Ferie i sommer

Allerede nå bør du bestille sommerferien 2018

Drømmer du om et hotellrom med direkte utgang til basseng, full havutsikt eller kanskje en stor familiesuite? Da er du ikke den eneste, så det lønner seg å være tidlig med ute med bestillingen av ferie til neste sommer. Bestem deg nå mens utvalget er størst!

Psst.. Du vet vel at du kun trenger å betale depositumet nå? Resten kan du vente med til 6 uker før avreise!

Førstemann til mølla

Barnepris fra 1,-

Her finner du ekstra lave barnepriser på flere av TUIs beste familiehotell! Tilbudene gjelder på utvalgte hotell og avreisedatoer. Begrenset antall plasser.
Se tilbud

Supertilbud på all inclusive

Bestill all inclusive på ett av våre mest populære familiehotell fra 10,- per dag. Tilbudet gjelder i hele sommer inkl. skoleferien! Barn under 13 år spiser for 0,- om du bestiller hjemmefra.

TUIs reisetips: Tyrkia

Solsikre Tyrkia er tilbake og seiler igjen opp som en favoritt i sommer! Antalyakysten byr på lange strender og turkistblått hav. Her finner du også et av våre aller mest populære familiehotell, TUI Family Life Pascha Bay med aktiviteter for både store og små. Vi anbefaler en seiltur med en ekte Gületskute eller hvorfor ikke teste et ekte tyrkisk hammam. I Tyrkia får du mye ferie for pengene!

Bestill ferien i dag, betal om 6 md.

Med TUI Card kan du bestille reisen i god tid og utsette betalingen*, så du er sikker på å få favoritthotellet ditt.

TUI Card gir deg fordeler som bonuspoeng på alt du handler med kortet, 500 kroner i rabatt per bestilling, ingen årsavgift og doble poeng på taxfree hvis du bestiller og betaler før avreise. I tillegg får du 10 000 bonuspoeng første gang du tar i bruk kortet.

Les mer om TUI Card

*Priseksempel TUI Card: Nominell rente: 19,9 %, effektiv rente 31,09 %, 15.000 o/12 mnd. Totalt 17.101 Priser og betingelser gjelder per 19.01.2017, og kan bli endret.

Kreta fra 3703,-

Finn din greske øy

Hvilken øy har egentlig den vakreste naturen, hvor finner du de fineste strendene og hvilken øy passer best for familieferier? For å hjelpe deg med å få en oversikt og finne din favoritt, har vi satt sammen en liten guide over TUIs greske meny.
Les mer

GODE PRISER TIL MIDDELHAVET I APRIL/MAI