Finn vinterens drømmereise hos TUI

Ferie i vinter

Bestill drømmeferien i vinter!

Denne vinteren kan vi friste med flere eksotiske reisemål! Hva med å reise direkte fra Oslo med Dreamliner til Thailand, Vietnam, Mexico eller Mauritius? I vinter lanserer vi også vår rute direkte fra Trondheim til Thailand!

Populære Kanariøyene er fremdeles favoritten, og ønsker du å oppleve noe litt nytt, tilbyr vi også pakkereiser til flere andre eksotiske reisemål som Bali, Goa, Seychellene, Langkawi, Florida og Aruba!

Psst. Du vet vel at du kun trenger å betale depositumet nå? Resten kan du vente med til 6 uker før avreise!

Avreiser til Thailand med Dreamliner fra Oslo

Avreiser til Thailand med Dreamliner fra Trondheim

Kanariøyene

Nordmenns mest populære reisemål år etter år er Kanariøyene! De byr på mer enn bare sol og strand og er i stadig utvikling. Her får du fantastiske strender og et behagelig klima året rundt! Samtidig kommer det nye badeland, tapasrestauranter, moderne shoppingsentre og trendy strandbarer. Du finner også naturopplevelser og det genuine kanariske rett rundt hjørnet. Og med en flytid på kun 5-6 timer, er det ikke rart Kanariøyene er vinterens feriefavoritt nummer 1.

Bryllupsreise med TUI

Bryllupsreise

Drømmer du om barfotluksus under vaiende palmer på bryllupsreisen? Da har vi flere alternativer for deg. Velg blant vakre destinasjoner som Maldivene, Mauritius og Italia.
Les mer

Eksotiske reiser til vinterens drømmestrender

Her finner du noen av våre hete eksotiske reisemål med drømmestrender, som kanskje er verdt en plass på din Bucketlist over steder du bare må besøke...

 • Maldivene

  1. Maldivene

  En øygruppe med vaiende kokospalmer og nesten uvirkelig hvite og paradisiske strender. Du bor på en av våre koralløyer i en tropisk drømmeverden.

  ↪ Søk reise

 • Seychellene

  2. Seychellene

  Her finner du noen av verdens fineste strender med kritthvit sand med vakre granittklipper som skyter opp og møter det turkisfargede havet.

  ↪ Søk reise

 • Zanzibar

  3. Zanzibar

  Her finner du lange uberørte strender med lys sand og innbydende turkist vann. Hele øya er forresten er fyrverkeri for alle sanser med krydderplantasjer, markeder og mennesker!

  ↪ Søk reise

 • Barbados - drømmestrand

  4. Barbados

  Strender du ofte ser i reklamefilmer, behagelig klima med mange soltimer og avslappet karibisk atmosfære! En av de mest populære øyene i Karibia.

  ↪ Søk reise

 • Jamaica i sommer med TUI

  5. Jamaica

  Her venter kremhvite karibiske strender som verdensberømte Seven Mile Beach på øyas vestside, avslappet stemning og palmer som vaier i takt med reggaemusikken.

  ↪ Søk reise

Hotelltips i Marokko:

Visste du at...

Det finnes noen destinasjoner som er like herlig å oppleve om vinteren som om sommeren. Spesielt for de som ønsker et behagelig klima, men ikke bare ønsker å slappe av i en solseng. Tempoet er generelt roligere, og du glir lettere inn i hverdagen på reisemålet. Lei en bil, spill golf, besøk severdigheter uten kø. Vinteren er perfekt her.

Madeira

De fleste har sikkert hørt om Madeiras herlige klima, viner, praktfulle blomster og turstier. Men visste du at øya også byr på mange småluksuriøse livsnytelser av annet slag, gjennom hovedstaden Funchals elegante lidobad, shoppinggater, restauranthager, cocktailbarer og spahotell på havklipper?

Finn din drømmereise med TUI til eksotiske steder i vinter

EKSOTISK FERIE

Uansett hvordan din drømmeferie ser ut, har vi en reise for deg. Reis til milelange strender, grønne regnskoger og tropiske øyer i vinter.
LES MER OG SE REISEMÅL