Reiser
til
Mexico

Pris fra

...

Våre hotell

68 stk.

Prisnivå

Priseksempel fra Playa del Carmen
  • Pizzaca. 55,-
  • 1 liter vannca. 7,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaMeksikansk peso (MXN)
  • Tidsforskjell-7 timer
  • HovedstadMexico City
  • SpråkSpansk
  • Befolkning127 500 000

Reiser til Mexico

Mexico

Mexico oppfyller de fleste feriedrømmer. Hele året møtes du av kritthvite strender, kokospalmer og et turkist hav. I tillegg finnes mayafolkets tempelbyer og bra snorkling nær reisemålene våre. Velg mellom fine all inclusive-hotell og koselige bungalower ved stranden.

Delfiner, eventyr og shopping

For alle som liker litt eventyr er det mye å gjøre i Mexico. Svømme med delfiner, snorkle i grotter og rafting er bare noen eksempler. Andre utflukter tar deg med til suggestive mayabyer som Chicen Itza, Tylum og Coba. Over alt er det små butikker for deg som liker shopping.

Velg et bra reisemål. Eller flere!

Hvis du vil oppleve ekstra mye kan du i vintersesongen kombinere flere reisemål. Mest populært er den fargerike badebyen Playa del Carmen, den elegante feriebyen Cancun og den sjarmerende lille øya Isla de Holbox. Om vinteren kan du i tillegg velge mellom rolige strandparadis som Puerto Aventuras, Akumal, Puerto Morelos og Playa Mujeres. Kombinasjonsreise er ikke mulig om sommeren.

Hotell med eller uten all inclusive

Hele året tilbyr vi både elegante resorthotell med all inclusive og prisgunstige enkle alternativer. Og om vinteren, når de fleste velger å reise hit, blir utvalget enda større, Da kan du blant annet bestille:

Flyreisen

Du flyr med rutefly og flytiden varierer avhengig av hvilken dato og flyløsning du velger.

Bestill et cruise til Mexico

Med TUI kan du også dra på cruise til Mexico. Å dra på cruise er en komfortabel måte å reise på og du får se flere reisemål på en reise. På et cruise til Mexico gjør vi også stopp ved øya Cozumel. Den er kjent for sitt rike marine liv, et verdensberømt rev og Karbias klareste vann. Historisk interesserte kan begi seg til fatlandet og den gamle mayabyen Tulum på Yucatánhalvøya. Her kan du se alle TUIs cruise i Karibien.