Nyt milelange strender på eksotiske reiser med TUI

Eksotisk reise

Hvite strender, turkisblått hav og vaiende palmer...

Uansett hvordan din drømmeferie ser ut, har vi en reise for deg. Reis til milelange strender, grønne regnskoger og tropiske øyer i vinter. Eller kanskje et luksuriøst all inclusive-hotell, nært til eventyr både på land og vann. Opplev nyheter som Aruba, Barbados og Zanzibar.

Nyhet! Vietnam

Nå kan du reise med charterfly direkte fra Oslo til Vietnam på ca. 11 timer!

Phu Qouc, hvor TUI har sine hotell, er landets største og mest populære sol- og badereisemål. Her blir du møtt av barfotstrender, fiskerlandsbyer, tropisk regnskog og sjarmerende hotell. Og takket være øyas nye internasjonale flyplass kan du fly hit med verdens mest moderne passasjerfly Boeing 787 Dreamliner. *

Hotelltips:

Reis til Vietnam med tui
Nyhet!

PHU QUOC

Fra Norge er det kun TUI som tilbyr charterfly* til Phu Quoc i Vietnam. Etter å ha landet møtes du av det samme tropiske klimaet og de lange, lyse sandstrendene som vi elsker fra Thailand. Men Phu Quoc er likevel helt annerledes. Et reisemål for nysgjerrige. For deg som vil ha en tropisk sol- og badeferie men samtidig oppleve noe nytt.
Les mer om Phu Quoc

*Avreise med Dreamliner, charterfly, gjelder 31. januar og 28. februar 2019. Reiselengde 2 uker

Opplev azurblått hav på Den dominikanske republikk med TUI

Den dominikanske republikk

Nyhet! Punta Cana

Her bor du billigere enn på mer luksuriøse naboøyer og de fleste hotellene har all inclusive. Det tropiske klimaet og de lange, lyse palmekantede strendene gjør at du virkelig føler at du er i Karibien.
Les mer og se hotell
La deg sjarmere av de vakre strendene på Aruba med TUI
Nyhet

The happy island

Aruba i Karibia

Øyas største severdighet er kanskje strendene, flere av dem er regnet for å være blant de vakreste i verden. De aller fleste har azurblått hav og hvit sand. I tillegg er det like vakkert under vann som over vann, så du må definitivt benytte anledningen til å snorkle.
Les mer og se hotell