Finn vinterens drømmereise hos TUI

Ferie i vinter

Bestill vinterens drømmeferie!

Populære Kanariøyene er fremdeles en stor feriefavoritt, med sitt solsikre klima, tapasrestauranter og herlige strender. Nyhet neste vinter er sjarmerende Santa Maria, en fargerrik by og den mest velutviklede på Kapp Verde. Ønsker du å reise litt lenger, tilbyr vi også pakkereiser med direktefly til eksotiske reisemål som Thailand og Vietnam. Allerede nå får du bestill-tidlig-rabatt på en rekke reiser pluss en mengde andre gode tilbud.

Her er det mye å glede seg til!

Alle reisemål i vinter:

Kanariøyene - populært år etter år

Nyt fantastiske strender og et behagelig klima på Kanariøyene i vinter! Nå får du mange gode tilbud på de solrike reisemålene Gran Canaria, som har en atmsofære og klima vi nordmenn elsker. Tenerife er den største av øyene med vulkanen Teide og Lanzarote kan friste med spennende severdigheter, lange strender og et behagelig ferieliv.

10 av Kanariøyenes beste strender – tipsene du ikke vil gå glipp av

På Kanariøyene finnes det strender for alle og enhver. Her kommer 10 tips til både kjente og ukjente strender på de fire mest populære Kanariøyene.
Marianne M. Marianne M. 2018-10-11

Fottur på Gran Canaria – nye opplevelser på Kanariøyene

Opplev en annen side av den populære Kanariøya ved å begi deg ut på vandring på Gran Canaria. Med litt planlegging og et bra kart kan du enkelt legge opp din egen rute eller en annerledes dagsutflukt. Du får oppleve urørt natur, skiftende landskap og storslåtte utsikter. Når du legger ut på tur her, merker du fort at øya har flere ulike klimasoner. På en og samme tur kan du oppleve både subtropisk varme, skoger, raviner og alpelignende fjellområder.
Marianne M. Marianne M. 2018-08-24

Hvilken Kanariøy passer best for deg?

Strender, varme vinder og massevis av sol finner du på alle de 6 store Kanariøyene, men hvilken øy passer best for deg? Les vår guide til de solfylte, kjente og kjære øyene.
2017-11-16

Her er Kanariøyenes ukjente øyperler

Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura og Lanzarote er nok de øyene vi oftest forbinder med Kanariøyene. Mange glemmer derimot at øygruppen faktisk består av hele syv øyer. Vi gir deg et innblikk i to av de spanske øyene som kanskje ikke er like kjente, nemlig La Gomera og La Palma. Er du eventyrlysten og glad i naturopplevelser? Da er en av dissse drømmedestinasjonene noe for deg!
2017-10-06

1500,- i rabatt til eksotiske drømmereisemål

Frister det med hvite paradisstrender og tropisk natur i vinter?
Nå får du 1500,- i rabatt på ALLE pakkereiser til Thailand, Den dominikanske republikk, Vietnam, Mauritius og Cancun i Mexico.

  • Reiseperiode: 31/10 2019 - 23/9 2020
  • Bruk kampanjekode: EXOTIC

Kapp Verde - null stress

Kapp Verdes endeløse strender og solsikre klima passer for deg som både vil slappe av og oppleve noe nytt i ferien. Vi flyr til Santa Maria hvor du kan ta livet med ro, spasere i timesvis langs lyse strender, windsurfe og spise dagferske skalldyr.

Thailand

Thailands passer både perfekt til en romantisk voksenferie, og er optimalt for barnefamilier, med sitt varme klima, vennlige folkeslag og langgrunne strender. Med TUI får du et stort utvalg drømmereisemål, og du kan fly direkte til både Phuket, Bangkok og med behagelig charterfly fra Oslo til Krabi hver torsdag i hele vinter!

Thailands beste strender – 10 tips

Thailand har noen av verdens vakreste strender. Turkist vann rammes inn av lys sand og vaiende kokospalmer. Her lister vi opp noen av våre favorittstrender i ulike deler av Thailand.
2019-06-23

Voksenhotell i Thailand – 12 tips

Strender, byer og fantastiske smaksopplevelser har lokket voksne og par til Thailand i flere tiår. Landet er kjent som et prisgunstig reisemål med eksotisk miljø, spesielt populært for romantiske ferier, bryllupsreiser og bryllup. Bare se på hotellet Let’s Sea Hua på bildet over! Er du ute etter kvalitetstid med dine nærmeste, slippe kranglete barn, folkemasser eller bare skape felles minner for livet skal du se hit – her er en guide til de beste voksenhotellene i Thailand!
2019-06-16

Barnevennlige hotell i Thailand - 5 tips

At Thailand er enormt barnevennlig det har vi visst lenge. Strendene er langgrunne, ingen trenger å fryse, det er lett å reise rundt på egen hånd og barna tas imot med åpne armer. Men det kan være vanskelig å finne det perfekte familiehotellet blant de utallige bostedene som tilbys. Her lister vi fem storfavoritter blant barnefamilier.
2019-06-22

Thailand – det perfekte reisemålet med barn

Thailand kan være et av verdens mest barnevennlige land å reise i. Jeg har reist med mine barn til Thailand i åtte år, og vil fortsatt tilbake for å oppleve mer.
Marianne M. Marianne M. 2018-09-14
Finn din drømmereise med TUI til eksotiske steder i vinter

EKSOTISK FERIE

Uansett hvordan din drømmeferie ser ut, har vi en reise for deg. Reis til milelange strender, grønne regnskoger og tropiske øyer i vinter.
LES MER OG SE REISEMÅL