Reiser
til
Paris

Pris fra

...

Våre hotell

18 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel
  • 1,5 liter vannca. 7,-
  • Øl (50 c)ca. 47,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell0 timer
  • HovedstadParis
  • SpråkFransk
  • Befolkning2,2 millioner

Reiser til Paris

Paris

Få bynavn vekker vel så mange drømmer og assosiasjoner som den vakre byen Paris. **Byen har klassiske severdigheter som du ikke kan unngå å bli imponert av. Men også av elegante shoppinggater, kunstgallerier og museer med det siste innen mote, kunst og industridesign. Paris er en by som passer uansett om du er ute etter byliv over en helg eller vil bli lenger.**

Fra Rive Gauche til Montmartre

Elven Seine deler byen i to deler. På den venstre siden "Rive Gauche", finner du trange smågater, med kaféer, barer, musikkbarer og markeder, den høyre derimot er mer eksklusiv og byr på mange av de kjente turistattraksjonene, blant annet Louvre.

Bydelen Montmartre er blant annet kjent for folkelivet, de mange trappetrinnene og den hvite Sacré Coeur-kirken, hvorfra du kan nyte utsikten over hele Paris.

2000 års arkitekturhistorie

For deg som er interessert i historie og arkitektur er det uendelig mye å se av alt fra middelalderkirker og renessansepalass til ultramoderne kontorbygninger. Å spasere langs avenyer og Seinens bredder er den beste måten å tilbringe en weekend i Paris på, og oppleve denne mangfoldige og internasjonale metropolen.

Picassomuseet og andre severdigheter

Place des Vosges ble tidligere brukt til ridderturneringer, men besøkes i dag for det meste av mennesker som vil slappe av på gresset eller lese avisen i skyggen av et tre. Det ligger to kjente museer i nærheten: Musée Picasso som skilter med en av verdens største Picassosamlinger og Musée Carnavalet som viser Paris sin historie. For å bare nevne et par av de mange severdighetene som denne vakre storbyen tilbyr.

Ferietilbud i/på Paris