Reiser
til
Mallorca

Pris fra

...

Våre hotell

73 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel fra Alcudia
 • Enkel middagca. 150,-
 • 1 liter vannca. 10,-

Fakta

Vis alle fakta
 • ValutaEuro (EUR)
 • Tidsforskjell0 timer
 • HovedstadMadrid
 • SpråkSpansk
 • Befolkningca. 895 000

Reiser til Mallorca

Cala Blanca.

Mallorca har alt – fra familievennlige strender til sjarmerende landsbyer, fartsfylte badesteder, spa-anlegg, all inclusive-hotell og storbyen Palma. Vi har hotell med fin beliggenhet uansett om du reiser med barn, din partner, venner eller hele slekten.

Milelange strender og tapasbarer

Det er mange ting som gjør Mallorca unik. Som den 14 kilometer lange stranden i Alcudia og den gamle sporvognen mellom Soller og havet. Eller vingårdene og serpentinveiene rundt Deia og Valldemossa. For ikke å snakke om byen Palma med sine tapasbarer, jugendfasader, designbutikker og dens mektige katedral.

Ferie på et sølvfat

Man må heller ikke glemme hvor komfortabelt alt er på Mallorca. Velholdte strender, strandpromenader, bra kommunikasjon, sykkel- og dykkerselskap, turstier og golfbaner – alt er tilgjengelig. Vi har nøye utvalgte hotell på hele skalaen, fra barnefamilier til par, fra unge til eldre og fra prisbevisste til luksusdyr.

Velg et reisemål

Under lenkene kan du lese mer om Mallorcas strender, fornøyelser og beste hotell.

 • Alcudia – med 14 km sandstrand og våre mest familievennlige hotell som TUI Blue Alcudia Pins.
 • Cala Mayor– nær Palma med lekre hotell for voksne som reiser uten barn.
 • Palma de Mallorca – øyas spennende hovedstad med shopping, mauriske borger, tapasbarer og strandpromenade.
 • Playa de Palma – bra bosted ved strendene med storbyen Palma bare en kort bussreise unna.
 • Illetas – elegant og rolig 8 kilometer vest for Palma.
 • Ca'n Pastilla – i Palmabukten med stort utvalg av feriefornøyelser.
 • Cala d'Or – småby på østkysten med marina, badeviker og parhotellet TUI Blue Rocador.
 • Palma Nova – med tre strender og et Blue Star-hotell.
 • Sa Coma – rolig badereisemål med langgrunn strand.
 • Porto Cristo – sjarmerende badested ved Drakegrottene på østkysten.
 • Santa Ponsa – middels stort badested i en bukt nær fjell og golfbaner.
 • Cala Millor – allsidig med fin strand på østkysten.
 • Puerto de Soller – trivelig havneby med trikk til byen Soller.
 • Cala Ratjada – mellomstor badeby med tre strender og et parhotell.
 • Camp de Mar – lite badested med en fredelig havbukt.
 • Serra de Tramuntana – Mallorcas fjellkjede med steder som Valldemossa, Alaro og Mancor de la Vall.

Både charter og rutefly

I sommerhalvåret er det høysesong på Mallorca og da kan du reise hit direkte med vårt komfortable charterfly på mindre enn fire timer. I tillegg kan du velge pakkereiser med hotell, rutefly og fleksibel reiselengde hele året. Om vinteren har vi ingen nordiske guider på øya, men du kan alltid kontakte vårt TUI Service Center via TUI-appen, telefon og SMS.

Våre reisemål på Mallorca

Alcudia

Alcudia

18 hotell
Fra
Alcudia er Mallorcas største reisemål med en 14 kilometer lang strand og et enormt utvalg av aktiviteter og fornøyelser. Blant våre beste familiehotell finner du et TUI Family Life og fire Blue Star.
Ca'n Pastilla

Ca'n Pastilla

4 hotell
Fra
Ca'n Pastilla er allsidig mellomstort reisemål i Palmabukten, med fine strender, kaffebarer, boutiquer og gågater. Her bor du mindre enn en halvtimes bilreise fra storbyen Palma.
Can Picafort

Can Picafort

0 hotell
Fra
Ca'n Picafort er et hyggelig badested med fin strand og et passe utvalg av shopping og restauranter, samtidig som du bor nær det større og livligere naboreisemålet Alcudia.
Cala Mayor

Cala Mayor

3 hotell
Fra
Cala Mayor er et hyggelig mellomstort strandreisemål bare noen kilometer utenfor storbyen Palma. Her kan du velge mellom flere fine voksenhotell rett ved den finkornede stranden.
Cala Mesquida

Cala Mesquida

0 hotell
Fra
Cala Mesquida er et fredelig reisemål ved en av Mallorcas vakreste strender. Du kan bo både på 5-stjernes hotell og i leiligheter.
Cala Millor

