Unn deg en herlig sommerferie og sikre deg garantert sol og varme dager nå!

Ett år går fort, og før du vet ordet av det er det sommer igjen – så pass på å bestille årets sommerferie nå! Og ønsker du et spesielt rom, som med direkte utgang til basseng, egen jacuzzi eller store familierom? Da bør du være rask, disse forsvinner først! Depositumet betales nå, resten kan du vente med til 6 uker før avreise!

Bestill i dag, drømmen om en varm sommer er bare noen få klikk unna!

Gode tilbud:

Vårkupp - spar opptil 6000,-

  • Begrenset antall plasser
 

Spar 35% på 4-stjerners ferie

  • Swim out-, all inclusive- og familiehotell
 

Ferieparadiset Hellas

  • NÅ! Spar opptil 40%
 

Reisemål:

Gjør et vårkupp! Spar tusenlapper

TUI har senket prisene på en mengde reiser i vår. Så tjuvstart sommeren og bestill din plass i solen nå.

De beste tipsene for en vellykket familieferie

Nyt deilige dager ved bassenget, med god mat, barneklubber, svømmeskole og aktiviteter for alle aldre. På våre TUI Blue for Families-hotell er alt lagt til rette for en vellykket ferie for hele familien. Her er våre beste tilbud for barnefamilier.

En dag i Bamseklubben

Bli med på en dag på TUI Blue For Families Bamseklubb! Vårt eget personale forteller hvordan de sørger for at hver dag med TUI blir et uforglemmelig ferieminne. For barna kan en hvilken som helst dag på Bamseklubben bli feriens beste eventyr.
2019-05-10

Hotell i Hellas der all inclusive er inkludert

Å ikke trenge å uroe seg for at reisekassen strekker til, gjør at du kan slappe ekstra av i ferien. Slik er det når du bestiller et all inclusive-hotell, der både mat og drikke er inkludert. Her har vi samlet sammen noen av våre beste hotell i den greske øyverdenen der all inclusive er inkludert. Velg mellom Kos, Rhodos, Zakynthos, Samos, Kreta eller Korfu.
2019-05-09

@611 – klubben for alle hemmelige agenter

På @611, en av TUI Blue For Families barneklubber, kan nesten hva som helst skje. Bli med på en dag da barna forvandles til hemmelige agenter som både avslører tyver og redder kveldens sjokoladeparty. Vårt eget personale forteller om hvordan de skaper et uforglemmelig ferieminne med masse smil og latter.
2019-05-11

TUI Blue For Families – våre beste familiehotell

TUI Blue er vårt nye flaggskip for deg som vil at feriens bosted skal være en opplevelse i seg selv. For deg som vet at bassenget er et stormende verdenshav og som trives best når hele familien er samlet. Det finnes tre ulike typer TUI Blue-hotell. Her forteller vi mer om TUI Blue For Families, tidligere TUI Family Life.
2019-11-06

4-stjerners drømmeferie

Hva setter du pris på i ferien? Rom med direkte utgang til basseng eller hotell med all inclusive inkludert? Her ser du våre beste hotell, alle 4-stjerner eller mer, hvor du kan få drømmeferien oppfylt.

Hellas for alle i sommer

Reis til vakre Hellas i sommer og velg blant både store og små greske perler, enten du reiser med hele familien eller ønsker hotell med en voksen atmosfære.

TUI tar forbehold om prisendringer og utsolgte reiser på denne siden. Alle tilbud gjelder nye bestillinger gjort i den aktuelle tilbudsperioden.*