Reiser
til
Tenerife

Pris fra

...

Våre hotell

61 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel fra Playa de las Americas
 • Pizzaca. 70,-
 • 1,5 liter vannca. 7,-

Fakta

Vis alle fakta
 • ValutaEuro (EUR)
 • Tidsforskjell- 1 time
 • HovedstadMadrid
 • SpråkSpansk
 • Befolkningca. 890 000

Reiser til Tenerife

Tenerife

Reiser du til Tenerife blir feriens muligheter nesten uendelige. Når du ikke vil ligge på stranden kan du shoppe, dra på nattklubb, gå på spa, tilbringe en hel dag i badelandet Siam Park, dra på naturutflukter og spise tapas eller skalldyrpaella.

Mange ulike klimasoner

Tenerife er den kanariske skjærgårdens største øy, med variert natur og spennende utfluktsmuligheter. På den solsikre sydsiden blomstrer kaktuser i halvørkenen, mens nordkysten er frodig med vin-, banan- og tomatplantasjer. På midten reiser vulkanen Teide seg 3718 moh., omgitt av lavasletter og svale pinjeskoger.

Se og gjøre på Tenerife

Et must er å oppleve Teide, men du kan også bestille delfinsafari, øyrundtur, båtturer og billetter til dyreparken Loro Parque eller det gigantiske badelandet Siam Park i thailandsk stil. Reiser du hit i vinterhalvåret kan du kombinere Tenerife med en uke på en av naboøyene La Gomera og La Palma.

Året rundt-reisemål på Tenerife

Under lenkene kan du lese mer om Tenerifes strender, fornøyelser og beste hotell.

 • Playa Paraiso – rolig strandreisemål med Riu-hotell for familien
 • Playa de las Americas – øyas største og mest allsidige reisemål
 • Playa de Fañabe – elegant nabosted til Playa de las Americas
 • Los Gigantes – populært reisemål på vestkysten med familiens Blue Star og TUI Blue for voksne
 • Los Cristianos – trivelig sted med småbyfølelse ved Playa de las Americas
 • Puerto de la Cruz – sjarmerende by på nordkysten med bra restauranter

  Om vinteren tilbys i tillegg:

 • Alcala – fredelig strandby med 5-stjerners Sensatori-hotell

 • Las Caletillas – rolig småby rett sør for øyas hovedstad Santa Cruz

Både charter og rutefly

I vinterhalvåret er det høysesong på Tenerife, og da går reisene våre med charterfly direkte fra flere flyplasser i Norge. I tillegg kan du hele året bestille våre pakkereiser med rutefly. Om sommeren har vi ingen nordiske guider på øya, men du kan alltid kontakte vårt TUI Cervice Center via TUI-appen, telefon og SMS.

Våre reisemål på Tenerife

Las Caletillas

Las Caletillas

1 hotell
Fra
Slapp av og nyt en rolig atmosfære nær strender og fiskerestauranter bare et kvarter fra øyas hovedstad Santa Cruz med shopping, kultur og fornøyelser.
Alcala

Alcala

1 hotell
Fra
I Alcala bor du førsteklasses og fredelig på Gran Melia Palacio de Isorta, ett av øyas beste hoteller med fem bassenger, seks restauranter og separate soner for par og familier.
Los Cristianos

Los Cristianos

9 hotell
Fra
Småbyfølelsen har gjort Los Cristianos til manges favoritt på sydkysten. Den ligger dessuten i nærheten av Playa de las Américas shopping og fornøyelser.
Los Gigantes

Los Gigantes

6 hotell
Fra
Los Gigantes er et hyggelig badested på vestkysten med småbyfølelse og fine strender. I vinterhalvåret finnes det både et TUI Blue for voksne uten barn, og et familievennlig TUI Suneo.
Playa de Fañabé

Playa de Fañabé

5 hotell
Fra
Playa de Fañabé er et av øyas mest elegante reisemål med to strender, strandpromenade, gode restauranter og golfbane i nærheten. Blant mange fine hotell finnes det to 5-stjerners RIU-hotell.
Playa de las Americas

Playa de las Americas

22 hotell
Fra
Playa de las Americas er det største og mest allsidige reisemålet på Sør-Tenerife. Her tilbyr vi fire Blue Star-hotell med kostnadsfrie aktiviteter og hotell med lekker design nær fornøyelser.
Playa Paraiso

Playa Paraiso

1 hotell
Fra
Sjarmerende, lille Playa Paraiso ligger i en bukt litt utenfor sydkysten store feriesteder. Her finner du et familievennlig RIU-hotell store bassenger med havutsikt.
Puerto de la Cruz

Puerto de la Cruz

16 hotell
Fra
Puerto de la Cruz er en sjarmerende badeby nedenfor Orotavadalens frodige skråninger på nordkysten. Her kan du bade i flotte saltvannsbassenger, shoppe og nyte øyas kanskje beste restauranttilbud.
Vis alle (8)

Ferietilbud i/på Tenerife