Reis på ferie i sommer med TUI - bestill sommerferien nå

Sommerferie

Bestill sommerferien i dag!

Har du ikke bestilt sommerferien enda?

Da bør du gjøre det nå. Enten du er ute etter det beste all inclusive-utvalget, de lekreste swim-up bassengene eller vil plaske og leke med familien i badeland, har vi hotell som passer for deg!

I sommer utvider vi tilbudet vårt i Kroatia, med reiser til en av Middelhavets vakreste byer, den historiske perlen Dubrovnik! TUI byr også på to nye 5-stjerners hotell, TUI Sensatori Resort Rhodes by Atlantica på Rhodos og Blue Star Euphoria Resort på Kreta.

Ønsker du deg en mer eksotisk sommer kan du velge reisemål som ligger litt lenger unna, som tropiske Mauritius, Thailand og det ultimate paradiset Maldivene.

Velkommen til å bestille drømmeferien hos TUI!

Bestill med 1000,- i rabatt
Bestill senest 31. august

SPESIALTILBUD!

Nå gir vi deg 1000,- i ekstra rabatt på flere av våre beste TUI-hotell i samarbeid med Atlantica Hotels & Resorts i september og oktober. Bruk kampanjekode SMILE når du bestiller!
Se tilbudet her
Reis til herlige spania i sommer

Finn din greske øy

Hvilken øy har egentlig den vakreste naturen, hvor finner du de fineste strendene og hvilken øy passer best for familieferier? For å hjelpe deg med å få en oversikt og finne din favoritt, har vi satt sammen en liten guide over TUIs greske meny.
Les mer

Sommerferie 2019 - bestill tidlig rabatt

Bestill ferie for neste sommer allerede nå og få opptil 3000,- i rabatt per bestilling på flere avreiser hele neste sommer. Blandt våre nyheter finner du hotellkonseptetet TUI Blue og familienyheten TUI Family Life Side.