Reis på ferie i sommer med TUI - bestill sommerferien nå

Sommerferie 2019

Den etterlengtede sommerferien kommer fortere enn du aner, så sikre deg ferien i dag!

Det er mye å velge imellom, og for å hjelpe deg litt på veien har vi plukket ut våre mest populære reisemål med sommerens beste "barnefrie hotell" og hotell for familien. I tillegg finner du alle TUIs sommerreisemål, fantastiske tilbud og mye mer!

Bestill nå, drømmen om en varm sommer er bare noen få klikk unna!

Kypros - solsikkert & allsidig

Kypros er ikke bare et av sommerens mest solsikre reisemål. Her finner du også Europas reneste badevann og mye å se og oppleve. Her finner du tips til utflukter, tilbud og våre mest populære hotell på Kypros.

Den beste familieferien

TUI Family Life-hotell er det lett å finne feriefølelsen, uansett om du koser deg rundt bassenget, i Bamseklubben eller under en parasoll med en iskaffe. Her har vi samlet tips, tilbud og inspirasjon til en herlig sommerferie på våre beste familihotell.

Hellas - en øy for enhver smak

Kanskje er det den avslappende stemningen og det behagelige klimaet. Eller den lekre maten med småretter, oliven og grillspyd. Uansett virker det ikke som vi får nok av den greske øyverdenen. Her er alt du trenger for å finne din favorittøy i sommer.

11-dagers pakkereise

Synes du 8 dager er for kort, og 14 dager for lenge? Da har vi den perfekte reisen for deg, nemlig 11-dagers reise! Velg mellom populære reisemål som Kroatia, Portugal og en mengde solrike reisemål i Spania!

Sommerens mest populære reisemål

1. Hellas

Hellas gir deg den helt spesielle følelsen som fester seg for alltid. Tenk på timianduftende grillspyd, bouzoukimusikk, antikke templer, knallblått hav, enkle tavernaer og den unike, greske atmosfæren der du virkelig føler deg hjemme.

2. Mallorca

Mallorca har alt – fra familievennlige strender til sjarmerende landsbyer, fartsfylte badesteder, spa-anlegg, all inclusive-hotell og storbyen Palma. Vi har hotell med fin beliggenhet uansett om du reiser med barn, din partner, venner eller hele slekten.

3. Kypros

Kypros er en av Middelhavets mest solsikre øyer hvor det er varmt langt ut i oktober, og har drømmestrender med Europas reneste badevann! Opplev alt fra rolig atmosfære i Fig Tree Bay og spektakulær natur på øyas vestkyst til yrende uteliv i Ayia Napa og storbyfølelse i Limassol.

4. Tyrkia

Tyrkia seiler opp som et av de store favorittreisemålene for sommeren 2019. Med sitt solrike klima (fra tidlig vår til sen høst), smaksrike kjøkken, vakre natur, TUIs hotell med høystandard og gode service, er det ikke rart at stadig flere av våre gjester velger dette budsjettvennlige landet.

Cruise i Middelhavet med TUI
Unn deg litt luksus

Cruise i Middelhavet

Velger du vestre Middelhavet, starter cruisene vanligvis i Barcelona eller Roma. Her får du oppleve reisemål som Spania, Italia og Frankrike. I østre Middelhavet venter enda mer sol, bad og severdigheter. Cruisene her starter vanligvis i Venezia og tar deg til Kroatia og den greske øyverden.
Bestille cruise

TUI tar forbehold om prisendringer og utsolgte reiser på denne siden.