Reiser
til
Island

Pris fra

...

Våre hotell

1 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Fakta

Vis alle fakta
  • HovedstadReykjavik
  • SpråkIslandsk
  • Befolkning30 000

Reiser til Island

Island

Vilt og vakkert. Island er en naturopplevelse av ypperste klasse med sine fosser, fjorder, fjell og varme kilder. I hovedstaden Reykjavík er sjarmerende pastellfargede hus blandet med trendy restauranter og et hektisk fornøyelsesliv.

Hvis du liker natur og aktiviteter i kombinasjon med byliv, er Island en klar favoritt. Du kan enkelt reise hit over en helg - med Reykjavik som utgangspunkt. Hvis du vil oppleve mer av landet, fungerer det også fordi reiselengden er fleksibel.

Reykjavík - kultur og fornøyelser

Islands lille hovedstad er verdenskjent for sitt fornøyelsesliv. Hipster-kafeer, mikrobryggerier og ginbarer - her finnes alt. Restaurantlivet blomstrer, med fokus på det nye nordiske kjøkkenet. Du kan få en dose kultur på Nasjonalmuseet og de mange kunstgalleriene. Samtidig er det nære til naturen, slik at du kan vandre eller ri på islandshester i fantastiske omgivelser rett utenfor byen.

Les mer om Reykjavik og hotellene våre >>

Varme kilder og sprutende geysirer

Å bade i varme kilder er noe du ikke bør gå glipp av når du reiser til Island. Den blå lagunen, utenfor Reykjavik, er kanskje det mest kjente stedet for en dukkert i varmt mineralrikt vann - uansett årstid. Andre naturopplevelser på Island er de aktive geysirene, hundrevis av vulkaner, grønne daler og Vatnajökull - Europas største isbre.

Reiser med TUI til Island

Våre reiser til Island går med vanlige rutefly, som betyr at reiselengden er fleksibel. Vi har ingen guider på Island, men i løpet av reisen kan du kontakte TUI Service Center via TUI-appen, Min side, SMS eller telefon.

Ferietilbud i/på Island