Reiser
til
Sicilia

Pris fra

...

Våre hotell

43 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel fra Giardini-Naxos
 • Pizza på restaurantca. 100,-
 • En liter vannca. 10,-

Fakta

Vis alle fakta
 • ValutaEuro (EUR)
 • Tidsforskjell0 timer
 • HovedstadRom
 • SpråkItaliensk
 • Befolkningca. 5 000 000

Reiser til Sicilia

Cefalu.

Sicilia har badesteder, romantiske byer og landsbyer der beboerne samles på torget i kveldssolen. Du kan vandre, spille golf og dykke, og smake på delikatesser fra øyas spisskammer. Blant våre reiser til Sicilia finner du også familiære små hotell og aktivitetshotell.

Solens mat – og drikke

På Sicilia, Italias største øy, får du en smaksprøve på alt som er så herlig italiensk. Strender med fargerike parasoller, kirker med madonnabilder, fortausrestauranter i smale gater, og en matkultur som slår det meste. Du kan bestille pizza og nyfanget blekksprut og skalldyr. På Sicilia, øya med utallige fjell, trives vinrankene godt og her produseres det også mange gode viner.

Mye å se og gjøre på Sicilia

Blant severdighetene finner du ruinene av greske templer i Siracusa, og på en av våre mange aktiviteter kan du bli med til Gudfarens by, Forza d'Agro. Du kan også bli med på båttur til øyene Lipari og Stromboli. Taormina er forresten en severdighet i seg selv der den ligger som en filmkulisse oppe på en klippe. Her finnes det beste når det gjelder shopping og restauranter med høy trivselsfaktor.

Velg reisemål

Under lenkene kan du lese du mer om Sicilias strender, shopping, fornøyelser og de beste hotellene.

 • Giardini-Naxos – både langgrunne strender og siciliansk hverdagsliv, både leilighetshotell og familievennlige hotell Blue Star med aktiviteter
 • Cefalu – middelaldergater, isbarer og en sandstrand midt i byen
 • Taormina – romantiske restauranter og en taubane ned til stranden
 • Taormina Mare – bydelen ved havet med lidobad og restauranter
 • Siracusa – isbarer, keramikk og antikke severdigheter
 • Letojanni – rolig badeby nær Taormina der italienerne selv gjerne ferierer
 • Palermo – Sicilias hovedstad med vakre palass, food trucks og kirker i guldmosaikk
 • Catania – mektige katedralser og koselige trattoriaer med vulkanen Etna som bakgrunn.
 • Noto – Sicilias kanskje vakreste by, med palasser fra barokken, klokketårn og katedraler
 • Campofelice di Roccella – liten by omringet av sitronlunder med en lang strand og golfbane

Bestill et cruise til Sicilia

Med TUI kan du også reise på cruise til Sicilia. Å dra på cruise er en komfortabel måte å reise på og du får se flere reisemål på en reise. På et cruisebesøk til Sicilia, Italias største øy, er utvalget stort. Øya er full av smaksopplevelser, sol og bad og historiske små og store byer. Se greske templer i Siracusa eller bli med til Gudfarens by Forza d'Agro. Sicilia byr på endeløs kultur, historie og dramatisk landskap. Her kan du se alle TUIs cruise i Middelhavet.

Våre reisemål på Sicilia

Cefalu

Cefalu

4 hotell
Fra
Cefalu er en romantisk middelalderby der de sjarmerende gatene er nærmeste nabo til en fin sandstrand. Det finnes fortausrestauranter, småbutikker og kulturminnesmerker på hvert gatehjørne.
Giardini-Naxos

Giardini-Naxos

12 hotell
Fra
Giardini-Naxos er en vennlig småby med siciliansk hverdagsliv, lange strender, restauranter og kaffebarer. Du kan velge mellom alt fra sjarmerende små leilighetshoteller til familievennlige strandhotell.
Letojanni

Letojanni

2 hotell
Fra
Letojanni er et elegant reisemål ved havet nedenfor Taromina, med kilometerlang strand, palmekantet strandpromenade, herlig avslappet atmosfære og mange førsteklasses restauranter.
Siracusa

Siracusa

2 hotell
Fra
Siracusa, Sankta Lucias by, ligger rolig til ved havet med antikke ruiner, kirker, isbarer og et sjarmerende folkeliv.
Taormina

Taormina

8 hotell
Fra
Taormina er en romantisk småby på en klippe ovenfor Naxosbukten med smale brosteinsgater, designerbutikker og restauranter i beste Bella Notte-stil. Det går en taubane ned til de fine strendene.
Taormina Mare

Taormina Mare

2 hotell
Fra
Taormina Mare er et trivelig badested nedenfor den romantiske byen Taormina. Her kan du velge mellom flere hotell nær stranden, og det går en taubane opp til sjarmerende Taormina.
Nyhet
Palermo

Palermo

7 hotell
Fra
Sicilias hovedstad er en sjarmerende blanding av vakre palasser, food trucks og kirker med gullmosaikk. Kystbyen Mondello har glimt fra fortiden.
Nyhet
Catania

Catania

2 hotell
Fra
I Catania, som er Sicilias nest største by etter Palermo, finner du mektige katedraler og koselige trattoriaer. Den majestetiske vulkanen Etna ligger helt inntil byen.
Nyhet
Campofelice di Roccella

Campofelice di Roccella

3 hotell
Fra
Liten landsby blant sitronlundene på Nord-Sicilia, med en lang strand og golfbane. Nær middelalderbyen Cefalù og byen Palermo.
Nyhet
Noto

Noto

1 hotell
Fra
Blant sitruslunder og oliventrær ligger Noto, Sicilias kanskje vakreste by, med barokkpalasser, klokketårn og katedraler som gløder i gylne toner i solnedgangen.
Vis alle (10)

Ferietilbud i/på Sicilia