Reiser
til
Fuerteventura

Pris fra

...

Våre hotell

15 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel fra Jandia
  • Enkel middagca. 200,-
  • 1 liter vannca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell- 1 time
  • HovedstadMadrid
  • SpråkSpansk
  • Befolkningca. 104 000

Reiser til Fuerteventura

Riu Palace Tres Islas ligger på en lang sandstrand som er en del av Las Dunas-naturreservatet.

Fuerteventura har ikke bare Kanariøyenes lengste strender, øya er også perfekt for deg som vil sykle, løpe eller trene zumba. Mange av hotellene er små feriebyer i seg selv, der du kan slappe av eller trene. Vi har familiehotell og hotell for voksne rett ved strendene. Flere av dem tilbyr all inclusive.

Hav og sanddyner

Uansett hvilken vei du snur deg på Fuerteventura ser du lyse sandstrender så langt øyet rekker. Landskapet er åpent og litt vilt, noen steder ørkenlikt med bølgende sanddyner og ofte blåser det en sval bris på denne solsikre Kanariøya. Til tross for at den er nest størst i øygruppen så er likevel ikke turismen så merkbar.

Treningsreise og bassengferie

Vil du holde deg i aktiviteter kan du velge mellom windsufing, kitesurfing, snorkling og stand up-padling. Holder du deg på land finnes det mountainbike, golf og strandvolleyball. Herlige dager ved bassenget, fiske- og skalldyrsmiddager og avkobling under en parasoll med favorittboken er også et alternativ på Fuerteventura.

Bosted for ulike behov

Våre TUI Blue For Two er skreddersydde for voksne livsnytere. Velger du hotellkonsept som Robinson eller TUI Magic Life får du et nesten ubegrenset utvalg av treningsformer. Du kan også velge mellom flere RIU-hotell, kjent for ekstra bra beliggenhet, service og mat.

Året rundt-reisemål på Fuerteventura

Under lenkene leser du mer om Fuerteventuras strender og beste hotell.

  • Jandia – en tre mil lang strand og flere resorthotell med luksuriøs avkobling og treningsmuligheter

I vintersesongen finnes også:

  • Corralejo – med sjarmerende spansk småbyatmosfære og surfestrender
  • Costa Caleta- fin strand i en skjermet bukt i nærheten av to golfbaner

Både charter og rutefly

I vinterhalvåret har Fuerteventura sin høysesong og da går reisen direkte med vårt populære charterfly eller med rutefly. Om sommeren går reisene med rutefly og da har vi ingen nordiske guider på øya, men du kan alltid kontakte TUI Service Center via TUI-appen, telefon og SMS.

Vi tilbyr covid-19 test kostnadsfritt

Når du skal reise med oss til Fuerteventura, så vil vi i TUI tilby deg kostnadsfri covid-19 test som er nødvendig å vise frem når du sjekker inn på hotellet ditt. Les mer om testen her.

Ferietilbud i/på Fuerteventura