Reiser
til
Sorrento

Pris fra

...

Våre hotell

10 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel fra Giardini-Naxos
  • Pizzaca. 100,-
  • 1 liter vannca. 10,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell0 timer
  • HovedstadRom
  • SpråkItaliensk
  • Befolkning60 600 000

Reiser til Sorrento

Sorrento

Klassiske Sorrento er perfekt for bryllupsreiser, kulturinteresserte og alle andre som ønsker et vakkert reisemål. I mer enn 100 år har byen vært et av Italias mest omtalte feriesteder, og selv i dag får du følelsen av å gå rett inn i "la dolce vita".

Sjarm og eleganse

I Sorrento finner du velduftende delikatessebutikker, anrike luksushotell, kaféterrasser med rottingmøbler, badebrygger med gammeldagse omkledningshytter og et sjarmerende småbyliv. Sentrale Sorrento ligger på en klippe vendt mot Napolibuktens glitrende vann og øya Capri.

Romantiske gater

Rundt hovedgaten Corso Italia og det sentrale torget Piazza Tasso finner du motebutikker, kaffebarer og noen diskotek. I de roligere områdene like ved er atmosfæren romantisk med trappetrinnsgater, hvelvbuer, små kirker, blomster og koselige restauranter.

Utflukt til Ravello

Et fint utfluktsmål ved kysten er "ørneredet" Ravello, som ligger på en klippehylle halvveis oppover fjellsiden med fantastisk utsikt mot havet. Der finnes det to store barokkhager med planter og marmorstatuer. Utsikten fra den ene, Villa Rufolo, inspirerte komponisten Richard Wagner når han skrev operaen Parsifal.

Weekend i Sorento

Våre reiser til Sorrento går med rutefly til Napoli. Vi har ingen guider på reisemålet men du kan nå vårt online-senter med telefon, e-post eller SMS – fra 2 uker før avreise til du reiser hjem. Rreiselengden er fleksibel.

Ferietilbud i/på Sorrento