Jet Time - JTG

Jet Time er et dansk flyselskap som ble sertifisert av de danske luftfartsmyndighetene i 2006 og startet virksomheten samme år.

Jet Time flyr med Boeing 737-300 samt 737-700.

Les mer om Jet Time på flyselskapets egen side

Viktig informasjon – Samsung Galaxy Note 7

Vær obs. at spesielle regler finnes om bruk av Samsung Galaxy Note 7.

Les mer her »

 • Bagasje

  Håndbagasje uten kostnad

  En håndbagasje per person kan tas med kostnadsfritt. Maksvekten er da 5 kg og maks størrelse er 55 x 40 x 20 cm.

  Innsjekket bagasje – tillegg mot kostnad

  For større bagasje som du sjekker inn tilkommer det en kostnad på ca. 200–300,-, eksakt pris for din reise ser du i bestillingen. Med Jet Time kan du sjekke inn 1 koffert per person som veier maks 20 kg inkludert håndbagasje. Altså for eksempel maks 17 kg innsjekket bagasje dersom håndbagasjen veier 3 kg. Hvis to eller flere reisende velger å pakke i samme koffert kan den veie maks 32 kg. Du finner regler for barnevogner og ekstra bagasjevekt nedenfor.

  Barn under 2 år

  For barn under 2 år tillates 5 kg håndbagasje uten kostnad.

  Barn 2–11 år

  For barn 2–11 år gjelder samme bagasjeregler som for voksne.

  Reiselengde 3 uker eller mer

  Hvis reisen varer tre uker eller mer, og du har bestilt innsjekket bagasje som tillegg, så kan du ta med 30 kg bagasje, inkludert 5 kg håndbagasje. OBS! Gjelder kun t/r-reise.

  Trille/barnevogn

  Trille/barnevogn kan tas med kostnadsfritt. Jet Time anbefaler at man leier en bag (Airshells) som beskytter trillen/vognen under transport. Les mer om Airshell her »

  Vi gjør oppmerksom på at Jet Time IKKE erstatter skade på triller/barnevogner dersom de ikke er pakket i bager fra Airshell. Maks tillatt mål på triller/barnevogner er 105 x 50 x 65 cm.

  Les mer om bagasje:

  Beskytt bagasjen din med Airshells »

  Tips og regler vedrørende pakking av bagasje »

  Forsinket, skadet eller mistet bagasje »

  Ekstra bagasjevekt

  Har du behov for mer bagasjevekt enn det som er inkludert i det vanlige tillegget for innsjekket bagasje, kan du forhåndsbestille ekstra bagasjevekt til en billigere pris enn det du må betale for overvekt ved innsjekkingen. Ekstra bagasjevekt kan bestilles frem til 4 dager før avreise.

  Forhåndsbestill ekstra bagasjevekt her »

 • Spesialbagasje

  Når du vil ta med deg spesial bagasje (eks. sportsutstyr) på reisen, er det både praktisk og billigere å forhåndsbestille på nettet.

  Forhåndsbestill spesialbagasje

 • Flyklasser

  Jet Time har kun 1 flyklasse.

 • Måltider ombord

  Standard måltid

  For Jet Time er et sunt og godt måltid av høy kvalitet avgjørende for den totale flyopplevelsen. Jet Time samarbeider med flere kjente og anerkjente produsenter av økologisk mat. Barn mellom 2 -11 serveres en egen meny (frokosten er imidlertid den samme).

  Måltidet bestiller du hos TUI:

  • Samtidig med at du bestiller reisen
  • På Min side (fram til 15 dager før avreise)
  • Via kundesenteret på tlf 67 11 50 00 (senest 2 dager før avreise)

  Dessverre tillater vi generelt ingen egen mat om bord. Hovedårsaken er at vi da ikke kan garantere sikkerhet og komfort om bord for allergikere. Unntak: dersom du f.eks. reiser med et spebarn eller selv er allergiker, kan det være mulig å ta med egen mat. Du finner mer informasjon til våre allergiske passasjerer lenger ned.

  Spesialmat

  Spesialmåltidenes innhold og sammensetning varierer, avhengig av årstid og kjøkkenets råvarer, samt hvor maten lastes (hjemme eller på destinasjonsstedet). Dette gjør det vanskelig å spesifisere måltidets eksakte innhold for dagen. Derimot garanterer vi at måltidene følger gjeldende innholdsrestriksjoner.

  Spesialmaten bestiller og betaler du hos TUI i forbindelse med bestilling av reisen eller senest 2 dager før aktuell avreise. Du kan velge mellom følgende alternativer:

  • Vegetarisk
  • Vegan
  • Glutenfri
  • Laktosefri
  • Diabetes

  Allergi

  Som allergiker har du, når du flyr med Jet Time, mulighet til å bestille spesialmat om bord i henhold til alternativene over. Lider du av alvorlig allergi (som alvorlig nøtteallergi) eller av flere ulike allergier, anbefaler vi at du tar med deg egen mat om bord.

