Dyr og insekter

På alle våre reisemål er det forskjellig flora og fauna, som er en naturlig del på det enkelte reisemålet. Hvis du vil vite hvilke dyr og planter det er, anbefaler vi at du undersøker dette før avreise.

Noen dyr / insekter tiltrekkes av menneskelig aktivitet, mens de fleste er redd for mennesker. TUI har derfor ingen kontroll over dyrene og insektes ferd, men vi prøver å redusere eventuelle forstyrrelser i samarbeid med hotellet. Skulle det allikevel forekomme, ber vi deg vennligst kontakte reiseguidene og hotellet.

Uansett hotellkategori, kan det være insekter som maur og kakerlakker i rommet / leiligheten. Gi beskjed til reiseguiden eller resepsjonen som sørger for sprøyting.

De mest iherdige er myggene, som du kan beskytte deg mot ved hjelp av myggspray. Vi anbefaler at du kjøper myggspray på reisemålet, siden de myggsprayene som selges hjemme, ikke alltid er like effektive mot myggen i sydligere strøk.

Løse hunder kan bjeffe mye - men de er vanligvis ganske fredelige. Det kan også være katter i hotellområdet, som vi anbefaler ikke å mate.

Vi håper du har forståelse for at ikke TUI kan holdes ansvarlig, eller kompensere for hendelser relatert til dette.