Reiser
til
Kreta

Pris fra

...

Våre hotell

70 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel fra Platanias
 • Pizzaca. 90,-
 • 1 liter vannca. 6,-

Fakta

Vis alle fakta
 • ValutaEuro (EUR)
 • Tidsforskjell+1 time
 • HovedstadAthen
 • SpråkGresk
 • Befolkning10 750 000

Reiser til Kreta

Kreta

Kreta er Hellas største og mest allsidige øy. Her finner du lange strender, landsbyer, koselige byer og antikk kultur. Du kan også bo i en egen villa med basseng, på treningshoteller, TUI Blue For Families, små personlige leilighetshotell eller barnefrie TUI Blue For Two. Østre Kreta passer for deg som vil ha en rolig og litt eksklusiv ferie.

Greske delikatesser

Klimaet på Kreta er enestående, med frodig vegetasjon om våren og varmt i havet lang ut på høsten. Du kan beundre ikonene i røkelsesduftende små kirker, snorkle i badebuktene på sydkysten og danse på utendørsklubber. Du kan også besøke et genuint vertshus i fjellene og bestille meze med calamares, blåskjell, geitost, krydrete rører og små paier av filodeig.

Landsbyer, kultur og natur

Gå heller ikke glipp av de sjarmerende landsbyene Chania og Rethymnon, der trange smug og middelalderborger møter moderne ferieliv. Med våre turer kan du blant annet besøke kong Minos 3700 år gamle palass i Knossos, vandre i den naturskjønne Samariaravinen eller slapp av på den berømte stranden Elafonissi, der sanden er farget rosa av finmalte skjell og koraller.

Velg et reisemål

Under lenkene kan du lese mer om Kretas strender, ferieutvalg og beste hotell.

Vestre Kreta:

 • Gerani – der selveste Bamse bor på vårt TUI Blue Atlantica Caldera Beach og søsterhotellet
 • Chania by – sjarmerende havneby med gamle venetianske kvartaler og mange gode restauranter
 • Agii Apostoli – nær Chania med ett 5-stjerners TUI Blue for voksne som reiser uten barn
 • Nea Chora – strand og hverdagsliv i gåavstand fra Chanias havn
 • Platanias – fargerikt badested med stort utvalg av restauranter og fornøyelser
 • Kolimbari – avkoblende, landlig og naturskjønt
 • Agia Marina – med langgrunn strand og flere familievennlige Blue Star-hotell
 • Maleme – All inclusive-hotell på stranden der Chaniakysten går over i landsbygd

Østre Kreta:

 • Amoudara – rolig landsby med fartsfylte TUI Magic Life og Blue Star-hotell
 • Analipsi – rolig strandby med 5-stjerners TUI Blue, bare for voksne
 • Rethymnon – sjarmerende småby med venetiansk festning, trange smug og lang strand
 • Panormos – genuin strandby med et familiehotell med eget badeland

Våre reisemål på Kreta

Agia Marina

Agia Marina

19 hotell
Fra
Agia Marina er et middels stort og allsidig badested rett vest for byen Chania. Blant hotellene finner du det meste for både familier og deg som reiser uten barn.
Agii Apostoli

Agii Apostoli

9 hotell
Fra
Agii Apostoli er et trivelig lite reisemål med strender som ligger i skjermede viker bare noen kilometer fra byen Chania. Blant hotellene finner du et 5-stjerners TUI Blue for voksne som reiser uten barn.
Analipsi

Analipsi

1 hotell
Fra
Analipsi er et rolig reisemål med gresk atmosfære, både langs den lange stranden der våre moderne hotell ligger og i den lille genuine landsbyen med kirke og småbutikker.
Gerani

Gerani

7 hotell
Fra
Gerani er familiereisemål nr 1 på Kreta, takket være våre TUI Blue For Families med barneklubber og aktiviteter. Du bor ved stranden i landlige omgivelser men nær livlige landsbyer.
Kolimbari

Kolimbari

5 hotell
Fra
Kolimbari er fiskerlandsby på vestre Kreta der du kan feriere i landlige omgivelser nær havet og naturen. Du kan blant annet bo på vårt toppmoderne Blue Star-hotell med badeland.
Maleme

Maleme

1 hotell
Fra
Maleme er et fredelig og mindre feriested lengst vest på Chaniakysten. Her kan vi tilby et familievennlig all inclusive-hotell rett ved stranden.
Nea Chora

Nea Chora

2 hotell
Fra
Nea Chora er en rolig og trivelig del av selve byen Chania. Her bor du midt i den kretiske hverdagen, nær både sandstrendene og Chanias folkeliv og severdigheter.
Platanias

Platanias

14 hotell
Fra
Platanias er et av Kretas mest allsidig feriesteder med en lang strand, mange restauranter, butikker og utesteder. Blant hotellene finner du et Blue Star med familieaktiviteter.
Rethymnon

Rethymnon

7 hotell
Fra
Rethymnon er en sjarmerende småby som i tillegg til lange strender lokker med koselige gater, en venetiansk borg, shopping, fornøyelser og mange bra restauranter. Vi tilbyr hoteller for både familier og par.
Amoudara

Amoudara

2 hotell
Fra
Amoudara er en rolig landsby med lang sandstrand like utenfor Heraklion. Bo på Splash-hotell med eget badeland eller aktivitetshotellet Magic Life som er bare for voksne.
Chania

Chania

2 hotell
Fra
En sjarmerende havneby med gamle venetianske kvartaler, fiskebåter, gallerier, barer, mange romantiske restauranter og gåavstand til fine strender.
Panormos

Panormos

1 hotell
Fra
Panormos er en genuin liten landsby med en fin strand, midt i mellom byene Rethymnon og Heraklion. Her kan du bo på et Splash-hotell med eget badeland.
Vis alle (12)

Ferietilbud i/på Kreta

Hotell - Kreta