være veldig viktig i det kommende året. Vi vil gjenforenes med alle de vi setter pris på og ønsker å dele opplevelser med.
  Kvalitetstid med andre utenfor de rammene vi har kjent i 2020 er drivende. I tillegg til dette viser bestillingsmønstre hos TUI at mange ønsker å reise tilbake til destinasjoner de har besøkt før, som de kjenner godt og som de lengter tilbake til. Å oppdage og utforske nye deler av verden vil vente til 2022.

 • Bærekraftig tilværelse

  Det siste året har satt egen helse og velvære øverst på agendaen. Pandemien har ført til ekstra fokus på å ta vare på oss selv både fysisk og mentalt. Vi går turer i lunsjen og vi har jobbet med å motivere oss gjennom en pressende situasjon. Denne trenden vil også være gjeldende neste år. Å trene på treningssenter utgår til fordel fra en helhetlig tilnærming til hva som er godt for oss. Reisemål og hoteller med gode aktivitetsmuligheter, sunn mat og et bredt sportstilbud er viktig for nordmenn som planlegger reise i 2021.

  I tillegg til å ha det bra, vil vi gjøre ting som er bra for andre. Den ekstreme situasjonen mange turistdestinasjoner har lidd under i 2020 har vist hvor viktig de reisende er for lokalt næringsliv både her hjemme og i utlandet. Skattefri shopping og fornøyelsesparker viker for lokalt produserte varer, lokale spesialiteter og lokale opplevelser.

 • Fra livets Bucketlist til 2021-listen

  Vi har lenge snakket om den listen over opplevelser og reisemål vi skal gjennomføre løpet av livet. Tall fra TUI viser at denne listen realiseres raskere enn man kanskje hadde trodd. 2020 har gitt reiselystne god tid til å drømme og spare til den store reisen.
  Tall fra Schibsted viser at 1 av 3 sparer penger til å reise, innsikt fra TUIs egne nettsider viser at 2021 blir året da drømmeferien skal planlegges eller settes ut i livet. Hos TUI er det særlig destinasjoner som Maldivene, Zanzibar og Aruba som stikker seg ut.

 • Workation

  Vi kan jobbe fra stua eller på stranda. Hvis det er en ting det siste året har lært oss, så er det at det å jobbe eksternt ved hjelp av digitale verktøy er fullt mulig. Vi har blitt mer fleksible i vår måte å tenke på når og hvor vi kan jobbe. En undersøkelse utført av TUI på LinkedIn viser at 93 prosent av de spurte kunne tenke seg å jobbe fra et reisemål, nå eller i fremtiden. Bare 7 prosent oppga at de foretrekker å la jobben bli igjen hjemme når de er på ferie. Populariteten til kortere helgeturer vil avta til fordel for færre lengre opphold i utlandet. En viktig forutsetning er at reisemålet og hotellet man bor på har gode fasiliteter for å jobbe virtuelt.

  Vi vil være på den sikre siden - Helse og sikkerhet er noe som er viktig både for de som reiser, men også for menneskene som bor på stedene vi reiser til. Tiltakene som allerede er iverksatt av flyselskaper, hoteller og restauranter under pandemien for å sikre trygge og sikre opplevelser, vil fortsatt være viktige i 2021. Hver fjerde reisende ser på helse og hygiene som de viktigste faktorene når man bestiller en tur, i henhold til kundeundersøkelse gjennomført av TUI. En annen viktig sikkerhetsfaktor for nordmenn er gode fleksible reisebetingelser og visshet om at de blir godt ivaretatt dersom ting endrer seg, slik det har gjort i 2020. Hele 70% av de spurte svarte at gode vilkår, at man blir tatt vare på og at man enkelt får refundert sin reise er viktig for de som planlegger en reise i 2021.

  Intime opplevelser fremfor store grupper – Vanene fra 2020 vil sitte i en liten stund, og det vil nok ta tid før måten vi har levd på i år endrer seg. Nærmere 60 % av de spurte i Schibsted´s reiseundersøkelse sier at de lengter etter å reise igjen, mange har ekstra feriedager til gode og TUIs kunder er tydelige på at så snart reiserådene endrer seg så er 70 % av de klare til å reise utenlands igjen. Samtidig viser bestillingsmønsteret per nå at mange foretrekker å bo i leiligheter eller villaer med sine nærmeste, andre bestiller store rom med privat basseng eller privat bassengtilgang. De reisende ønsker fasilitetene et stort resort kan tilby, samtidig som de vil ha muligheten til å trekke seg tilbake når de føler for det. Når vi nå skal reise igjen så vet vi akkurat hva vi vil ha, og vi er villige til å betale for det.

