Reis på ferie i sommer med TUI - bestill sommerferien nå

Sommerferie

Bestill sommerferien i dag!

Har du ikke bestilt sommerferien enda?

Da bør du gjøre det nå. Enten du er ute etter det beste all inclusive-utvalget, de lekreste swim-up bassengene eller vil plaske og leke med familien i badeland, har vi hotell som passer for deg!

I sommer utvider vi tilbudet vårt i Kroatia, med reiser til en av Middelhavets vakreste byer, den historiske perlen Dubrovnik! TUI byr også på to nye 5-stjerners hotell, TUI Sensatori Resort Rhodes by Atlantica på Rhodos og Blue Star Euphoria Resort på Kreta.

Ønsker du deg en mer eksotisk sommer kan du velge reisemål som ligger litt lenger unna, som tropiske Mauritius, Thailand og det ultimate paradiset Maldivene.

Velkommen til å bestille drømmeferien hos TUI!

TUIs beste tips:

Ledige reiser i juli og august

Og vips er sommerferien her! Er du en av dem som ikke har fått sikret deg den gode feriefølelsen enda?
Da bør du gjøre det nå! Enten du vil reise raskt og billig på en restplass, eller du vil sikre deg det perfekte hotellet tilpasset deg og ditt reisefølge, har vi laget oversikt over ledige reiser i juli og august.

1000,- i rabatt til vakre Makarska-rivieraen

Kun 2,5 time med fly fra Oslo finner du vakre Makarska-rivieraen i Kroatia. Her kan du gå deg vill i trange smug i romerbyen Split og nyte vakker natur med dramatiske fjell, grønne øyer og krystallklart vann. Langs hele kysten finner du idylliske landsbyer på rekke og rad, med små koselige restauranter og fine hotell!

  • Akkurat nå får du 1000,- i rabatt* per bestilling i hele juli, august og september!
  • Bruk kampanjekode: MAKRIV
  • Bestillingfrist 31. juli 2018
Reis til herlige spania i sommer

Finn din greske øy

Hvilken øy har egentlig den vakreste naturen, hvor finner du de fineste strendene og hvilken øy passer best for familieferier? For å hjelpe deg med å få en oversikt og finne din favoritt, har vi satt sammen en liten guide over TUIs greske meny.
Les mer

Sommer 2019 i salg

Nå har vi åpnet salget for våre mest populære hotell for sommeren 2019. Bestiller du allerede nå, er du garantert en solsikker sommerferie neste år. Blandt våre nyheter finner du hotellkonseptetet TUI Blue og familienyheten TUI Family Life Side.

Bestill tidlig rabatt

Sommer 2019

Liker du å være ekstra tidlig ute med planleggingen eller ønsker det aller beste utvalget? Da bør du bestille sommerferien 2019 allerede nå. Akkurat nå får du "bestill tidlig rabatt" på en mengde utvalgte hotell!
Bestill her

*Vilkår for kampanjekoder

Kampanjekode SALE08 gir 1000,- ekstra i rabatt per bestilling på nye bestillinger f.o.m. 6. juli. Gjelder på alle reiser med charterfly i hele august 2018. Gjelder ikke med rutefly. Bestillingsfrist 16. juli. Kan ikke kombineres med andre kampanjekoder.

Kampanjekode MAKRIV gir 1000,- i rabatt per bestilling på nye bestillinger i reiseperioden juli, august og september 2018 til Makarska-Rivieraen. Bestillingsfrist 31.juli. Kan ikke kombineres med andre kampanjekoder.

Kampanjekode SENRHO gir 1000-. i ekstra rabatt per bestilling på nye bestillinger i reiseperioden august og september til TUI Sensatori Rhodes by Atlantica. Gjelder kun nye bestillinger fra 2. juli 2018 og på reiser med charterfly. Gjelder ikke med rutefly. Gjelder per bestilling og kan ikke kombineres med andre kampanjekoder.

Kampanjekode COSTA gir 750,- i rabatt per bestilling på nye bestillinger i reiseperioden juli, august og september 2018 til den spanske solkysten. Bestillingsfrist 31.juli. Kan ikke kombineres med andre kampanjekoder.

Kodene legger du inn i siste steg i bestillingen. Alle tilbud har begrenset antall plasser, så førstemann til mølla gjelder.