Reiser
til
Thailand

Pris fra

...

Våre hotell

186 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel fra Phuket
 • Pizzaca. 60,-
 • 1 liter vannca. 6,-

Fakta

Vis alle fakta
 • ValutaThailandsk baht (THB)
 • Tidsforskjell+6 timer
 • HovedstadBangkok
 • SpråkThai
 • Befolkning68 860 000

Reiser til Thailand

På Ao Nang stranden i Thailand opplever du både turkist hav og flott utsikt.

I Thailand kan du se frem til hvite strender, elegante hotell, snorkling, lekker thaimat, shopping og et enestående tropisk klima. At TUI har det største utvalget av reiser hit, henger sammen med vår lange erfaring i landet – over 30 år! Du kan reise med oss til Thailand året rundt.

Flyene lander i både Krabi, Bangkok og på Phuket. Du kan velge mellom rundt 25 av Thailands mest populære reisemål. Blant annet:

 • Bare på øya Phuket finnes det et titalls reisemål, alt fra rolige strandbukter til feriemetropoler som Karon, Kata og Patong.
 • Fra Krabikystens populære reisemål som Ao Nang og Klong Muang Beach kan du dra på utflukter med longtailbåter til små øyer
 • Khao Lak byr på langgrunne strender, regnskog og i vinterhalvåret vårt fine TUI Blue For Families.
 • I Bangkok opplever du storbypuls, spennende restauranter, gatemarkeder og praktfulle buddhistiske templer
 • I Hua Hin kombineres thailandsk hverdagsliv med strender og golf
 • Sol og bad på Siambuktens øyer Koh Samui, Koh Samet og Koh Chang kan kombineres med noen dager i Bangkok.

Fleksible reiselengder

Det er enkelt å finne et hotell som passer for deg, uansett om du foretrekker et stort ferieanlegg eller en bungalow på stranden. På mange av hotellene kan du velge reiselengder fra en uke opp til en måned.

Nyhet! Fly direkte til Thailand

Nå tilbyr vi både charter og rutefly til Thailand, noe som gir deg mange valgmuligheter. Til Bangkok går mange av reisene våre direkte med Thai Airways og Norwgian. Vi flyr også direkte med TUI Airways Dreamliner til Krabi og Phuket fra Trondheim.

Når skal du reise til Thailand?

Vintersesongen fra oktober til mars er høysesong i Thailand, med varmt og tørt vær. Men stadig flere oppdager hvor bra det er å reise til Thailand i sommerhalvåret. Litt større risiko for regnskurer, men like varmt og deilig. Tempet er roligere og prisnivået lavere.

Våre reisemål i Thailand

Phuket

Phuket

53 hotell
Fra
Her finner du alt du kan ønske deg av drømmestrender, dykking, lekker mat og delikate hotell. Velg mellom dusinvis av små og store strender. Direktefly i høysesong.
Bangkok

Bangkok

20 hotell
Fra
Bangkok er en av de mest magiske storbyene i verden med sine små og store kanaler, shoppingsentre, praktfulle buddhistiske templer og et fantastisk restauranttilbud.
Hua Hin

Hua Hin

14 hotell
Fra
Hua Hin er både en levende småby og et koselig badested. Passer for deg som vil bade og slappe av, men samtidig oppleve den thailandske hverdagen med templer, fiskere og markeder.
Koh Chang

Koh Chang

2 hotell
Fra
Koh Chang er Thailands nest største øy med fine strender, regnskog og sjarmerende landsbyer. Her kan du velge mellom små og store hotell ved flere av de fineste strendene.
Koh Samet

Koh Samet

4 hotell
Fra
Koh Samet er en vakker øy med hvite strender og sjarmerende restauranter. Du bor på fine hotell og kan kombinere med to dager i Bangkok.
Koh Samui

Koh Samui

28 hotell
Fra
Koh Samui er en vakker og passe stor øy med palmekantede strender, jungel, fossedall, templer, sjarmerende landsbyer og fargerike markeder.
Khao Lak

Khao Lak

20 hotell
Fra
Khao Lak har en fantastisk beliggenhet mellom regnskogen og noen av Thailands fineste strender. Blant våre elegante strandhotell finnes både TUI Blue For Families og TUI Blue For Two for voksne som reiser uten barn.
Ao Nang (Krabi)

Ao Nang (Krabi)

26 hotell
Fra
Ao Nang er et livlig reisemål med shopping, restauranter og fornøyelser. Badebåter tar deg med til paradisstrendene i skjærgården.
Klong Muang Beach

Klong Muang Beach

6 hotell
Fra
Klong Muang Beach er et rolig reisemål med fin strand som vender mot solnedgangen. Her finnes det genuine restauranter, småbutikker, strandbarer og bra hotell på hele skalaen fra mellomklasse til De Luxe.
Koh Kradan

Koh Kradan

1 hotell
Fra
Ekte barfotluksus på en uendelig vakker bilfri lilleputtøy med hvite strender og turkist vann. Og fine korallrev å snorkle ved rett ved øya. Her tar du en time-out fra sivilisasjonen.
Koh Lanta

Koh Lanta

10 hotell
Fra
Koh Lanta er en stor og vakker øy som er manges favoritt pga. sin avslappede atmosfære. Her finnes det fire strender, genuine strandrestauranter og mange hotell å velge mellom.
Nyhet
Koh Lipe

Koh Lipe

2 hotell
Fra
En liten natrurskjønn øy med hvite strender, turkist vann, magisk snorkling og et fargerikt utvag av shopping og restauranter langs hovedgaten Walking Street.
Vis alle (12)

Ferietilbud i/på Thailand