Reis på ferie i sommer med TUI - bestill sommerferien nå

Sommerferie

Har du ikke bestilt sommerferien enda?

Da bør du gjøre det nå. Enten du er ute etter det beste all inclusive-utvalget, de lekreste swim-up bassengene eller vil plaske og leke med familien i badeland, har vi hotell som passer for deg!

I sommer utvider vi tilbudet vårt i Kroatia, med reiser til en av Middelhavets vakreste byer, den historiske perlen Dubrovnik! TUI byr også på to nye 5-stjerners hotell, TUI Sensatori Resort Rhodes by Atlantica på Rhodos og Blue Star Euphoria Resort på Kreta.

Ønsker du deg en mer eksotisk sommer kan du velge reisemål som ligger litt lenger unna, som tropiske Mauritius, Thailand og det ultimate paradiset Maldivene.

Velkommen til å bestille drømmeferien hos TUI!

TUIs beste tips:

TUI Family Life

Det er bare hos TUI du kan få bamseklemmer av verdens sterkeste (og snilleste) Bamse, og det hver eneste dag på våre beste familiehotell TUI Family Life.

Hotellene passer for alle, fra smårollinger til tenåringer og besteforeldre. Her finner du store basseng, solbeskyttet barnebasseng, minst to restauranter, kostnadsfrie barneklubber, show og kveldsunderholdning, spa og daglige treningstimer med Les Mills og mye mer!

180x180-splash-bamse-tui

Topp 3 anbefalte TUI Family Life-hotell i sommer

TUI family Life Alcudia Pins

10 gode grunner - TUI Family Life Alcudia Pins

TUI Family Life Alcudia Pins ligger på Spanias mest populære ferieøy, Mallorca. Det er et supert familiehotell, som har alt du trenger for en perfekt ferie! Her finner du 10 gode grunner for å velge akkurat dette hotellet.
Les mer
Feriens billigste barnepris

Barnepris fra 998,-

Her finner du ekstra lave barnepriser på flere av TUIs beste familiehotell! Tilbudene gjelder på utvalgte hotell og avreisedatoer i august.
Se tilbud

Supertilbud på all inclusive

Tilbudet gjelder nye bestillinger med avreise i perioden april til og med 31. mai. For dager etter 31/5 gjelder ordinære priser for all inclusive.

TUIs reisetips: Den spanske solkysten

Visste du at vi har reiser til den spanske solkysten? Vil du ha den perfekte kombinasjonen av storby og strandliv, er det Barcelona som gjelder – gjerne med en dagstur til sjarmerende Sitges. Litt lengre sør tilbyr feriemagneten Costa del Sol over 20 mil med sandstrender og en rekke kjente feriebyer som populære Malaga og den lille perlen Nerja. På Costa Blanca ligger favorittene Benidorm, Alicante og vakre Altea på rekke og rad.

Costa Dorada

Costa Blanca

Nå kan du få litt sand mellom tærne hver gang du handler.

Bestill ferien i dag, betal om 6 md.

Med TUI Card kan du bestille reisen i god tid og utsette betalingen*, så du er sikker på å få favoritthotellet ditt.

TUI Card gir deg fordeler som bonuspoeng på alt du handler med kortet, 500 kroner i rabatt per bestilling, ingen årsavgift og doble poeng på taxfree hvis du bestiller og betaler før avreise. I tillegg får du 10 000 bonuspoeng første gang du tar i bruk kortet.

Les mer om TUI Card

*Priseksempel TUI Card: Nominell rente: 19,9 %, effektiv rente 31,09 %, 15.000 o/12 mnd. Totalt 17.101 Priser og betingelser gjelder per 19.01.2017, og kan bli endret.

Reis til herlige spania i sommer

Finn din greske øy

Hvilken øy har egentlig den vakreste naturen, hvor finner du de fineste strendene og hvilken øy passer best for familieferier? For å hjelpe deg med å få en oversikt og finne din favoritt, har vi satt sammen en liten guide over TUIs greske meny.
Les mer

GODE PRISER TIL MIDDELHAVET I APRIL/MAI