Reiser
til
Makarska

Pris fra

...

Våre hotell

5 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • Enkel middagca. 80,-
  • 1 liter vannca. 10,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaKuna (HRK)
  • Tidsforskjell0 timer
  • HovedstadZagreb
  • SpråkKroatisk
  • Befolkningca. 15 000

Reiser til Makarska

Makarska

Makarska har vokst opp rundt to brede bukter. En kantes i hele sin lengde av en flere kilometer lang rullesteinstrand med krystallklart vann. I den andre bukta ligger den livlige havnen med ferger, utfluktsbåter og luksusyachter. Setter du deg ned på en benk under palmene på havnepromenaden har du utsikt over havet og mange gode restauranter bak deg.

Marked i gamlebyen

Ved siden av havnen begynner den gamle bydelen med brosteinsbelagte gater, torg, kirker, museer og kunstgallerier. På markedet kan du hver morgen ta instagrambilder av frukt og grønnsaker, honning, olivenolje, nøtter, urtekrydret pølse og lufttørket skinke.

Loungebarer og lekeplass

I den øvre bydelen er Makarska en levende småby hvor innbyggernes hverdag dominerer. Nærmere stranden tar turistlivet over med alt fra ungdommelig klubber og elegante loungebarer til lange rekker av suvenirboder og en park hvor barna kan hoppe på trampoline.

Designhotell med beste beliggenhet

Våre 4-stjerners hotell Osejava har smakfull og moderne design. Det ligger i den ene enden av Makarskas havnepromenade og har en grønn ås med turstier rett rundt hjørnet. Med andre ord, et perfekt sted for både natteravner og de som ønsker å ta en joggetur om morgenen.

Regionen Dalmatia som helhet

Sørlige Kroatia er kjent for sin vakre natur. Fra det klare blå havet stiger små og store øyer opp og langs land stuper bratte fjell ned i vannet. Overalt vokser duftende rosmarin og om våren blomstrer villginsten

Hvit kalkstein og økologisk mat

Den hvite kalksteinen fra øya Brac brukes overalt, både i bygninger og steinlegging. Sett på avstand ligner det marmor. Hvis du har lyst til å prøve dalmatiske spesialiteter skal du oppsøke en konob. Det er en genuin restaurant der mat og lokale råvarer serveres til meget rimelige priser.

Ferietilbud i/på Makarska