Reiser
til
Roma

Pris fra

...

Våre hotell

9 stk.

Prisnivå

Priseksempel fra Roma
  • 1,5 liter vannca. 5,-
  • En øl (50 cl)ca. 40,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell0 timer
  • HovedstadRom
  • SpråkItaliensk
  • Befolkning60 600 000

Reiser til Roma

Til tross for størrelsen er Roma en av verdens mest romantiske byer. Her er små torg med fontener, vakkert slitte barokkpalass,fortausrestauranter med rutete duker og kveldsåpne "kvartalskirker". Her kan du la deg imponere av ruiner fra romertiden, rusle blant oppkledde italienere ved Spansketrappen, ta en aperetif ved Pantheon og oppleve La Dolce Vita over en romantisk weekend.

I Roma finner du monumenter fra antikkens og den katolske kirkes historie, et myldrene folkeliv, mote, design, restauranter og isbarer.

Mer enn 2000 år med historie

På annethvert gatehjørne ser du søyler eller hele templer fra romertiden. De samme marmorblokkene har stått her i mer enn 2000 år og vitner om den evige byens historie – fra keiserlige gladiatorspill til innspillingen av filmen "Engler og demoner". Vatikanmuseene med Det sixtinske kapell, Peterskirken, Spansketrappen, Pantheon, Colosseum og Forum Romanum er noen av severdighetene du kan besøke i Roma.

Motebevisste romere

Romerne er motebevisste og Roma er moten og det vakre folkets by. De fleste viser tydelig hvor festlig det er å delta i gatens teater. Ungdommer, taxisjåfører og eldre damer velger sko, solbriller og parfyme med romersk omsorg.

Shopping og trattoriaer

På Via Condotti har moteskapere som Gucci, Armani og Versace sine butikker med veldig mange nuller på slutten av prislappen. På Via del Corso som krysser Condotti kan du handle til mer fornuftige priser. I bydelene Trastevere, Testaccio og Monti finner du koselige trattoriaer i hyggelig miljø.

Ferietilbud i/på Roma

Hotell - Roma