Reiser
til
Rhodos

Pris fra

...

Våre hotell

77 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel fra Rhodos by
 • Pizzaca. 80,-
 • I liter vannca. 9,-

Fakta

Vis alle fakta
 • ValutaEuro (EUR)
 • Tidsforskjell+1 time
 • HovedstadAthen
 • SpråkGresk
 • Befolkning10 750 000

Reiser til Rhodos

Stranden St Pauls Bay på Rhodos

Allsidige Rhodos er alltid med på alle topplister blant dem som elsker Hellas. Her finnes noe for barnefamilier, kulturinteresserte, strandløver, partyløver og naturelskere. Vi har merket hotellene slik at du enkelt kan finne noe som passer for deg.

Solsikre strender

Rhodos er størst i øygruppen Dodekanesene lengst sør i Egeerhavet. Det er dette området i den greske øyverdenen som har flest soldager per år. Fine strender rundt hele øya, Innlandet er kupert og grønt med sjarmerende landsbyer, olivenlunder og sitrusavlinger.

Mye å gjøre på Rhodos

I Rhodos by og Lindos kan du rusle rundt blant antikke templer og godt bevarte palass fra middelalderen. Samtidig henger øya med i tiden. I hovedstaden finnes merkebutikker, trendy restauranter og beach clubs. Sjekk utfluktene våre for flere tips!

Velg et reisemål

Under lenkene leser du mer om Rhodos – strender, ferieutvalg og de beste hotellene

 • Kolymbia – med lang strand og mange av våre mest populære konsepthotell. Familienes TUI Blue For Families og Blue Star men også voksenhotellet TUI Blue For Two
 • Ixia – velutstyrt feriested nær Rhodos by
 • Rhodos by – med restauranter, fornøyelser, kulturhistorie og to lange strender
 • Kalithea – rolig oase med De Luxe- og all inclusive-konsept.
 • Faliraki – med øyas kanskje fineste strand, badeland og kveldsliv
 • Lindos – den hvite byen med smale gater og et eget akropolis høyt over strendene
 • Lardos – tradisjonelt byliv og strender med krystallklart vann
 • Kiotari – moderne hotell ved en idyllisk landsby
 • Plimmiri – strandby sør på Rhodos med TUI Magic Life-hotell for de treningsglade
 • Pefkos – pittoresk fiskerlandsby med fine strender.

Bestill et cruise til Rhodos

Med TUI kan du også dra på cruise til Rhodos. Å dra på cruise er en komfortabel måte å reise på og du får se flere reisemål på en reise. Opplev mangfolden den greske øyverdenen har å by på. Øyene bærer på en enestående historie og kultur. Antikt møter nytt og vakre strender ligger ved siden av tradisjonsrike landsbyer. Rhodos har flest soldager per år av øyene i den greske øyverdenen. Innlandet er kupert og grønt med sjarmerende landsbyer og olivenlunder: Rhodos by byr på et bra natteliv, mange restauranter og strandklubber. Her kan du se alle TUIs cruise i Middelhavet.

Våre reisemål på Rhodos

Faliraki

Faliraki

8 hotell
Fra
Faliraki har en av Rhodos' fineste sandstrender, et stort badeland, restauranter og fornøyelser. Når du vil ha variasjon kan du ta en tur til Rhodos by.
Ixia

Ixia

19 hotell
Fra
Ixia er et badested med lang strand, vannsporter og mange restauranter en halv mil fra Rhodos by. Mye å gjøre og mange bra hotell for både par og familier.
Kallithea

Kallithea

5 hotell
Fra
Kallithea er et fredelig reisemål like sør for Rhodos by. Her kan du se frem til barbentluksus i form av flere store og eksklusive resorthotell, en del med all inclusive.
Kiotari

Kiotari

4 hotell
Fra
Kiotari er en liten by og badekyst sør for den vakre hvite byen Lindos. Her kan du velge mellom moderne hotell og mange fasiliteter i rolig tempo utenfor landsbyen.
Kolymbia

Kolymbia

8 hotell
Fra
Kolymbia er et fredelig sted med noen av øyas beste hotell. Her ligger våre flaggskip TUI Blue For Families med Bamseklubb og et TUI Blue for deg som reiser uten barn.
Lindos

Lindos

7 hotell
Fra
Lindos er Rhodos' mest fotograferte småby, med trange gater, hvite hus og et akropolis med antikke ruiner. Våre førsteklasses hotell ligger ved strendene like utenfor byen.
Rhodos by

Rhodos by

17 hotell
Fra
Rhodos by lokker med lange strender, shopping, kveldsliv og middelalderatmosfære i gamlebyen. Vi har hotell for alle smaker og lommebøker.
Plimmiri

Plimmiri

2 hotell
Fra
Plimmiri ligger i landlige omgivelser sør på Rhodos og her finner du en av øyas beste strender. Like ved den ligger vårt moderne TUI Magic Life-hotell med all inclusive og mange sportsaktiviteter.
Lardos

Lardos

3 hotell
Fra
Rolig kyst der du bor ved havet rett sør for Lindos, i avslappede og landlige omgivelser. Den sjarmerende landsbyen Lardos ligger noen kilometer opp i fjellene.
Pefkos

Pefkos

4 hotell
Fra
Koselig fiskerlandsby og badeby på sørlige Rhodos nær den hvite byen Lindos. Her kan du slappe av i nærheten av flere fine strender og tavernaer.
Vis alle (10)

Ferietilbud i/på Rhodos