Finn vinterens drømmereise hos TUI

Ferie i vinter

Bestill drømmeferien i vinter!

Denne vinteren kan vi friste med flere eksotiske reisemål! Hva med å reise direkte fra Oslo med Dreamliner til Thailand, Vietnam, Mexico eller Mauritius? I vinter lanserer vi også vår rute direkte fra Trondheim til Thailand!

Populære Kanariøyene er fremdeles favoritten, og ønsker du å oppleve noe litt nytt, tilbyr vi også pakkereiser til flere andre eksotiske reisemål som Bali, Goa, Seychellene, Langkawi, Florida og Aruba!

Psst. Du vet vel at du kun trenger å betale depositumet nå? Resten kan du vente med til 6 uker før avreise!

1000,- i ekstra rabatt

På reiser til eksotiske reisemål* i reiseperioden 1. jan.–31. mars! Bruk kampanjekode W18SUN og få 1000,- i rabatt per bestilling i tillegg til andre rabatter/tilbud. Må brukes senest 5. november 2018 kl. 23:59.

*Gjelder nye bestillinger til Thailand, Vietnam, Mauritius og Sri Lanka i reiseperioden 1. jan.–31. mars. Kan ikke kombineres med andre kampanjekoder. Gjelder på pakkereiser og ikke kun fly. Begrenset antall plasser.

Anbefalte hotell

Kanariøyene

Nordmenns mest populære reisemål år etter år er Kanariøyene! De byr på mer enn bare sol og strand og er i stadig utvikling. Her får du fantastiske strender og et behagelig klima året rundt! Samtidig kommer det nye badeland, tapasrestauranter, moderne shoppingsentre og trendy strandbarer. Du finner også naturopplevelser og det genuine kanariske rett rundt hjørnet. Og med en flytid på kun 5-6 timer, er det ikke rart Kanariøyene er vinterens feriefavoritt nummer 1.

Marokkos hotelltips:

Visste du at...

Det finnes noen destinasjoner som er like herlig å oppleve om vinteren som om sommeren. Spesielt for de som ønsker et behagelig klima, men ikke bare ønsker å slappe av i en solseng. Tempoet er generelt roligere, og du glir lettere inn i hverdagen på reisemålet. Lei en bil, spill golf, besøk severdigheter uten kø. Vinteren er perfekt her.

Madeira

De fleste har sikkert hørt om Madeiras herlige klima, viner, praktfulle blomster og turstier. Men visste du at øya også byr på mange småluksuriøse livsnytelser av annet slag, gjennom hovedstaden Funchals elegante lidobad, shoppinggater, restauranthager, cocktailbarer og spahotell på havklipper?

Finn din drømmereise med TUI til eksotiske steder i vinter

EKSOTISK FERIE

Uansett hvordan din drømmeferie ser ut, har vi en reise for deg. Reis til milelange strender, grønne regnskoger og tropiske øyer i vinter.
LES MER OG SE REISEMÅL