Reiser
til
Koh Samui

Pris fra

...

Våre hotell

30 stk.

Prisnivå

Priseksempel
  • Enkel middagca. 50,-
  • 1liter vannca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaThailandsk baht (THB)
  • Tidsforskjell+6 timer
  • HovedstadBangkok
  • SpråkThai
  • Befolkningca. 40 000

Reiser til Koh Samui

Koh Samui

Koh Samui er en av Thailands mest populære ferieøyer. Det tar knapt en time å ta seg rundt på øya som har alt fra tropisk regnskog til fine strender, kulturelle severdigheter og et stort utvalg av restauranter, skreddere og dykkesentre. Blant hotellene finner du alt fra eksklusive resorthotell til små hotell i fredelige omgivelser.
Dette er kort sagt øya som har samlet det beste av Thailand på et areal på ca. 250 km². Ved badestedene finnes det gatemarkeder, restauranter og fornøyelser. Hvis du derimot er på utkikk etter det urørte, finnes det genuine landsbyer, vandringsstier, fossefall, kokospalmer og templer med dragehoder.

Mye å velge mellom ved Chaweng

Chaweng er en av de største strendene på øya og det mest populære turistområdet, med vannsport, strandmassasje, shoppinggater, barer og restauranter. Strendene på nordkysten er roligere, men det finnes restauranter, barer og butikker her også, blant annet i den koselige landsbyen Fisherman's Village.

Utfluktstips

  • Øyrundtur til klipper, fossefall og tempelet med Koh Samuis mest kjente severdighet, den 15 meter høye sittende Buddhaen.
  • Heldag på naboøya Kop Phangan

Dykking og snorkling

Bra snorkling og dykking finner du ved korallrevene i Ang Thongs marine nasjonalpark og mange dykkesentre arrangerer båtutflukter hit. Du kan også ta ferge til dykkerparadiset Koh Tao.

Kombiner med Bangkok

Reisen til Koh Samui går via Bangkok, dit du flyr nonstop med Thai Airways. Derfra fortsetter du til Koh Samui med innenriksfly (ca. 1 time). Du får tilsendt billetten ca. 3 uker før avreise.

To netter i Bangkok

Reiser du med Thai Airways finnes det på mange avganger mulighet til å bytte de to første, eller de to siste, overnattingene på Koh Samui mot to netter i Bangkok. Det alternativet dykker i så tilfelle opp som tillegg når du bestiller reisen og koster bare noen hundrelapper ekstra. Det kreves at det er mer enn 45 dager til avreise.

Ferietilbud i/på Koh Samui