Å reise på en herlig ferie er kanskje det vi lengter aller mest etter nå, men i god dugnadsånd er det tid for å ta et felles ansvar og hjelpe hverandre. Vi vil snart reise sammen igjen. 💙

Utenriksdepartementet fraråder reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land, og derfor stopper vi alle avreiser fra 14. mars til og med 14. april. Dette er en vanskelig beslutning, men helt nødvendig. Hvis du har bestilt en reise med oss i denne perioden, så vil du få tilbud om gebyrfri ombooking eller refusjon. Gebyrfri ombooking gjelder også for nye bestillinger på pakkereiser fra og med 10. mars.

Vi gjør vårt beste, men denne ekstreme situasjonen betyr dessverre at vår kundeservice ikke klarer å svare så raskt som du normalt kan forvente av oss. Vi ber deg derfor kun kontakte oss om din reise er planlagt innen 3 dager, og du trenger hjelp med ombooking.

Ingen vet hvor lenge dette vil pågå, men når dette er over og reiselysten kommer tilbake, så vil TUI være her akkurat som før. Mer informasjon og oppdateringer finner du her

Takk for din forståelse og tålmodighet. 💙

TUI Blue For Families – våre beste familiehotell

TUI Blue er vårt nye flaggskip for deg som vil at feriens bosted skal være en opplevelse i seg selv. For deg som vet at bassenget er et stormende verdenshav og som trives best når hele familien er samlet. Det finnes tre ulike typer TUI Blue-hotell. Her forteller vi mer om TUI Blue For Families, tidligere TUI Family Life.

TUI Blue For Two

TUI Blue er vårt nye flaggskip for deg som vil at feriens bosted skal være en opplevelse i seg selv. For deg som vil komme nærmere reisemålet og den du reiser sammen med, for deg som vil ta vare på gamle forhold og skape nye. Det finnes tre ulike typer TUI Blue-hotell. __Her forteller vi mer om TUI Blue For Two, tidligere TUI Sensimar__.

14 filmer som inspirerer oss til å reise

For mange gir en god film følelsen av å reise, andre synes at de reiser når de leser. Noen vil antagelig synes at livet i seg selv er en reise. Men for oss er det nok bare er en ting som gjelder - det er å faktisk reise. Filmer inspirerer i alle fall oss til å reise. Både til å dra dit filmen utspiller seg, men også bare for turens skyld.

@611 – klubben for alle hemmelige agenter

På @611, en av TUI Blue For Families barneklubber, kan nesten hva som helst skje. Bli med på en dag da barna forvandles til hemmelige agenter som både avslører tyver og redder kveldens sjokoladeparty. Vårt eget personale forteller om hvordan de skaper et uforglemmelig ferieminne med masse smil og latter.