Våre Blue Star-hotell er nøye utvalgt for at du skal kunne finne ditt favoritthotell, uansett om du foretrekker beliggenhet nær stranden, fine bassengområder eller synes det er ekstra viktig med rom som passer store reisefølger. Hotellene drives med stor omsorg av erfarent personale. Kanskje det er derfor så mange gjester kommer tilbake år etter år. Her finner du også alltid TUIs skandinaviske guider som hjelper deg å få den ferien du har sett frem til.

Alltid på Blue Star

  • Nøye utvalgte hotell som drives med omsorg
  • Herlige bassengområder som passer både for store og små
  • Bamse hilser på nesten hver dag, og har alltid lyst på en klem
  • Flere dager i uken arrangeres det aktiviteter og leker for de som vil
  • God mat og drikke er tilgjengelig på hotellområdet
  • TUIs skandinaviske guider er tilstede for å gi tips og hjelp

For en enkel og avslappende ferie

På Blue Star finner du det meste for en herlig ferie innen rekkevidde.

Poolområden på Blue Star

Herlige bassengområder

Midtpunktet på hvert Blue Star-hotell er et fint bassengområde med hovedbasseng, barnebasseng, solsenger og parasoller.

Alle Blue Star-hotell har minst et hovedbasseng som utgjør hotellets hjerte. Her kan du kjøle deg ned med et bad, eller bare ligge på en solseng og lese en spennende bok.På alle Blue Star-hotell finner du også et barnebasseng der de små kan leke og treffe nye venner. Barnebassengene er laget for lek og moro, og kan ha både lekeskulpturer og vannsklier.Hvor mange bassenger som finnes, og hvordan barnebassengene er utformet, ser du i beskrivelsen av respektive hotell.

Rum och lägenheter på Blue Star

Rom og leiligheter som passer for deg

Blant Blue Star-hotellene finner du alt fra vanlige dobbeltrom og 1-roms leiligheter til større rom/leiligheter med plass til opptil 7 personer.

Uansett om du reiser med familien, venner eller en du er glad i, finnes det alltid et bosted som passer blant Blue Star-hotellene.Hotellene har mange ulike romtyper, hvorav noen er ekstra store. De aller største rommene er våre familierom og 3-romsleiligheter med fire ordinære senger og plass til tre ekstrasenger. For deg som ønsker det mer som hjemme, finnes det ferieleiligheter med minikjøkken.Hvilke romtyper som tilbys på respektive hotell ser du i hotellbeskrivelsen.

Service og aktiviteter

TUIs skandinaviske guider er tilstede

På Blue Star-hotellene er våre skandinavisktalende guider alltid tilstede for å hjelpe deg, slik at du får den ferien du har gledet deg til.

Guidene er tilgjengelige hver dag, og det er bare å kontakte dem hvis du har spørsmål eller trenger hjelp. Be gjerne om tips om restauranter, sightseeing eller annen moro som skjer på hotellet eller i området rundt – guidene har full oversikt.Trenger du hjelp med å bestille utflukter, leiebil, sykkel eller lignende, kan guidene naturligvis også hjelpe til med det.

Tilbring kvalitetstid med de du er glad i

På Blue Star finnes alt fra delikate bufféer til vinbar, vannleker og verdens sterkeste bamse.

Mat och dryck på Blue Star

Mat og drikke

Hva ville ferien vært uten lange hyggelige frokoster og middager? På Blue Star-hotellene finnes det alltid en innbydende restaurant og en eller flere barer.

I hotellets restaurant finner alle sine favoritretter, uansett om du liker fisk, kjøtt eller vegetar. Mange Blue Star-hotell har barnebufféer slik at du som forelder kan føle deg trygg på at barna spiser sunn og variert mat.Som regel kan du velge om du vil bestille frokost, halvpensjon eller all inclusive. Les mer i beskrivelsen under hvert hotell.

Blue Star för de små

For de små

Bamse stikker innom nesten hver dag og har alltid lyst på en klem. TUIs skandinaviske guider ordner leker, og du som vil kan forhåndsbestille både barneseng og trillevogn.

På ukeplanen til Blue Star kan du se hvilke tider Bamse dukker opp og mingler med store og små. Pass på å gi han en klem når han henger ved bassenget, eller ta en selfie med han.Flere dager i uken arrangerer TUIs skandinaviske guider morsomme aktiviteter for både barn og foreldre. Alt fra sport og konkurranser for voksne og barn i skolealder, til puslestunder for de minste.For å gjøre ferien behagelig og komfortabel for de små reisende, går det fint å bestille både sprinkelseng og barnevogn samtidig som du bestiller reisen.

Blue Star för ungdomar

For ungdommene

Strand- eller bassengliv, hva velger du? På mange Blue Star-hotell kan du velge begge to. Hvis du vil røre litt på deg og møte nye venner, kan du bli med på en utflukt eller noen av de aktivitetene som TUIs skandinaviske guider arrangerer.

Flere dager i uken arrangerer TUIs skandinaviske guider ulike aktiviteter, blant annet tennisturnering, fotballkamper, bordtennis og vannleker.På de fleste destinasjonene kan du også velge blant et stort utvalg av utflukter, fra spennende eventyr til avkobling, underholdning og shopping! Tenk på at det kan være smart å bestille på forhånd!