Reiser
til
Malaga

Pris fra

...

Våre hotell

15 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Estimert gjennomsnitt
  • Pizzaca. 80,-
  • 1,5 liter vannca. 6,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell0/-1 timer
  • HovedstadMadrid
  • SpråkSpansk
  • Befolkningca. 569 000

Reiser til Malaga

Malaga

Malaga ligger på topplisten over Spanias hotteste byer. Her finner du mengder av restauranter, kunstmuseer, strender og golfbaner. Beliggenheten i hjertet av Andalucía gjør at du er nær både Marbella, Nerja og de hvite landsbyene i fjellene. Weekendreise eller en hel uke – valget er ditt!

Malaga er den største byen på Costa del Sol, med en drøy halv million innbyggere. Takket være et samlet sentrum når du det meste til fots. Shoppingstrøket Calle Larios, katedralen, den mauriske festningen Alcazaba og Picassomuseet er noen av holdepunktene når du utforsker byen.

Strand i byen

Stranden i sentrum, La Malagueta, er langstrakt og kantes av den fine strandpromenaden Muelle Uno. Her rusler folk i kveldssolen mellom uterestaurantene som lokker med tapas og grillet fisk og gateboder som langer ut de gode friterte bakervarene, churros.

Mange restauranter

Malaga har blitt kjent som et reisemål for matinteresserte og utvalget av restauranter er stort. Her finnes alt fra prisbelønnede gourmetrestauranter til engelsk gatemat. I tillegg finner du vinhus og bodegaer der det serveres vin fra området. Ikke gå glipp av regionens egne søte vin, Malaga Dulce.

Se og opplev rundt Malaga

Malaga er et perfekt utgangspunkt for å se Andalucía og Costa del Sol. Maks frihet får du hvis du bestiller leiebil. Her kommer noen av våre tips: De hvite fjellandsbyene oppe i fjellene (blant annet Mijas), Granada med det mauriske palasset Alhambra og den søte byen Nerja, bare fem mil fra Malaga.

Ferietilbud i/på Malaga