Reiser
til
Mexico

Pris fra

...

Våre hotell

74 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel fra Playa del Carmen
  • Pizzaca. 55,-
  • 1 liter vannca. 7,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaMeksikansk peso (MXN)
  • Tidsforskjell-7 timer
  • HovedstadMexico City
  • SpråkSpansk
  • Befolkning127 500 000

Reiser til Mexico

Mexico

Mexico oppfyller de fleste feriedrømmer. Hele året møtes du av kritthvite strender, kokospalmer og et turkist hav. I tillegg finnes mayafolkets tempelbyer og bra snorkling nær reisemålene våre. Velg mellom fine all inclusive-hotell og koselige bungalower ved stranden.

Delfiner, eventyr og shopping

For alle som liker litt eventyr er det mye å gjøre i Mexico. Se delfiner, snorkle i grotter og rafting er bare noen eksempler. Andre utflukter tar deg med til suggestive mayabyer som Chicen Itza, Tylum og Coba. Over alt er det små butikker for deg som liker shopping.

Velg et bra reisemål. Eller flere!

Hvis du vil oppleve ekstra mye kan du i vintersesongen kombinere flere reisemål. Mest populært er den fargerike badebyen Playa del Carmen, den elegante feriebyen Cancun og den sjarmerende lille øya Isla de Holbox. Om vinteren kan du i tillegg velge mellom rolige strandparadis som Puerto Aventuras, Akumal, Tulum, Puerto Morelos og Playa Mujeres. Kombinasjonsreise er ikke mulig om sommeren.

Hotell med eller uten all inclusive

Hele året tilbyr vi både elegante resorthotell med all inclusive og prisgunstige enkle alternativer. Og om vinteren, når de fleste velger å reise hit, blir utvalget enda større, Da kan du blant annet bestille:

Flyreisen

Du flyr med rutefly og flytiden varierer avhengig av hvilken dato og flyløsning du velger.

Bestill et cruise til Mexico

Med TUI kan du også dra på cruise til Mexico. Å dra på cruise er en komfortabel måte å reise på og du får se flere reisemål på en reise. På et cruise til Mexico gjør vi også stopp ved øya Cozumel. Den er kjent for sitt rike marine liv, et verdensberømt rev og Karbias klareste vann. Historisk interesserte kan begi seg til fatlandet og den gamle mayabyen Tulum på Yucatánhalvøya. Her kan du se alle TUIs cruise i Karibien.

Våre reisemål i Mexico

Akumal

Akumal

7 hotell
Fra
Et langt perlekjede av fine strender og resorthotell på den sørlige delen av Mayarivieran, mellom Playa del Carmen og mayatemplene i Tulum. Bra snorkling og windsurfing.
Cancun

Cancun

10 hotell
Fra
Cancun er kanskje kystens mest elegante og kjente badested. Den gigantiske hotellbydelen ligger på en langsmal øy med shoppingsentre, lange strender og førsteklasses hotell.
Isla de Holbox

Isla de Holbox

9 hotell
Fra
Isla de Holbox er en urørt paradisøy med hvite strender og små personlige hotell, noen med palmetak. Her kan du nyte tilværelsen blant pastellfargede hus og bra fiskerestauranter.
Playa del Carmen

Playa del Carmen

28 hotell
Fra
Playa del Carmer er et fargerikt feriested med en lang strand, bra shopping, uteliv og et bredt restauranttilbud. I bydelen Playacar ligger det flere førsteklasses all inclusive-hotell.
Puerto Aventuras

Puerto Aventuras

3 hotell
Fra
Puerto Aventuras er et trivelig lite reisemål med flere langgrunne strender, restauranttorg, pittoresk småbåthavn, delfinarium, 9-hulls golfbane og bra hotell rett ved stranden.
Puerto Morelos

Puerto Morelos

7 hotell
Fra
I Puerto Morelos får du en avkoblende og gullkantet ferie. Her ligger nye og elegante 5-stjerners resorthotell på rekke ved en lang palmekantet strand.
Playa Mujeres

Playa Mujeres

4 hotell
Fra
Playa Mujeres er en av Mayarivieraens nyeste og fineste solkyster, med delikate og velutstyrte resorthotell rett ved stranden. Samtidig bor du nær folkeliv og shopping i Cancun.
Nyhet
Tulum

Tulum

5 hotell
Fra
Den hvite stranden i trendy Tulum omtales ofte som en av verdens fineste. Atmosfæren er avslappet, og i nærheten finner du den vakre byen Maya oppe på en klippe ved havet.
Vis alle (8)

Ferietilbud i/på Mexico