Reis på ferie i sommer med TUI - bestill sommerferien nå

Sommerferie

Bestill sommerferien 2019 allerede nå!

Enten du er ute etter det beste all inclusive-utvalget, de lekreste swim-up bassengene eller vil plaske og leke med familien i badeland, har vi hotell som passer for deg! Sommeren 2018 utvidet vi tilbudet vårt i Kroatia, med reiser til en av Middelhavets vakreste byer, den historiske perlen Dubrovnik!

Etter stor etterspørsel fra våre kunder, har vi gleden av å tilby direktefly med charter til den vakre Marmariskysten i Tyrkia neste sommer 2019! I tillegg lanserer vi nyheten TUI Blue, for deg som er opptatt av moderne design, komfortable tekniske løsninger, trening og høyt servicenivå.

Ønsker du deg en mer eksotisk sommer kan du velge reisemål som ligger litt lenger unna, som tropiske Mauritius, Thailand og det ultimate paradiset Maldivene.

Velkommen til å bestille drømmeferien hos TUI!

Spar opptil 3500,- neste sommer

Bestill ferie for sommeren 2019 allerede nå og få gode rabatter på flere avreiser! Blant våre nyheter finner du hotellkonseptetet TUI Blue og familienyheten TUI Family Life Side. Se også våre tips til sommerferie for barnefamilier!

Sommerferie for barnefamilier

Et år går fort, og før du vet ordet av det er det sommer igjen – og familieferien står igjen for tur!
Bestiller du nå, får du bestill tidlig rabatt opptil 2000,-/bestilling til:

  • TUI Family Life-hotell med Bamseklubb og svømmeskole
  • Blue Star-hotell med herlige bassengområder og ekstra store rom
Reis til herlige spania i sommer

Finn din greske øy

Hvilken øy har egentlig den vakreste naturen, hvor finner du de fineste strendene og hvilken øy passer best for familieferier? For å hjelpe deg med å få en oversikt og finne din favoritt, har vi satt sammen en liten guide over TUIs greske meny.
Les mer