Juleferie med TUI. Illustrasjon: Kvinne og barn slapper av på eksotisk strand.

Juleferie 2019

Opplev noe nytt!

Reis på juleferie med de du er glad i og utnytt fridagene. I år faller helligdagene gunstig i juleferien, og for å få en uke sammenhengende fri, trenger du kun 2 feriedager!

Velg mellom nære vinterfavoritter som Kanariøyene og Madeira, eller de mer eksotiske drømmereisemålene Thailand og Kapp Verde. Vil du være borte kun 3-4 dager? Da anbefaler vi en av våre fantastiske storbyreiser.

Visste du at...

  • 2 feriedager = 1 uke med juleferie
  • 5 feriedager = 2 uker med juleferie

Tips & inspirasjon

De beste julemarkedene i Europa

Dra utenlands og opplev de magiske julemarkedene i Europa. Nyt en rykende varm gløgg, knask på tradisjonsrike pepperkaker og kanskje finner du en julegave eller to, mens du rusler rundt blant koselige boder og glitrende julegraner. Er du usikker på hvor du finner de beste julemarkedene? Vi guider deg til storbyene som garantert får deg i førjulsstemning.
2018-09-26

Feire jul i utlandet

Drømmer du om å feire jul i utlandet? Å slippe unna alt stresset og reise til varmere strøk, eller kanskje til en spennende storby? Det er du ikke alene om! Selv om det ikke er mange fridager i julen i år, er det solgt 10 prosent flere reiser til Kanariøyene i år sammenlignet med fjoråret.
2016-12-23

Nyttårsweekend – hit skal du reise

Ta noen ekstra fridager og feir nyttårsaften utenlands. Si ha det til det gamle og skål inn i det nye året i en av Europas sjarmerende storbyer. Opplev nye steder, nyt god mat, fantastiske hotell, kjenn historiens vingeslag og få minner for livet under din nyttårsweekend. Her finner du 5 tips til storbyer som tar nyttårsfeiringen til nye høyder.
2018-12-12

4 storbyer med fantastisk fyrverkeri

Den følelsen du får på nyttårsaften, når viserne peker opp og klokka slår tolv, er helt spesiell. Det setter punktum for det gamle året og det nye ligger uskrevet foran deg. Få en pangstart på første kapittel og gjør innledningen til et nytt år litt ekstra spesiell med en nyttårsweekend!
2017-11-09

Populære hotell

Thailand er varmest i januar hos TUI

Hvor er det varmest i juleferien?

I desember er Thailand aller varmest og svært populært – så bestill i god tid! Andre spennende reisemål med temperaturer rundt 30 grader er Mexico, Mauritius, Sri Lanka og Vietnam. Hvis du ikke vil reise så langt kan du vurdere Kanariøyene.
Se varmeguide