Reiser
til
Kroatia

Pris fra

...

Våre hotell

80 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel fra Tucepi
  • Pizzaca. 60,-
  • 1,5 liter vannca. 10,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaKuna (HRK)
  • Tidsforskjell0 timer
  • HovedstadZagreb
  • SpråkKroatisk
  • Befolkning4 171 000

Reiser til Kroatia

Kroatia

Kroatia er på god vei til å bli et av Europas mest populære ferieland. Den 180 mil lange kysten mot Adriaterhavet kantes av sjarmerende landsbyer, strender med krystallklart vann, pinjetrær, sypresser og grønne øyer i det glitrende havet. Pluss unike historiske byer som Porec, Split og Dubrovnik.

Med TUI kan du fly til tre ulike flyplasser i Kroatia og vi dekker dermed hele den lange kysten, fra Istria nær Italia til Makarskarivieraen midt i landet og Dubrovnikregionen i sør, nær grensen til Montenegro. Uansett hva du velger tar flyreisen under tre timer.

Istria er den frodige halvøya lengst opp i Adriaterhavet. Den ligger ikke langt fra Venenzia og det er mulig å dra hit på en dagsutflukt. Regionen passer like bra for familier som for sykkelentusiaster og alle som elsker god mat. Velg mellom rolige strandreisemål som Rabac med vårt flaggskip TUI Blue Bellevue og områdets største turistby Porec med sitt sjarmerende middelaldersentrum.

Makarska-rivieraen begynner sør for byen Split, som er kjent både for fotballaget sitt og den gamle bydelen med et romersk palass som står på UNESCOs verdensarvliste. langs rivieraen ligger det et perlebånd av idylliske strandbyer som Igrane, Tučepi og Podgora rundt den fargerike lille byen Makarska. Blant boalternativer skiller våre fine TUI Blue Makarska og TUI Blue Adriatic seg ut fra mengden, med moderne design og og perfekt strandbeliggenhet.

Dubrovnik-rivieraen har like fine strender og den samme gode maten som resten av Kroatia. Forskjellen er at du i tillegg for oppleve den unike byen Dubrovnik med ringmurer, taubane og innspillingssteder fra Game of Thones. Du kan bo inne i Dubrovnik, i koselige badebyer som Cavtat eller ute på den frodige øya Korčula med sitt middelaldersentrum.

Ferietilbud i/på Kroatia