Vi har en reise for alle

Finn den ferien som passer deg best, om du vil reise med kjæresten, med familien, eller tilbake til et sted du kjenner, eller ønsker å oppleve noe nytt.

Reis på ferie i sommer med TUI - bestill sommerferien nå

Sommerferie 2021

Enten du er ute etter det beste all inclusive-utvalget, de lekreste swim-up bassengene eller hotell m/badeland, har vi noe for deg.

Finn vinterens drømmereise hos TUI

Ferie i vinter

Unn deg en varm ferie til populære Kanariøyene i vinter. Se gode tilbud og reisetips. Du kan også sikre deg neste vinters drømmeferie allerede nå!

Leilighetshotell

Leilighetshotell

Føl deg som hjemme og bo i leilighet med eget kjøkken og ha mulighet til å lage måltider selv. Stort utvalg både sommer og vinter.

All inclusive med TUI. Mann med barnet på fanget. Spiser og drikker på stranden.

All inclusive

All inclusive gjør ferien enklere da all mat og drikke er inkludert i prisen og du har full kontroll på feriebudsjettet!

Familieferie med TUI. Barn og voksne som går etterhverandre på stranden.

Familieferie

Skal du reise på ferie med barna? Her ser du våre beste familiepriser, tips og hotell for deg som skal reise med barn.

Voksenhotell hos TUI. Illustrasjonsbilde av tre voksne kvinner på stranden.

Ferie for voksne

Her har vi samlet våre beste reiseforslag og tips for voksne, par og venner som reiser uten barn.

Swim out med TUI. Hotellrom med direkte utgang basseng. Zante Maris Suites

Swim out

Tenk deg å våkne om morgenen og kunne gå rett ned i bassenget fra din egen terrasse. Luksus! Les mer og se alle hotell her.

Kun fly med TUI. Mann i stol på stranden.

Flybilletter

TUIs charterfly går i skytteltrafikk til solfylte strender, og du kan kjøpe billige flybilletter til de fleste reisemål t/r eller en vei.

PAKKEREISER MED TUI. MENN SPILLER TENNIS I VANNET

Pakkereiser

TUI tilbyr pakkereiser til populære reisemål rundt om i verden – du får fly og hotell enkelt pakket for deg.

Gutt som går langs stranden.

Høstferie

I oktober er det fortsatt full sommer ved strendene rundt Middelhavet og mange flere.

Juleferie med TUI. Illustrasjon: Kvinne og barn slapper av på eksotisk strand.

Juleferie

Velg blant våre vinterfavoritter på Kanariøyene og sikre deg neste års juleferie allerede nå!

Påskeferie med TUI. Barn på huske på en eksotisk strand

Påskeferie

Bytt ut snø og kulde med sol, strand og sydenvarme! Reis til Kanariøyene i påskeferien.

Stirbyferie med TUI. Dame i en storby med bygninger og taxi.

Storbyferie

Opplev romantiske storbyer som Paris og Verona eller dra på shoppingferie i New York og London. Se alle storbyer!

Treningsreiser med TUI. Dame i bassenget.

Treningsreiser

Her har vi samlet tips for deg som vil trene seriøst (eller useriøst) på ferie. Se treningsmuligheter med TUI her.

Reis på spa-hotell med TUI. 3 jenter som sitter i treningsklær ved sjøen

Spahotell

Unn deg en avslappende spaferie som senker pulsen. Tilbring ferien med å slappe av, nyte dagene og lade opp med ny energi. Se oversikt over spahotell.

Weekendtur med TUI. Jente med solbriller i byen.

Weekendtur

Vil du slappe av uten å bruke for mange feriedager? Da er det genialt med en weekendtur. Se alle våre reisemål her!

Leiebil , opplev mer og lei bil

Ferie med leiebil

Opplev mer i ferien med leiebil! Vi samarbeider med CarTrawler og du kan velge mellom velkjente bilfirmaer over hele verden.

Hotell med bærekraftsertifisering

Bærekraftsertifisering

Bærekraft er viktig for oss i TUI. Vi jobber med bærekraftspørsmål i alle hotellsamarbeid for at du skal føle at det er trygt å reise med oss.

Reise flere sammen - festen

Reise flere sammen

Det er fint å nyte tiden sammen i varmen med venninnegjengen, "syklubben" eller storfamilien. Reis 10, og betal for 9.

Varmeguide, hvor varmt er det

TUIs varmeguide

Trikset er å vite hvor du skal reise for å finne din favorittemperatur. Derfor har vi laget denne guiden, der du måned for måned kan se hvilke reisemål som passer din smak værmessig.
Sjekk ut Varmeguiden her