Reiser
til
Portugal

Pris fra

...

Våre hotell

82 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel fra Funchal
  • Pizzaca. 80,-
  • 1,5 liter vannca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell-1 time
  • HovedstadLisboa
  • SpråkPortugisisk
  • Befolkning10 320 000

Reiser til Portugal

Portugal

Gå ikke glipp av et av Europas mest varierte og innbydende ferieland. Portugal er en fulltreffer uansett om du søker lange sandstrender, blomstrendene natur, sjarmerende byer, golfbaner eller kulinariske opplevelser. I tillegg får du fortsatt mye for pengene hvis du velger å reise til Portugal.

Madeira

Portugal er lite i overflate, men som turistland er det stort – takket være klimaet, strendene, vinene, naturen og severdighetene. Den grønne øya Madeira er et eldorado for alle som liker vandringer, vinbarer og brosteinsbelagte gater. Om vinteren kan du fly til Madeira med direktefly.

Allsidige Algarvekysten

For sol- og badereiser i sommerhalvåret er det Algarvekysten som er Portugals riviera. Om høsten og våren er været her perfekt for golfreiser. Algarve ligger i sørlige Portugal og lokker med et perlebånd av badebyer, lange gylne sandstrender og sjarmerende småbyer. Samtidig er det et naturskjønt område der vakre sandsteinsklipper reiser seg langs det blå Atlanterhavet og innlandet byr på mange vingårder, appelsinavlinger og olivenlunder.

Lisboa

En weekendreise til Lisboa er perfekt for deg som ønsker en miniferie full av opplevelser. Byen som ligger på syv høyder ved elven Tejo har alt fra historiske severdigheter og brosteinsbelagte gater til trendy rawfoodrestauranter.

Ferie tilpasset din smak

Vi har funnet frem til de beste reisemålene og hotellene i Portugal, slik at du kan finne det som passer deg, uansett om du liker store, fartsfylte reisemål eller romantiske landsbyer. Og uansett om du vil bo på familievennlige resorter, treningshotell eller barnefrie hotell for to.

Ferietilbud i/på Portugal