Reiser
til
Roma

Pris fra

...

Våre hotell

27 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel fra Roma
  • 1,5 liter vannca. 5,-
  • En øl (50 cl)ca. 40,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell0 timer
  • HovedstadRom
  • SpråkItaliensk
  • Befolkning60 600 000

Reiser til Roma

Roma

Til tross for størrelsen er Roma en av verdens mest romantiske byer. Her er små torg med fontener, vakkert slitte barokkpalass,fortausrestauranter med rutete duker og kveldsåpne "kvartalskirker". Her kan du la deg imponere av ruiner fra romertiden, rusle blant oppkledde italienere ved Spansketrappen, ta en aperetif ved Pantheon og oppleve La Dolce Vita over en romantisk weekend.

I Roma finner du monumenter fra antikkens og den katolske kirkes historie, et myldrene folkeliv, mote, design, restauranter og isbarer.

Mer enn 2000 år med historie

På annethvert gatehjørne ser du søyler eller hele templer fra romertiden. De samme marmorblokkene har stått her i mer enn 2000 år og vitner om den evige byens historie – fra keiserlige gladiatorspill til innspillingen av filmen "Engler og demoner". Vatikanmuseene med Det sixtinske kapell, Peterskirken, Spansketrappen, Pantheon, Colosseum og Forum Romanum er noen av severdighetene du kan besøke i Roma.

Motebevisste romere

Romerne er motebevisste og Roma er moten og det vakre folkets by. De fleste viser tydelig hvor festlig det er å delta i gatens teater. Ungdommer, taxisjåfører og eldre damer velger sko, solbriller og parfyme med romersk omsorg.

Shopping og trattoriaer

På Via Condotti har moteskapere som Gucci, Armani og Versace sine butikker med veldig mange nuller på slutten av prislappen. På Via del Corso som krysser Condotti kan du handle til mer fornuftige priser. I bydelene Trastevere, Testaccio og Monti finner du koselige trattoriaer i hyggelig miljø.

Reise til Roma med TUI

Våre reiser til Roma går med rutefly, noe som innebærer at reiselengden er fleksibel. Vi har ingen guider på reisemålet, men du kan kontakte vårt onlinesenter via telefon, e-post eller SMS både før og under reisen.

Bestill et cruise til Roma

Med TUI kan du også dra på cruise til Roma. Å dra på cruise er en komfortabel måte å reise på og du får se flere reisemål på en reise. På et cruise til "den evige byen" Roma føler du historiens vingeslag ved hver gate, piazza og bygning. Kulturen og severdighetene er uendelige. Slå deg ned med et glass på Piazza Navona, se den berømte Fonta di Trevi eller ta en dag i Vatikanstaten. Her kan du se alle TUIs cruise i Middelhavet.

Ferietilbud i/på Roma