Reiser
til
Bulgaria

Pris fra

...

Våre hotell

30 stk.

Prisnivå

Priseksempel fra Sunny Beach
 • Pizzaca. 65,-
 • Øl (50cl)ca. 20,-
 • 1 liter vannca. 10,-

Fakta

Vis alle fakta
 • ValutaBulgarisk Lev (BGN)
 • Tidsforskjell+1 time
 • HovedstadSofia
 • SpråkBulgarsk
 • Befolkning7 128 000

Reiser til Bulgaria

Bulgaria

Bulgarias fine sandstrender, fargerike badesteder og moderne hotell har gjort Bulgaria til et populært ferieland. Det lave prisnivået og den korte flyturen på ca. 3 timer er også et stort pluss. Velg mellom komfortable all inclusive-hotell og små personlige hotell.

Strender, shopping og fornøyelser

Bulgaria er et sikkert kort for en herlig sol- og badeferie. En pålitelig sol, lyse og brede sandstrender, shoppinggater, heftige badeland, uteserveringer og klubber for deg som vil fortsette kvelden.

Båtturer, dykking og vakker natur

Opplevelser er det mange av. Du kan seile katamaran, ta et dykkerkurs, besøke vindistriktet Pomorie eller dra på jeeptur i fjellene. Det beste familietipset: Captain Jack's cruise på Svartehavet med lek, avkobling og badestopp.

Finn rett reisemål

Du kan velge mellom alt fra livlige feriesteder til trange gater og søvnige landsbyer.

 • [ Sunny Beach](/feriereiser/bulgaria/sunny-beach/: Bulgarias største reisemål med shopping, fornøyelser, strender og vannsport. Vårt eget TUI Blue For Families er populært, andre passer for deg som reiser uten barn.
 • Obzor og Tsarevo: middels store reisemål med småbyfølelse og et passe utvalg av restauranter
 • Nessebar: en kulturhistorisk idyll med trange brosteinsbelagte gater som står på UNESCOs verdensarvliste
 • Sinemoretz og Sveti Vlas: her bor du på all inclusive-hotell i landlige omgivelser
 • Pomorie passer for deg som ønsker en ferie ved fine strender og sjarmerende småbyer ved Svartehavet

Finn rett hotell

 • TUI Blue For Families er hotellene som har litt ekstra detaljer som gjør at både barn og voksne trives. I Sunny Beach ligger TUI Blue Nevis, som har fått høyest kundescore av gjestene våre. Blue Star Majestic Beach er et annet populært familiehotell.
 • RIU er en av verdens ledende hotellkjeder med fokus på mat, drikke og service. Riu Helios Paradise med all inclusive hele døgnet.

Våre reisemål i Bulgaria

Nessebar

Nessebar

7 hotell
Fra
Nessebar er en idyllisk middelalderby bak ringmurer fem kilometer fra Sunny Beach. Her nyter du en historisk atmosfær, severdigheter og restauranter nær små badeviker og strender.
Obzor

Obzor

2 hotell
Fra
Obzor er et hyggelig og passe stort reisemål med en milelang sandstrand og et passe stort utvalg av restauranter og småbutikker. Samtidig er det en levende småby med genuint hverdagsliv.
Sinemoretz

Sinemoretz

1 hotell
Fra
Sinemoretz er en fredelig by med to fine strender i vakre omgivelser. På vårt prisgunstige hotell Bella Vista Beach Club er all inclusive og aktiviteter for både barn og voksne inkludert.
Sunny Beach

Sunny Beach

16 hotell
Fra
Sunny Beach er Bulgarias mest fargerike ferieby med shopping, restauranter og kveldsfornøyelser ved en seks kilometer lang sandstrand. Vi har hotell for både familier, par og venner.
Tsarevo

Tsarevo

0 hotell
Fra
Tsarevo er et rolig badested med fine strender, naturskjønne omgivelser og småbyliv med genuin atmosfære. Du bor lengst sør på Bulgarias riviera, nær en natsjonalpark.
Sveti Vlas

Sveti Vlas

2 hotell
Fra
Sveti Vlas er et lite og fredelig sted, bare 5 kilometer fra Sunny Beach. Topp moderne Riu Helios Paradise er egen liten ferieverden ved stranden, med bassenger, treningsrom og spa.
Duni Resort

Duni Resort

1 hotell
Fra
Duni Resort er en ferieby med bassenger, vannsklier, trening, spa og restauranter ved en fin sandstrand. All inclusive-ferie på sitt beste.
Nyhet
Pomoire

Pomoire

1 hotell
Fra
Pomorie passer for deg som vil ha en herlig ferie ved fine strender og sjarmerende småbyer ved Svartehavet. Vil du ha en ekstra komfortabel familieferie kan du bo på topp moderne strandhotell med all inclusive.
Vis alle (8)

Ferietilbud i/på Bulgaria