Reiser
til
Phuket

Pris fra

...

Våre hotell

53 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel fra Kata Beach
 • Enkel middagca. 80-100,-
 • 1 liter vannca. 6,-

Fakta

Vis alle fakta
 • ValutaThailandsk baht (THB)
 • Tidsforskjell+6 timer
 • HovedstadBangkok
 • SpråkThai
 • Befolkning386 600

Reiser til Phuket

Phuket

TUI har reiser til Phuket hele året. På Phuket kan du bade, snorkle og shoppe, hotellutvalget går fra det enkle til luksus. Om vinteren kan du kombinere reisemålene uke for uke hvis du ønsker det. Om sommeren flyr vi med Thai Airways via Bangkok. Hvis du ønsker det kan du bo de to siste nettene i Bangkok uten ekstra kostnad.

Phuket - en øy med mange tilbud

Phuket er øya for deg som ønsker lange strender, markeder, shoppingsenter, nattklubber og et stort utvalg av restauranter. Men det finnes også rolige oaser og små steder som serverer lokale retter. Utvalget vårt av hoteller er også stort, her kan du velge mellom alt fra store resorthotell med aktiviteter til enkle bungalower.

Ting du kan gjøre på Phuket

Dykking og snorkling er populært på Phuket. Du kan også bli med på jungeltrekking og padle kano. Du kan spille golf på en av Phukets 8 golfbaner eller bli med på utflukt med båt til Phi Phi Island. Det er mulig å trene på mange av hotellene våre hvis du ønsker det.

Velg et reisemål

Her kan du lese mer om reisene våre til Phuket – om strender, shopping, underholdning og hotellene.

 • Cape Panwa – en fredelig odde med familiehotell og spahotell.
 • Bangtao Beach – 6 km lang strand med hotell for både familier og par.
 • Kamala Beach – flere unike hotell i en avslappet atmosfære.
 • Karon Beach – alt du kan tenke deg innen restauranter, bad og vannsport.
 • Kata Beach – langgrunn strand med mange fine hotell.
 • Kata Noi Beach – en rolig oase i nærheten av mer livlige Kata Beach.
 • Patong Beach – shoppingmekka og underholdningsmetropol, hotell med bra beliggenhet.
 • Tri Trang Beach – familiehotell og snorkling

I vintersesongen finnes i tillegg:

 • Mai Khao Beach – en av Phukets lengste strender med 5-stjerners De Luxe-hotell
 • Nai Thon Beach – bo på designhotell og nyt lyse strender og jungelkledde åser
 • Nai Yang Beach – trivelig ferieliv og innkvartering også for store familier
 • Surin Beach– elegant oase med fin strand og romantisk solnedgang
 • Koh Naka – fredelig liten øy ved Phuket med all inclusive-hotell rett på stranden

Flyreisen
Om vinteren flyr du med rutefly til Stockholm og videre direkte med charterfly til Phuket. TUI flyr også direkte med Dreamliner fra Trondheim til Phuket på avreisene 14/2 og 1/3 2020 (2 ukers reiselengde). I tillegg flyr du direkte med behagelig Dreamliner hver torsdag fra Oslo til Krabi flyplass, hvor det da tilbys transport til hotellene i Phuket.

Om sommeren flyr du med Thai Airways til Bangkok og videre derfra med innenriksfly (ca. 1 time) til Phuket.

Vær og vind
Mange lurer på når det er best å reise til Phuket. Desember til mars regnes som høysesong med tørt og varmt vær. Flere og flere velger likevel å reise til Phuket om sommeren. For selv om risikoen for tropisk regn er noe større i sommerhalvåret skinner som regel solen og det er like varmt og deilig hele året. I tillegg er tempoet litt roligere og prisnivået lavere enn i høysesongen. Her kan du lese mer om været på Phuket.

Våre reisemål på Phuket

Nai Thon Beach

Nai Thon Beach

1 hotell
Fra
Nai Thon Beach er en av Phukets mest fredelige strender, omgitt av grønnkledde åser og fredelige omgivelser. Her bor du på et moderne designhotell rett ved havet.
Surin Beach

Surin Beach

2 hotell
Fra
Surin Beach er en fredelig strand mellom de store reisemålene på Phukets vestkyst. Omgitt av tropisk natur ligger det en harmonisk blanding av luksuriøse privatvillaer, førsteklasses hotell og lokal bebyggelse.
Bangtao Beach

Bangtao Beach

3 hotell
Fra
Bangtao Beach er et rolig reisemål med en seks kilometer lang sandstrand og genuine strandrestauranter på vestkysten. I tillegg byr Bangtao på blått hav, kokospalmer og fantastiske solnedganger.
Cape Panwa

Cape Panwa

5 hotell
Fra
Cape Panwa ligger på en natuskjønn odde på den rolige sydøstre delen av Phuket. Du kan bo rett ved den fine stranden eller på et av øyas få leilighetshotell nær Phuket Aquarium.
Kamala Beach

Kamala Beach

3 hotell
Fra
Kamala Beach byr på rolige omgivelser med et restaurant- og shoppingtilbud i liten skala. Her bor du på moderne hotell med uslåelig havutsikt.
Karon Beach

Karon Beach

14 hotell
Fra
Karon Beach er et av øyas mest allsidige reisemål med en lang og fin strand og et enormt utvalg av fornøyelser, shopping og restauranter.
Kata Beach

Kata Beach

14 hotell
Fra
Kata Beach er et allsidig feriested ved en bred, langgrunn sandstrand på Phukets vestkyst. Stranden er blant en av Phukets fineste og mest barnevennlige. Mange av våre hotell ligger nær restauranter, shopping og fornøyelser.
Kata Noi Beach

Kata Noi Beach

1 hotell
Fra
Ved den fine stranden Kata Noi Beach er det en fredelig atmosfære. Her kan du bo på vårt 5-stjerners hotell samtidig som du er nær shopping og restauranter ved Kata Beach.
Nai Yang Beach

Nai Yang Beach

1 hotell
Fra
Nai Yang Beach er en av Phukets koseligste strender på en fredelig del av øya med høye casuarinatrær. På vårt førsteklassehotell kan du velge mellom bungalower og leiligheter for opptil seks personer.
Patong Beach

Patong Beach

6 hotell
Fra
Patong Beach er både et populært badested, et shoppingmekka og et livlig fornøyelsessenter. På den lange, fine stranden er det høy aktivitet med vannsport, musikk og strandvolleyball.
Tri Trang Beach

Tri Trang Beach

1 hotell
Fra
Tri Trang Beach ligger på en rolig halvøy og byr på vakker natur og fine strender noen kilometer fra Patong. Her ligger Merlin Beach Resort med tre basseng, spa, treningsrom og tennisbane.
Mai Khao Beach

Mai Khao Beach

1 hotell
Fra
Mai Khao Beach er en rolig 11 km lang paradisstrand på den mindre besøkte nordlige delen av øya. Her kan du finne din indre ro på vårt 5-stjerners De Luxe-hotell med mange fasiliteter.
Nyhet
Koh Phayam

Koh Phayam

1 hotell
Fra
En øy uten biltrafikk langt utenfor turistveiene. Som skapt for avkobling, snorkling og barfotliv på strendene. Øya har beholdt sin genuine sjarm med uberørt natur og langstrakte strender.
Vis alle (13)

Ferietilbud i/på Phuket