Reis på ferie i sommer med TUI - bestill sommerferien nå

Sommerferie 2020

Unn deg en herlig sommerferie og sikre deg garantert sol og varme dager nå!

Ett år går fort, og før du vet ordet av det er det sommer igjen – så pass på å bestille årets sommerferie nå! Og ønsker du et spesielt rom, som med direkte utgang til basseng, egen jacuzzi eller store familierom? Da bør du være rask, disse forsvinner først! Depositumet betales nå, resten kan du vente med til 6 uker før avreise!

Bestill i dag, drømmen om en varm sommer er bare noen få klikk unna!

Reisemål:

Flere reisemål kommer fortløpende i salg

Finn ditt favoritthotell

Velg mellom flere enn 90 hotell!
Her får du anbefalte hotell, om du ønsker en ferie tilpasset voksne, eller om du ønsker å finne den optimale familieferien neste sommer.

I - White

Våre beste hotell

Få en ferie fylt med fantastiske opplevelser, høy kundescore, smakfull design og topp service. Se 3 av våre mest populære TUI-hotell samarbeid med Atlantica Hotels & Resort.

TOPP 4 REISEMÅL I SOMMER

Finn riktig hotell på Mallorca

På TUIs hjemmesider kan du velge mellom over hundre hotell på Mallorca – fra familievennlige feriebyer til sjarmerende småhotell, treningsreiser og superluksuriøse boutiquehotell. Utfordringen er bare å finne det riktige for deg! Derfor tipser vi om noen av de beste hotellene for ulike ønsker og behov.
2018-03-19

Sykkelferie på Mallorca

Sykkeltur i fjellene, på landeveien eller langs havet. På Mallorca finnes det ruter med ulike vanskelighetsgrader og ruter som passer for alle. På den nordlige delen av øya ligger det fjell som gir utfordringer og får selv de mest erfarne syklistene til å svette i panna. Midt på øya er det fortrinnsvis flate strekninger som også passer for familier som vil oppleve lokalområdet fra et sykkelsete.
Marianne M. Marianne M. 2017-06-03

Hotell på Mallorca der all inclusive er inkludert

Å lete etter restaurant på tom mage er aldri morsomt. Å gå fra det ene stedet til det andre og føle at det ikke finnes noe for alle i familien er enda verre. Energien går tom og humøret faller. Velg isteden et hotell der all inclusive er inkludert i prisen og gå til dekket bord til frokost, lunsj og middag.
2019-06-10

Utflukt – Dragegrottene på Mallorca

Riv deg løs fra solsengen en stund. For du vil vel se litt mer av reisemålet ditt enn bare suvenirboder og andre turister? Her forteller vår reporter Astrid om hvordan hun samlet sammen en bukett med gode minner når hun dro på utflukt til Dragegrottene på Mallorca.
Marianne M. Marianne M. 2017-06-05
Sommerferie 2020 med TUI. Illustrasjon: Jente som sitter i hengekøye over turkist vann
Opptil 3000,- i rabatt

Se hotell og reisemål!

Her kan du søke og bestille blant en mengde reisemål. Sikre deg sommerferien i dag, så har du noe å glede deg til!
Søk og bestill

TUI tar forbehold om prisendringer og utsolgte reiser på denne siden.