Cala Millor

3 hotell
Fra
Cala Millor er et allsidig badested ved en Mallorcas fineste strender, og med et bra utvalg av shopping, fornøyelser og restauranter. Ligger på østkysten, ikke langt fra de berømte Dragegrottene.
Nyhet
Camp de Mar

Camp de Mar

1 hotell
Fra
Camp de Mar er et rolig badested i en naturskjønn bukt sydvest på Mallorca. Her bor du rett ved stranden, noen hundre meter fra en av øyas beste golfbaner.
Illetas

Illetas

1 hotell
Fra
Illetas er et fredelig feriested med fine strender, flere førsteklasses hotellet og koselige små gater nær trendy Portals Nous, og bare 8 kilometer vest for Palma.
Palma

Palma

9 hotell
Fra
Palma har alt vi forbinder med en spansk storby: shopping, mauriske borger, en vakker katedral, tapasbarer, utendørsdiskoteker og en strandpromenade med luksusyachter.
Palma Nova

Palma Nova

6 hotell
Fra
Palma Nova er et av Mallorcas mest varierte reisemål, med tre fine strender, shopping, restauranter og uteliv. Nær storbyen Palma, golfbaner og fjell.
Playa de Palma

Playa de Palma

12 hotell
Fra
Fargerikt reisemål for deg som vil bo ved en av øyas fineste strender, nær vannaktiviteter og fornøyelsesliv, og samtidig ha storbyen Palma bare en kort busstur unna.
Puerto Pollensa

Puerto Pollensa

0 hotell
Fra
Puerto Pollensa er en sjarmerende småby nær strand og gode fiskerestauranter. Strandpromenaden og småbåthavnen skaper en atmosfære av et klassisk badested.
Sa Coma

Sa Coma

3 hotell
Fra
Sa Coma er et rolig og harmonisk badereisemål med langgrunn strand og restauranter ved havet. Du bor på østkysten, nær Cala Millor, og blant hotellene finnes et Splash med badeland.
Santa Ponsa

Santa Ponsa

1 hotell
Fra
Santa Ponsa er et hyggelig, middels stort reisemål med en fin sandstrand i en skjermet bukt, og det er ikke langt til Palmas fornøyelser, små fjellandsbyer og velholdte golfbaner.
Puerto de Soller

Puerto de Soller

1 hotell
Fra
Puerto de Soller er en trivelig havneby og badested med lang strand og koselige restauranter nedenfor fjellene på nordvestsiden av Mallorca. Det tar 10 min med sporvognen til idylliske Soller.
Cala Bona

Cala Bona

0 hotell
Fra
I Cala Bona ligger et av våre beste familiehotell, TUI Family Life, i rolige omgivelser med det livligere Cala Millor innen rekkevidde.
Porto Cristo

Porto Cristo

1 hotell
Fra
Porto Cristo er en elegant badeby med gyllen strand og mange bra restauranter rundt den koselige havnen. Like ved de berømte Drakegrottene, en av Mallorcas største severdigheter.
Portals Nous

Portals Nous

0 hotell
Fra
Portals Nous med den store yachthavnen Puerto Portals er et av øyas mest eksklusive badesteder. Du bor i gåavstand fra både havnen, stranden og golfbanen.
Cala d'Or

Cala d'Or

4 hotell
Fra
Cala d'Or er en koselig småby på østkysten med en fin marina, mange restauranter og flere små strender i badebukter. Langs kysten finner du steder som egner seg for snorkling samt uforstyrrede badebukter.
Paguera

Paguera

0 hotell
Fra
Paguera er en trivelig badeby sørvest på Mallorca, med tre fine strender, en lang shoppinggate, restauranter, vannsporter og et hotell med drømmebeliggenhet mellom stranden og hovedgaten.
Cala San Vicente

Cala San Vicente

0 hotell
Fra
Cala San Vicente er en harmonisk liten ferieby på Mallorcas nordspiss. Ligger ved havet i en frodig dalgang, omgitt av kalsteinsklipper, pinjetrær og fine, små sandstrender.
Cala Ratjada

Cala Ratjada

1 hotell
Fra
Cala Ratjada er et koselig og passe stort badested på østkysten, der du bor nær tre strender, fiskehavn, uteliv og mange bra restauranter. Hotellet ligger rett ved havet og er designet for par.
Nyhet
Serra de Tramuntana

Serra de Tramuntana

5 hotell
Fra
Med TUI kan du velge utvalgte hoteller på flere steder i Serra de Tramuntana, fra høyt klassifiserte hoteller utenfor byene til personlige boutiquehotell midt i landsbyene med gangavstand til det lokale bakeriet. Velkommen til en annen side av Mallorca!
Vis alle (23)

Ferietilbud i/på Mallorca