Stirbyferie med TUI. Dame i en storby med bygninger og taxi.

Storbyferie

Nyt shopping, uteliv og kultur

24 STORBYER

Drømmer du om en opplevelsesrik storbyferie?

Hos TUI har vi et stort utvalg av reiser til noen av verdens flotteste storbyer som byr på alt fra gode shoppingmuligheter og rikt kulturliv til milelange strender og blått hav!

Hva enn du måtte foretrekke så har vi en storbyferie som passer ditt behov. Du kan oppleve romantiske storbyer som Paris og Verona, gå på oppdagelsesferd i Romas og Barcelonas trange gater, eller dra på shoppingferie i New York eller London.

Se hele utvalget og bestill drømmeferien i dag!

Hvorfor storbyferie med TUI?

 • Nøye utvalgte hotell
 • Personlig hjelp fra kundeservice
 • Bestill trygt med pakkereiseloven
 • Du velger selg reiselengde
 • Fra flere flyplasser nær deg
Reis til Usa på Storbyferie. Illustrasjon Golden Gate Bridge.

Drømmer du om USA?

Da kan drømmen bli til virkelighet! Nå flyr TUI deg med rutefly til flere kjente og kjære amerikanske byer. Møt en kombinasjon av det moderne og historiske Boston, opplev det pulserende utelivet i fargerike Miami, nyt en sykkeltur over San Fransico`s kjente Golden Gate Bridge eller opplev ikoniskeNew York.
Se storbyer i USA

6 tips til storbyferien

Storbyferier har blitt mer og mer populært de siste årene. Er du en av de som skal på storbyferie i år? Da kan det være lurt å ta en kikk på tipsene nedenfor. Vi har nemlig samlet sammen alle våre beste tips til deg som skal på storbyferie i år. God ferie!

 1. Lei sykkel! Med sykkel i storbyen blir du mye mer fleksibel og får med deg mye mer enn til fots. Dessuten blir det mye billigere enn å ta seg rundt med taxi – og du slipper å pønske ut hvordan byens transportsystem fungerer. Lei sykkel med kurv, så får du med deg eventuell shopping.

 2. Stå opp tidlig og få med deg byen mens den våkner. Ta med deg en take-away kaffe og en varm croissant fra den lokale bakern og tusle gjennom gatene mens de fylles av liv. Kanskje et ekstra godt tips til deg som er på jakt etter det perfekte Instagram øyeblikket. Er du på plass før alle andre, får du gjerne det perfekte bildet, uten forstyrrelser fra andre turister som kommer i veien.

 3. Få med deg en sportsbegivenhet. US Open i New York I august-september, Wimbledon I London under sommeren, se Barcelona FC spille hjemmekamp på Camp Nou eller opplev et Maraton i for eksempel Paris, Berlin, Athen eller Roma!

 4. Kom deg opp i høyden og få oversikt over byen! For eksempel Top of the Rocks I New York, Eiffeltårnet I Paris eller ta taubanen opp til Montjuïc i Barcelona.

 5. Planlegg godt på forhånd! Det kan lønne seg å forhåndskjøpe billetter til de store severdighetene i byen; da slipper du ofte de lange køene. Book bord på de hotteste restaurantene i god tid før du reiser, så slipper du gå slukøret derfra uten å få bord. Og plott inn alle steder du skal besøke i Google Maps! Er det en app som virkelig gjør enhver ferie komplett, så er det Google Maps! Er du logget inn i din Google konto spares alle favoritter så du enkelt kan finne frem på ukjente steder.

 6. Besøk et matmarked og smak deg gjennom de lokal spesialitetene. Eller kjøp med deg så mye du orker å bære (og spise) og ha piknik i den lokale parken!