Nyt milelange strender på eksotiske reiser med TUI

Eksotisk reise

Kritthvite sandstrender, turkisblått hav og vaiende kokospalmer

Uansett hvordan din eksotiske drømmeferie ser ut, finner du den hos oss. Med TUI kan du reise til flere tropiske reisemål i vinter - fra Vietnam i øst til Mexico i vest. Hva med førsteklasses all inclusive i Thailand, direkte utgang til basseng på Mauritius eller en privat bungalow i det krystallklare vannet på Maldivene? Bestill i dag og gled deg!

Smilets land – Thailand

Her kan du se frem til hvite strender, elegante hotell, snorkling, lekker thaimat, shopping og et enestående tropisk klima. At TUI har det største utvalget av reiser hit, henger sammen med vår lange erfaring i landet – over 30 år! I vinter kan du fly direkte til Thailand med Dreamliner fra både Oslo og Trondheim.

Anbefalte familiehotell

Nyhet! Vietnam

Nå kan du reise med charterfly direkte fra Oslo til Vietnam på ca. 11 timer!

Phu Qouc, hvor TUI har sine hotell, er landets største og mest populære sol- og badereisemål. Her blir du møtt av barfotstrender, fiskerlandsbyer, tropisk regnskog og sjarmerende hotell. Og takket være øyas nye internasjonale flyplass kan du fly hit med verdens mest moderne passasjerfly Boeing 787 Dreamliner. *

Hotelltips:

Opplev azurblått hav på Den dominikanske republikk med TUI

Den dominikanske republikk

Her bor du billigere enn på mer luksuriøse naboøyer og de fleste hotellene har all inclusive. Det tropiske klimaet og de lange, lyse palmekantede strendene gjør at du virkelig føler at du er i Karibien.
Les mer og se hotell
La deg sjarmere av de vakre strendene på Aruba med TUI

The happy island

Aruba i Karibia

Øyas største severdighet er kanskje strendene, flere av dem er regnet for å være blant de vakreste i verden. De aller fleste har azurblått hav og hvit sand. I tillegg er det like vakkert under vann som over vann, så du må definitivt benytte anledningen til å snorkle.
Les mer og se hotell