Reiser
til
Montenegro

Pris fra

...

Våre hotell

10 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

  • Pizzaca. 80,-
  • 1 liter vannca. 8,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell0 timer
  • HovedstadPodgorica
  • SpråkMontenegrinsk
  • Befolkning622 875

Reiser til Montenegro

Montenegro

Reis til Montenegro – landet som er nytt på solturistenes kart, men likevel godt kjent for alle som liker nabolandet Kroatia. Her finner du de samme fine strendene, krystallklare vann, grønne øyer, fossefall, idylliske middelalderbyer og, ikke minst, den samme delikate maten laget av lokale råvarer.

Den lille republikken Montenegro har vært selvstendig siden 2006 og ligger ved Adriaterhavskysten rett sør for Kroatia. Landet har et areal på 13 000 km2, noe som gjør avstandene korte samtidig som det finnes mye å se og oppleve.

Strender, natur og kultur

Små og store badebyer byr på lange strender, vannsport, fornøyelser, kulturevenement og mange restauranter. Vil du ha litt variasjon kan du bli med på båtturer ut til øyene, se fossefallene i Cijevna, besøke middelalderbyen Kotor på UNESCOs verdensarvliste eller kjøre de 10 milene til Dubrovnik i Kroatia.

Delikat, nærdyrket middelhavsmat

Det lokale kjøkkenet er påvirket av både Kroatia og Italia. Nærdyrkede grønnsaker, ofte helt økologiske, serveres sammen med fersk middelhavsfisk, skalldyr, kjøtt, ost og lufttørket skinke.

Velg et reisemål

Under lenkene leser du mer om Montenegros strender, ferietilbud og beste hotell.
Budva – det største badestedet med flere strender, gammel bykjerne og livlig kveldsliv Petrovac – koselig strandreisemål med rolig beliggenhet og fin strandpromenade
Kotor – en vakker verdensarvby med kirker, torg og venetianske palasser. Sveti Stefan – en rolig by ved Adriaterhavet, kjent for den pittoreske øyen som er mest fotografert i Montenegro.

Bestill et cruise til Montenegro

Med TUI kan du også dra på cruise til Montenegro. Å dra på cruise er en komfortabel måte å reise på og du får se flere reisemål på en reise. På et cruise til Montenegro og byen Kotor ved Adriaterhavet får du se en middelalderby som står på UNESCOs verdenarvliste. I den lille republikken Montenegro får du smaksopplevelser og innflytelser fra både Italia og Kroatia, alt fra fisk og skalldyr til ost og lufttørket skinke. Her kan du se alle TUIs cruise i Middelhavet

Ferietilbud i/på Montenegro