Finn vinterens drømmereise hos TUI

Ferie i vinter

Bestill vinterens drømmeferie!

Populære Kanariøyene er fremdeles en stor feriefavoritt, med sitt solsikre klima, tapasrestauranter og herlige strender. Nyhet neste vinter er sjarmerende Santa Maria, en fargerrik by og den mest velutviklede på Kapp Verde. Ønsker du å reise litt lenger, tilbyr vi også pakkereiser med direktefly til eksotiske reisemål som Thailand og Vietnam. VI har også store rabatter på en mengde reisemål .
Her er det mye å glede seg til!

Alle reisemål i vinter:

Oppfyll vinterens feriedrøm

Ønsker du å reise til varmere strøk i vinter? Hva med tropiske drømmestrender i Thailand, eller få fri oppgardering på rom med direkte utgang til basseng, uten å betale noe ekstra? Luksus! Sjekk ut reisemål og gode tilbud her. God ferie!

Hotell gjestene våre elsker

Det skjer mye morsomt hos oss akkurat nå - nye flotte reisemål, hotell og konsepter. Det beste av alt, er at kundetilfredsheten stiger så raskt. Her finner du våre mest populære hotell i vinter, hvor gjestene våre reiser tilbake år etter år.

Finn din drømmereise med TUI til eksotiske steder i vinter

EKSOTISK FERIE

Uansett hvordan din drømmeferie ser ut, har vi en reise for deg. Reis til milelange strender, grønne regnskoger og tropiske øyer i vinter.
LES MER OG SE REISEMÅL