Reiser
til
Albania

Pris fra

...

Våre hotell

0 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel fra Durres
  • Pizzaca 70,-
  • 1 liter vannca 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaLeke (ALL)
  • Tidsforskjell+/- 0 timer
  • HovedstadTirana
  • Befolkning2,9 millioner

Reiser til Albania

Ksamili.

Flere og flere har oppdaget hvor mye Albania har å tilby i form av strender, grønn natur, antikk kultur og sjarmerende badebyer med moderne hotell. Langs Durres Riviera, ikke langt fra hovedstaden Tirana, er det en fin strandpromenade langs den milelange stranden.

Som turistland har Albania lenge blitt overskygget av naboer som Hellas, Italia og Kroatia. Men nå ser det ut til at det har kommet inn i rampelyset - landet trender i reiseblogger og magasiner. Noe som ikke er overraskende for de som har opplevd strendene langs kysten , matkultur, natur og historiske severdigheter.

Verdensarv, strender og deilig mat

Albania er full av kontraster, fra de grønne alpene i nord til strendene langs Middelhavskysten og de gamle severdighetene i sør. I Butrint bygde romerne et teater og et romersk bad i antikken. Og i verdensarvbyen Berat, kjent som "byen med tusen vinduer", er det overfylt med sjarmerende smug og ottomansk arkitektur. Langs kysten er det badebyer med handlegater og restauranter hvor tradisjonelle kjøkkenet fra Balkan blandes med gresk og italiensk innflytelse. Alt til priser som øker appetitten enda mer.

Durres Riviera med milevis av sandstrand

Det er fine strender i hele Albania, men spørsmålet er om Durres Riviera tar prisen. Den gyldne finkornede sanden sprer seg i over en mil. Du kan bo enten i den fargerike byen Durres eller direkte på stranden i mindre badebyer rett ved siden av.
Her leser du [mer om Durres riviera og våre hoteller der »] (/feriereiser/albania/durres-riviera/)

Se deg rundt i Albania

Fra badebyene langs Durres-rivieraen kan du ta turen til hovedstaden Tirana, hvor parlamentets gamle underjordiske beskyttelsestunnel er blitt gjort om til et museum - Bunk’Art. Gå heller ikke glipp av fjellandsbyen Kruja og ta en titt på den sjarmerende basaren med antikviteter og håndverk.

Våre reisemål i Albania

Ferietilbud i/på Albania

Hotell - Albania

Hotellene har visst tatt ferie

Akkurat nå har vi ingen hotell på Albania