  Dersom du som allergiker tar med egen mat til å spises om bord, ber vi deg meddele Jet Times kundeservice slik at de kan informere vår besetning.

  Kontaktinformasjon:

  Når Jet Time har passasjerer som lider av luftbåren nøtteallergi, meddeler de det aktuelle kabinpersonalet. Personalet informerer øvrige passasjerer og ber dem vise hensyn og ikke åpne eventuelt medbrakte nøtteprodukter under flyvningen.

  Allergimedisin

  Dersom du har behov for allergimedisin, må du selv ta med dette på reisen. Jet Time har ikke allergimedisiner om bord, og vårt kabinpersonale kan ikke administrere disse legemidlene.

  Det er viktig å understreke at Jet Time, til tross for oppfordring til medpassasjerene, aldri kan garantere en nøttefri flyvning for dem som lider av luftbåren nøtteallergi.

  Vart opp med champagne

  Gi noen en overraskelse som vil bli husket i lange tider. Vår oppvartning om bord i flyet er en perfekt måte å feire en person du synes er verdt spesiell oppmerksomhet.

  Oppvartning bestilles her »


  Champagne og konfekt

  Kabinpersonalet serverer en helflaske (75 cl) ekte sjampanje og en eske konfekt. Til sjampanjen følger det med to glass man får beholde.

  Pris: ca 320 NOK (pris kan være endret, se bestillingsside for den aktuelle prisen)


  Musserende og konfekt

  Du kan bestille et litt billigere alternativ som består av musserende vin og konfekt. I denne pakken er ikke glassene inkludert.

  Pris: ca 220 NOK (pris kan være endret, se bestillingsside for den aktuelle prisen)

 • Reservere flysete

  Når du reiser med Jet Time, er det mulig å forhåndsbestille visse seter om bord mot betaling.

  Du kan velge sete fra dagen etter at du har bestilt din reise hos TUI .OBS! Maks. 365 dager før avreise frem til 3 dager før avreise.

  Bestill sete på flyet

 • Taxfree

  Forhåndsbestilling av Taxfree-varer

  Når du flyr med Jet Time, kan du forhåndsbestille dine taxfree-varer via nettet.

  Når kan du bestille

  Du forhåndsbestiller dine varer fra 30 dager før avreise frem til 5 dager før avreise til både ut- og hjemreisen. Om bord, på vei til reisemålet ditt, kan du bestille flere varer til hjemreisen.

  Her forhåndsbestiller du dine Taxfree-varer

 • Innsjekk

  Innsjekkingen er åpen fra ca 2-3 timer før avgang til ca.1 time før avgang. Vær gjerne ute i god tid.

  Online check-in

  Dersom du reiser fra København og Billund, kan du, dersom du bestiller seteplass, sjekke inn online fra 14 dager frem til 3 dager før avreise.

  Bestill sitteplass og sjekk inn online

 • Service ombord

  Mat og drikke

  Om bord har du mulighet til å kjøpe ulike drikker og forfriskninger til gunstige priser fra drikkevognene som går gjennom kabinen under flygingen.

  Her finner du hva som gjelder for måltider om bord

  Underholdning

  Filmer

  Jet Time viser ingen filmer ombord.

  Betaling om bord

  Jet Time aksepterer betaling med Visa, Mastercard, Amex og Diners om bord.

 • Funksjonshemmede

  Det er viktig at du oppgir at du trenger assistanse på flyplassen samtidig som du bestiller reisen. Med dette menes eksempelvis bærehjelp eller at du trenger en rullestol for å komme deg om bord i flyet.

  Kontakt TUIs kundeservice hvis du føler deg usikker:

  • Telefon: 67115000
 • Gravid

  Er du gravid og skal fly med Jet Time, gjelder følgende regler:

  Om du har hatt komplikasjoner under graviditeten skal et MEDIF-skjema presenteres uansett hvilken uke du befinner deg i. MEDIF-skjemaet finner du på JetTimes hjemmeside.

  • Uke 0 - 35
   Du kan fly uten særskilte restriksjoner
  • Uke 36 - 37
   Du kan fly dersom den totale flytiden er maks 4 timer. Legeerklæring må medbringes.
  • Uke 38 - 40
   Av sikkerhetshensyn kan du ikke fly med JetTime.
  • Tvillinger eller fler Legeerklæring trengs fra uke 29 til uke 31. Av sikkerhetshensyn kan du ikke fly med JetTime fra og med uke 32.

  Vennligst noter at legeærklæringen må være datert så tett på avreisetidspunkt som mulig. Om du har hatt komplikasjoner under graviditeten må en legeerklæring presenteres uansett hvilken uke du befinner deg i.

  Obs: For fly til/fra Tyrkia må du alltid tar med deg en legeerklæring, da lokale regler krever dette allerede i en tidlig fase i graviditeten.

  For mer informasjon, vennligst se Jet Times hjemmeside