Reis på ferie i sommer med TUI - bestill sommerferien nå

Sommerferie 2019

Den etterlengtede sommerferien kommer fortere enn du aner, så sikre deg ferien i dag!

Det er mye å velge imellom, og for å hjelpe deg litt på veien har vi plukket ut våre mest populære reisemål med sommerens beste "barnefrie hotell" og hotell for familien. I tillegg finner du alle TUIs sommerreisemål, fantastiske tilbud og mye mer!

Bestill nå, drømmen om en varm sommer er bare noen få klikk unna!

100% ferie i sommer

Gjør klar til årets beste ferie med late dager på stranden! Velg mellom alt fra hotell med max 50 meter til stranden, all inclusive-hotell med fristende buffeter og is i massevis til litt ekstra luksus som å gå rett ut i bassenget fra terrassen, nyte livet på en cruisebåt og mye mer. Finn drømmereisen og bestill sommerferien hos TUI nå!

11-dagers pakkereise

Synes du 8 dager er for kort, og 14 dager for lenge? Da har vi den perfekte reisen for deg, nemlig 11-dagers reise! Velg mellom populære reisemål som Kroatia, Portugal og en mengde solrike reisemål i Spania!

Populære Blue Star-hotell

Hotellene er nøye utvalgt for at du skal kunne finne ditt favoritthotell, uansett om du foretrekker beliggenhet nær stranden, fine bassengområder eller synes det er ekstra viktig med rom som passer store reisefølger.

Sommerens mest populære reisemål

1. Hellas

Hellas gir deg den helt spesielle følelsen som fester seg for alltid. Tenk på timianduftende grillspyd, bouzoukimusikk, antikke templer, knallblått hav, enkle tavernaer og den unike, greske atmosfæren der du virkelig føler deg hjemme.

2. Mallorca

Mallorca har alt – fra familievennlige strender til sjarmerende landsbyer, fartsfylte badesteder, spa-anlegg, all inclusive-hotell og storbyen Palma. Vi har hotell med fin beliggenhet uansett om du reiser med barn, din partner, venner eller hele slekten.

3. Kypros

Kypros er en av Middelhavets mest solsikre øyer hvor det er varmt langt ut i oktober, og har drømmestrender med Europas reneste badevann! Opplev alt fra rolig atmosfære i Fig Tree Bay og spektakulær natur på øyas vestkyst til yrende uteliv i Ayia Napa og storbyfølelse i Limassol.

4. Tyrkia

Tyrkia seiler opp som et av de store favorittreisemålene for sommeren 2019. Med sitt solrike klima, smaksrike kjøkken, frodige natur og TUIs hotell med høystandard og god service, er det ikke så rart at stadig flere av våre gjester velger dette budsjettvennlige landet.

Cruise i Middelhavet med TUI
Unn deg litt luksus

Cruise i Middelhavet

Velger du vestre Middelhavet, starter cruisene vanligvis i Barcelona eller Roma. Her får du oppleve reisemål som Spania, Italia og Frankrike. I østre Middelhavet venter enda mer sol, bad og severdigheter. Cruisene her starter vanligvis i Venezia og tar deg til Kroatia og den greske øyverden.
Bestille cruise