Reiser
til
Spania

Pris fra

...

Våre hotell

512 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel fra Playa del Ingles
  • Pizzaca. 80,-
  • 1,5 liter vannca. 6,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell0/-1 timer
  • HovedstadMadrid
  • SpråkSpansk
  • Befolkning45 560 000

Reiser til Spania

Spania

En reise til Spania gir deg livet goder i latinoversjon. Ikke bare sol, varme og strender, men også tapas, nattklubber, golfbaner, designbutikker, frodige fjell og severdigheter fra ridderborger til kunstmuseer.

Mallorca og Balearene

Om sommeren er Balearene i Middelhavet den største magneten for oss solhungrige nordboere. Velg mellom storfavoritten Mallorca, den grønne øya Menorca og badebukter og klubbliv på Ibiza.

De elskede Kanariøyene

Året rundt søker mange livsnytere seg til Kanariøyene og i vinterhalvåret tar de helt over fokuset blant de spanske solreisemålene. Hos oss kan du velge mellom alle de seks store Kanariøyene: Fuerteventura med Kanariøyenes lengste strender, Gran Canarias brede reportear av strender, shopping og kveldsliv, Lanzarotes unike natur og smakfulle arkitektur, Tenerifes mangfoldighet og fantastiske utfluktsmuligheter og den grøne øya La Gomera med genuine restauranter og turstier.

Byer og solkyster på fastlandet

I form av pakkereiser med hotell og rutefly har vi en mengde spennende reisemål på det spanske fastlandet, fra de sydende metropolene Barcelona og Madrids til berømte kyststrekninger som Costa Dorada, Costa del Sol, Costa Blanca og lysets kyst – Costa de la Luz. Uansett hva du velger kommer du til å omgis av varme, delikat mat og latinsk livsnytelse.

Vi tilbyr covid-19 test kostnadsfritt

Når du skal reise med oss til Kanariøyene, så vil vi i TUI tilby deg kostnadsfri covid-19 test som er nødvendig å vise frem når du sjekker inn på hotellet ditt. Les mer om testen her.

Våre reisemål i Spania

Mallorca

Mallorca

66 hotell
Fra
Mallorca er en av Middelhavets mest elskede ferieøyer, med alt fra strender og badebukter til sjarmerende landsbyer, shopping, kveldsliv, kultur og den sjarmerende byen Palma.
Menorca

Menorca

0 hotell
Fra
Menorca er en liten, frodig øy med strender og hundrevis av vakre badebukter. I tillegg finner du bra snorkling, turstier, fiskerestauranter ved havet og sjarmerende småbyer.
Gran Canaria

Gran Canaria

166 hotell
Fra
Gran Canaria blir mer trendy, allsidig og populær for hvert år. Velg mellom mange reisemål og hoteller, alt fra vårt flaggskip TUI Blue til elegante spahotell og små hotellperler.
Kanariøyene

Kanariøyene

280 hotell
Fra
Nordmenns favorittøyer. Med alt fra strender til grønne fjell, lekre hotell, shopping og spennende restauranter. Her er ferielivet enkelt.
Lanzarote

Lanzarote

29 hotell
Fra
Lanzarote er med sin unike vulkanske natur og smakfulle arkitektur en øy full av opplevelser. Samtidig bor du nær sandstrender, pittoreske småbåthavner, shopping, uteliv og trendy restauranter.
Ibiza

Ibiza

8 hotell
Fra
Ibiza lokker med over 50 strender, mandeltrær, sjarmerende småbyer og familievennlige hotell samt trendy mote og fartsfylt klubbliv.
Fuerteventura

Fuerteventura

17 hotell
Fra
Fuerteventura er kjent for sine sanddyner, lange lyse strender og mange fine resorthotell rett ved havet. I tillegg til bra vind- og kitesurfing og mange lekre fiskerestauranter.
La Gomera

La Gomera

4 hotell
Fra
La Gomera er en frodig og idyllisk øy sørvest for Tenerife. Ta fotturer i Garajonays laurbærskog, bad ved små lavastrender og nyt romantiske måltider i genuine fiskerlandsbyer ved Atlanterhavet.
Costa del Sol

Costa del Sol

66 hotell
Fra
Feriemagneten Costa del Sol er still going strong. Hit reiser vi for å sole oss og bade, spille golf, windsurfe, være sosiale og spise godt.
Costa de la Luz

Costa de la Luz

1 hotell
Fra
Costa de la Luz, Spanias vakre Atlanterhavskyst, er fortsatt ukjent for oss nordboere til tross for at den har noen av landets fineste strender.
Costa Blanca

Costa Blanca

25 hotell
Fra
Milelange strender, livlige byer, golfbaner og førsteklasses temaparker. Alt finnes på solsikre Costa Blanca.
Barcelona

Barcelona

42 hotell
Fra
Fargerike Barcelona pulserer av shopping, strandliv, fotbal og kunst. Bestill fly og hotell.
Madrid

Madrid

17 hotell
Fra
Madrid er en av Europas mest spennende byer! Los madrileños lever i nuet med høy puls, kunst og kultur, fotball, tapas og sene netter.
Costa Dorada

Costa Dorada

6 hotell
Fra
Milevis med gylne sandstrender på Spanias østkyst, sør for Barcelona. Palmekantede strandpromenader, loungebarer, familievennlige hotell og idylliske landsbyer sørger for den gode feriefølelsen.
Tenerife

Tenerife

66 hotell
Fra
Tenerife er den største av Kanariøyene og byr på strender, shopping, fornøyelser, badelandet Siam Park og den mektige vulkanen Teide. Pluss små og store hotell for alle smaker og lommebøker.
Formentera

Formentera

0 hotell
Fra
Ibizas lille naboøy, Formentera, er på mange måter dens motsetning - en rolig oase med karibiske lyse sandstrender, sykkelstier, sjarmerende landsbyer og romantiske klipper.
Vis alle (16)

Ferietilbud i/på Spania