Reiser
til
Hellas

Pris fra

...

Våre hotell

335 stk.

Kart

Vis stort kart

Prisnivå

Priseksempel fra Platanias
 • Pizzaca. 90,-
 • 1 liter vannca. 6,-

Fakta

Vis alle fakta
 • ValutaEuro (EUR)
 • Tidsforskjell+1 time
 • HovedstadAthen
 • SpråkGresk
 • Befolkning10 750 000

Reiser til Hellas

Vil du reise til Hellas kan du velge mellom en mengde nye, freshe hoteller. Samtidig finner du fortsatt den velkjente atmosfæren igjen på enkle tavernaer med pinnestoler under vinrankene. I tillegg finner du TUI Family Life på alle våre store greske øyer.

Nummer 1 for familier

TUI Family Life er våre resorthotell med det beste for familier. Her finner du kostnadsfrie barneklubber som Bamseklubben og tenåringenes Hangout med grillmiddager, kveldsshow og treningstimer. Et herlig sted for familieferien helt enkelt. Her finner du våre Family Life-hotell i Hellas i sommer:

Splash-hotell med eget badeland på Korfu, Kos, Rhodos og Kreta. Blue Star-hotellene er et annet sikkert kort hvis du vil ha mye å gjøre på hotellområdet.

Voksen atmosfære

Er du på jakt etter et hotell for voksne er konseptet TUI Sensimar det beste du kan velge. Her har man gjort det lille ekstra for alle som vil nyte det gode livet – med restauranter, spa og trenings. Håndplukkede bosteder i kategorier som Nær det meste, Fred & ro, Lite & familiært, Voksne & venner og De Luxe finnes også blant hotellene våre i Hellas.

Finn din favoritt

 • Kreta: Ikke bare fine sandstrender, men også antikke kulturskatter og landsbyer med venetianske kvartaler.
 • Zakynthos: Lyse sandstrender. krystallklart vann, frodig natur og en stor dose gresk sjarm
 • Kos: Sykle på timianduftende stier langs havet. Eller slapp av på en beach club med hvite loungesofaer.
 • Samos: Idylliske fiskerlandsbyer, tavernaer med tak av vinranker og 240 små og store strender
 • Korfu: Grønn øy med vakre utsikter og italienskinspirert mat
 • Rhodos: Alt fra strender og store bassenger til middelaldersjarm i gamlebyen
 • Her finner du en oversikt over hele den greske øyverdenen »

Kombiner og opplev mer!

 • Bo en uke på Samos en uke på Patmos
 • Kombiner Kos med den lille øya Kalymnos
 • Bo på to ulike reisemål på samme øy

Våre reisemål

Kreta

Kreta

90 hotell
Fra
Kreta byr på strender, sjarmerende småbyer og antikk kultur. Langs Chaniakysten ligger feriestedene på rekke og rad, og rundt Heraklion venter eksklusive hotell i rolige omgivelser. Øya har bl.a. flere TUI Family Life, TUI Sensimar for voksne og mange andre hotell.
Rhodos

Rhodos

84 hotell
Fra
Rhodos er ferieøya med grønne fjell, lange strender, antikke ruiner og trendy byliv.
Kos

Kos

43 hotell
Fra
På Kos finner du fine strender langs nesten hele kysten. Grønn natur, sjarmerende landsbyer og fargerikt folkeliv i Kos by. I tillegg har vo konsepthotell for familier, par og treningsglade.
Korfu

Korfu

22 hotell
Fra
Opplev Korfu, en av de vakreste øyene i Hellas. Vi har alt fra små sjarmerende leilighetshotell til TUI Family Life med aktiviteter og bosted i romantiske Korfu by.
Samos

Samos

45 hotell
Fra
På den grønne øya Samos kan du bo på et av våre mest populære Family Life. Her finnes det 240 små og store strender, vandringsstier og sjarmerende landsbyer der vinranker klatrer over hvitkalkede fasader.
Zakynthos

Zakynthos

35 hotell
Fra
Zakynthos er kjent for sine lange sandstrender, grønne natur og ofte fotograferte steder som Smugglerbukta og De blå grottene. Velg mellom mange små og store hotell.
Santorini

Santorini

0 hotell
Fra
Santorini er en liten vakker vulkanøy, der det sies at halvparten av alle de greske postkortene fotograferes. Hvite sukkerbithus med grønne eller blå vindesluker klatrer i åssidene.
Patmos og Samos i kombinasjon

Patmos og Samos i kombinasjon

3 hotell
Fra
Opplev den vakre øya Patmos og naboøya Samos på en og samme reise. Du tilbringer en uke på hver øy og får dermed oppleve to ulike sider av den greske øyverdenen.
Kalymnos

Kalymnos

2 hotell
Fra
Her på svamfiskernes idylliske lille øy venter badebukter med krystallklart vann og rolig byliv mellom grønne fjell. Du kan kombinere med en uke på naboøya Kos.
Nyhet
Athen

Athen

11 hotell
Fra
Athen er en antikk storby med moderne innslag der du kan kombinere kulturhistorie, utallige severdigheter, klassiske tavernaer og trendy shopping.
Vis alle (10)

Ferietilbud i/på Hellas

Hotell - Hellas