Reis på ferie i sommer med TUI - bestill sommerferien nå

Sommerferie

Bestill sommerferien 2019 allerede nå!

Sommferien kommer fortere enn du aner, så det er på tide å starte planleggingen allerede nå! Enten du er ute etter det beste all inclusive-utvalget, de lekreste swim-up bassengene eller vil plaske og leke med familien i badeland, har vi hotell som passer for deg!

Etter stor etterspørsel fra våre kunder, har vi gleden av å tilby direktefly med charter til den vakre Marmariskysten i Tyrkia neste sommer 2019! I tillegg lanserer vi nyheten TUI Blue, for deg som er opptatt av moderne design, komfortable tekniske løsninger, trening og høyt servicenivå.

Ønsker du deg en mer eksotisk sommer kan du velge reisemål som ligger litt lenger unna, som tropiske Mauritius, Thailand og det ultimate paradiset Maldivene.

Velkommen til å bestille drømmeferien hos TUI!

Kampanjekode XMAS03 gjelder per bestilling og kun nye bestillinger på min. 7 netters pakkereise. Kan ikke kombineres med andre koder. Kampanjekoden legges inn i siste steg i bestillingen etter å ha skrevet navn+fødselsdato.

Topp hotell på Kreta og Mallorca

Her ser du anbefalte topp 6 hotell på Kreta og topp 6 hotell på Mallorca. Hotellene finner du i kategoriene TUI Family Life, som passer for barnefamilier, Blue Star-hotellene passer for alle og Voksne og venner, passer for de som reiser uten barn og ønsker en voksen atmosfære.

Reis til herlige spania i sommer
Mest populært

Greske øyer

Hvilken øy har egentlig den vakreste naturen, hvor finner du de fineste strendene og hvilken øy passer best for familieferier? For å hjelpe deg med å få en oversikt og finne din favoritt, har vi satt sammen en liten guide over TUIs greske meny.
Les mer