Finn vinterens drømmereise hos TUI

Ferie i vinter

Bestill vinterens drømmeferie!

Populære Kanariøyene er fremdeles en stor feriefavoritt, med sitt solsikre klima, tapasrestauranter og herlige strender. Nyhet neste vinter er sjarmerende Santa Maria, en fargerrik by og den mest velutviklede på Kapp Verde. Ønsker du å reise litt lenger, tilbyr vi også pakkereiser med direktefly til eksotiske reisemål som Thailand og Vietnam. Allerede nå får du bestill-tidlig-rabatt på en rekke reiser, i tillegg til barnepris fra 0,-.
Her er det mye å glede seg til!

Vinterens spesialtilbud på all inclusive

Tilbudene gjelder avreiser i HELE vinter, fra 1/11 2019 –31/3 2020! Gjør ferien enkel og forutsigbar, bestill nå!

Vinterens beste barnepris

Barnepris fra 0,-
Tilbudet gjelder på 4-stjerners hotell i vinter (se dato per hotell nedenfor), og for ett barn 2–11 år/bestilling i ekstraseng, som reiser med 2 fullt betalende. Gjelder kun pakkereiser med charterfly og utvalgte rom/leiligheter på hotellene nedenfor. Begrenset antall plasser!

Bryllupsreise med TUI

Bryllupsreise

Drømmer du om barfotluksus under vaiende palmer på bryllupsreisen? Da har vi flere alternativer for deg. Velg blant vakre destinasjoner som Maldivene, Mauritius og Italia.
Les mer
Finn din drømmereise med TUI til eksotiske steder i vinter

EKSOTISK FERIE

Uansett hvordan din drømmeferie ser ut, har vi en reise for deg. Reis til milelange strender, grønne regnskoger og tropiske øyer i vinter.
LES MER OG SE REISEMÅL