Unn deg en herlig sommerferie og sikre deg garantert sol og varme dager nå!

Det er mye å velge imellom, og for å hjelpe deg litt på veien har vi plukket ut våre beste tips til familieferien og spennende nyheter. I tillegg finner du alle TUIs sommerreisemål, fantastiske tilbud til bl.a. Hellas og vakre Kroatia pluss mye mer!

Bestill nå, drømmen om en varm sommer er bare noen få klikk unna!

Den beste familieferien

TUI Family Life-hotell er det lett å finne feriefølelsen, uansett om du koser deg rundt bassenget, i Bamseklubben eller under en parasoll med en iskaffe. Her har vi samlet tips, tilbud og inspirasjon til en herlig sommerferie på våre beste familiehotell.

Hotelltips:

Hellas - en øy for enhver smak

Kanskje er det den avslappende stemningen og det behagelige klimaet, eller den lekre maten med småretter, oliven og grillspyd, som gjør at vi reiser tilbake til Hellas år etter år. Se TUI's greske guide, som gir deg en oversikt over den greske øyverdenen og hjelper deg å finne din favorittøy i sommer.

Hotelltips:

Naturskjønne Portugal

- vakre klipper, vennlig befolkning og storbyen Lisboa
Algarvekysten, sør i Portugal, lokker med et perlebånd av badebyer, lange gylne sandstrender og sjarmerende småbyer. Samtidig er det et naturskjønt område der vakre sandsteinsklipper reiser seg langs det blå Atlanterhavet! Populære Lisboa kan friste med alt fra historiske severdigheter og brosteinsbelagte gater til trendy rawfoodrestauranter.

Mystikk, eventyr og luksus

- Opplev mystikk i Marokko og fantastisk varme i Dubai.
Marokko er en fargerik mosaikk av lange strender, shopping i basarer og fransk-arabisk matkultur. Velg mellom den moderne feriebyen Agadir eller den magiske atmosfæren i Marrakech. Solsikre Dubai har alt du trenger, med sine fine strender, imponerende hotell og uslåelig shopping.

11-dagers pakkereise

Synes du 8 dager er for kort, og 14 dager for lenge? Da har vi den perfekte reisen for deg, nemlig 11-dagers reise! Velg mellom populære reisemål som Kroatia, Portugal og en mengde solrike reisemål i Spania!

Sommerferie 2020 i salg nå

Ett år går fort, og før du vet ordet av det er det sommer igjen – så pass på å bestille neste års sommerferie nå! Og ønsker du et spesielt rom, som med direkte utgang til basseng, egen jacuzzi eller store familierom? Da bør du være rask, disse forsvinner først! Depositumet betales nå, resten kan du vente med til 6 uker før avreise!

Psst! Finner du ikke favoritthotellet ditt? Vi legger ut hotell og reisemål fortløpende.

TUI tar forbehold om prisendringer og utsolgte reiser på denne siden.