Stirbyferie med TUI. Dame i en storby med bygninger og taxi.

Storbyferie

Nyt shopping, uteliv og kultur

Drømmer du om en opplevelsesrik storbyferie?

Hos TUI har vi et stort utvalg av reiser til noen av verdens flotteste storbyer som byr på alt fra gode shoppingmuligheter og rikt kulturliv til milelange strender og blått hav!

Hva enn du måtte foretrekke så har vi en storbyferie som passer ditt behov. Du kan oppleve romantiske storbyer som Paris og Verona, gå på oppdagelsesferd i Romas og Barcelonas trange gater, eller dra på shoppingferie i New York eller London.

Se hele utvalget og bestill drømmeferien i dag!

Hvorfor storbyferie med TUI?

 • Nøye utvalgte hotell
 • Personlig hjelp fra kundeservice
 • Bestill trygt med pakkereiseloven
 • Du velger selv reiselengde
 • Fra flere flyplasser nær deg

Alle storbyer hos TUI

Inspirasjon til din neste storbyferie

Europas 5 mest populære byer på Instagram

Mange bruker Instagram som inspirasjon når de skal bestille en reise, og med en billion aktive brukere per måned er du garantert å finne gullkorn i denne appen som du ellers ville gått glipp av. Men hvilke byer i Europa topper listen over de mest populære på Instagram?

7 tips til storbyer med herlige strender

Selv om høsten er rundt hjørnet, betyr ikke det at du har gått glipp av muligheten til å nyte sol og bad. Du kan fortsatt oppleve varmen uten å fly i flere timer eller være borte i to uker. Den herlige sensommervarmen er kanskje nærmere enn du tror. Her finner du syv byer i Europa der du enkelt kan kombinere en storbyweekend med strandliv.
Marianne M. Marianne M.

Romantisk weekend i 5 europeiske byer

Hvem drømmer vel ikke om en romantisk weekend med kjæresten sin? Flykte fra den grå hverdagen og få tid til hverandre med romantiske middager og spaserturer hånd-i-hånd. Her følger noen tips til våre mest romantiske storbyer. Uansett om du ønsker kulturopplevelser, storbyshopping eller gourmetmat til en billig penge.

De beste julemarkedene i Europa

Dra utenlands og opplev de magiske julemarkedene i Europa. Nyt en rykende varm gløgg, knask på tradisjonsrike pepperkaker og kanskje finner du en julegave eller to, mens du rusler rundt blant koselige boder og glitrende julegraner. Er du usikker på hvor du finner de beste julemarkedene? Vi guider deg til storbyene som garantert får deg i førjulsstemning.

Storbyweekend – Møt våren i London

Frister det å reise bort noen dager og nyte en hyggelig vårhelg? Da anbefaler jeg London, ettersom det bare er en kort flytur unna. Den beste måten å komme seg fra flyplassen til sentrum av London på er med toget – det er superenkelt. Her kan du lese mine beste tips og grunnene til hvorfor jeg elsker denne byen.
Marianne M. Marianne M.

New York - tips til opplevelser og resturanter

New York er ingen storby. Den er et collage av sjarmerende småbyer. Det synes i alle fall vår reisespesialist Astrid som forteller om sitt første møte med The Big Apple. Hun gir også personlige tips om restauranter, severdigheter, attraksjoner og andre ting du kan oppleve.

Storbyferie med barn – de beste weekendreisemålene for familien

Gå i Harry Potters fotspor i London, bygg trehytte i Berlin eller dra på stranden i New York. Her er noen morsomme og koselige weekendtips for deg som reiser med barn.

If you’re going to San Francisco – 10 insidertips!

Stadig aktuelle San Francisco er med sin vakre arkitektur trolig den byen i USA som ligner mest på Europa. Kjent for sin årlige Prideparade og den første byen i verden til å forby plastflasker. San Francisco har mange ulike sider, og her gir Sussi Holm sine beste insidertips om alt fra severdigheter til mat!
Reis til Usa på Storbyferie. Illustrasjon Golden Gate Bridge.

Drømmer du om USA?

Da kan drømmen bli til virkelighet! Nå flyr TUI deg med rutefly til flere kjente og kjære amerikanske byer. Møt en kombinasjon av det moderne og historiske Boston, opplev det pulserende utelivet i fargerike Miami, nyt en sykkeltur over San Fransico`s kjente Golden Gate Bridge eller opplev ikoniskeNew York.
Se storbyer i USA

6 tips til storbyferien

Er du en av de som skal på storbyferie i år? Da kan det være lurt å ta en kikk på tipsene nedenfor. Vi har nemlig samlet sammen alle våre beste tips til deg som skal utforske en storby. God ferie!

 1. Lei sykkel! Med sykkel i storbyen blir du mye mer fleksibel, og får med deg mye mer enn til fots. Dessuten blir det mye billigere enn å ta seg rundt med taxi – og du slipper å pønske ut hvordan byens transportsystem fungerer. Lei sykkel med kurv, så får du med deg eventuell shopping.

 2. Stå opp tidlig og få med deg byen mens den våkner. Ta med deg en take-away-kaffe og en varm croissant fra den lokale bakeren, og tusle gjennom gatene mens de fylles av liv. Kanskje et ekstra godt tips til deg som er på jakt etter det perfekte Instagram-øyeblikket. Er du på plass før alle andre, får du gjerne det perfekte bildet, uten forstyrrelser fra mange andre turister.

 3. Få med deg en sportsbegivenhet. US Open i New York I august-september, Wimbledon i London under sommeren, se Barcelona FC spille hjemmekamp på Camp Nou eller opplev et Maraton i for eksempel Paris, Berlin, Athen eller Roma!

 4. Kom deg opp i høyden og få oversikt over byen! For eksempel Top of the Rocks i New York, Eiffeltårnet i Paris eller ta taubanen opp til Montjuïc i Barcelona.

 5. Planlegg godt på forhånd! Det kan lønne seg å forhåndskjøpe billetter til de store severdighetene i byen; da slipper du ofte de lange køene. Book bord på de hotteste restaurantene i god tid før du reiser, så slipper du gå slukøret derfra uten å få bord. Og plott inn alle steder du skal besøke i Google Maps! Er det en app som virkelig gjør enhver ferie komplett, så er det Google Maps! Er du logget inn i din Googlekonto, spares alle favoritter så du enkelt kan finne frem på ukjente steder.

 6. Besøk et matmarked og smak deg gjennom de lokale spesialitetene. Eller kjøp med deg så mye du orker å bære (og spise) og ha piknik i den lokale parken!