Finn vinterens drømmereise hos TUI

FERIE I VINTER

Bestill drømmeferien i vinter!

Her finner du alt for å realisere din drømmeferie i vinter.

Denne vinteren kan vi friste med flere eksotiske reisemål! Hva med å reise direkte fra Oslo med Dreamliner til Thailand, Vietnam, Mexico eller Mauritius? I vinter lanserer vi også vår rute direkte fra Trondheim til Thailand!

Populære Kanariøyene er fremdeles favoritten, og ønsker du å oppleve noe litt nytt, kan vi friste med Kapp Verde – øyparadiset med sine endeløse strender. Vi tilbyr også pakkereiser til flere andre eksotiske reisemål som Bali, Goa, Seychellene, Langkawi, Florida og Aruba!

Psst. Du vet vel at du kun trenger å betale depositumet nå? Resten kan du vente med til 6 uker før avreise!

NÅ! 1500,- i ekstra rabatt til eksotiske reisemål

I vinter flyr vi direkte med Dreamliner fra Oslo (og Trondheim) til herlige drømmereisemål som Mauritius, Thailand, Mexico og nyheten Vietnam. Bestill i dag, så har du noe å glede deg til!

Nå får du 1500,- ekstra i rabatt* på reiser med charterfly til Thailand, Vietnam, Mexico og Mauritius i vinter

  • Bruk kampanjekode EXO18
  • Bestill innen 26. august. Begrenset antall plasser.

Avreiser med Dreamliner til Thailand:

*VILKÅR RABATTKODE
Kampanjekode EXO18 gir 1500,- ekstra i rabatt per bestilling på nye bestillinger f.o.m. 13. august. Gjelder på alle pakkereiser med charterfly til Thailand, Vietnam, Mexico og Mauritius i vinter. Bestillingsfrist 26. august. Kan ikke kombineres med andre kampanjekoder. Begrenset antall plasser!

Robinson Club Khao Lak med TUI. Illustrerer herlig sandstrand.
Anbefalt hotell

Robinson Club Khao Lak

Her kan du nyte luksus kombinert med et stort utvalg av sport og aktiviteter. Og når du trenger å roe ned, nyt den 13 km lange og fredelige sandstranden 100 m unna hotellet. Akkurat nå får du 1500,- i ekstra rabatt* på reiser med charterfly i vinter! Bruk kampanjekode EXO18 og bestill senest 26/8.
Se hotell og bestill

Akkurat nå! 1000,- ekstra rabatt

Kampanjekode MOCCO gir 1000,- ekstra i rabatt per bestilling. Gjelder kun nye bestillinger f.o.m. 16. juli på pakkereiser til Marokko i perioden oktober 2018 – mars 2019. Bestillingsfrist 31/8. Kan ikke kombineres med andre kampanjekoder.

Finn din drømmereise med TUI til eksotiske steder i vinter

EKSOTISK FERIE

Uansett hvordan din drømmeferie ser ut, har vi en reise for deg. Reis til milelange strender, grønne regnskoger og tropiske øyer i vinter.
LES MER OG SE REISEMÅL