Reiser
til
Amsterdam

Pris fra

...

Våre hotell

20 stk.

Reiseinformasjon

UDs reiseinformasjon

Prisnivå

Priseksempel fra Amsterdam
  • 1,5 liter vannca. 9,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskjell0 timer
  • HovedstadAmsterdam
  • SpråkNederlandsk
  • Befolkning17 020 000

Reiser til Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam, Nederlands største by og hovedstad i regionen Holland, er ikke som andre byer. Gatene i sentrum er fulle av sylklister og sporvogner, og langs kanalene transporteres både varer og turister. I Amsterdam er det liv og røre døgnet rundt, og utvalget av kunst og fornøyelser er vanskelig å slå. Reis hit på en romantisk weekend eller bli noen dager ekstra

Amsterdams kanaler

Amsterdams eldre bydeler ligger spredt utover som en vifte med kanaler og gater i halvsirkler. Byen har nesten 1300 broer og et 70 km langt nettverk av kanaler og det er lett å gå seg vill, men se det som en fordel og en utmerket måte å oppleve Amsterdam på. De viktigste kanalene er Singegracht, Herengracht, Keizergracht og Prinsengracht. Lær deg kanalenes navn og beliggenhet, det gjør det enklere!

Tulipaner fra Amsterdam

Det mest kjente er det flytende blomstermarkedet som ligger på Singelkanalen ved torget Muntplein. Her på de gyngende butikkbåtene finnes det mengder av planter i krukker og vakre snittblomster som solsikker, roser, liljer og selvfølgelig mengder av tulipaner.

Shoppe nytt eller gammelt

Antikvitetshandlerne ligger samlet rundt kvartalene ved Nieuwe Spegelstraat, gaten som går over kanalene mot Rijksmuseum. Byens store varehus heter Magna Plaza, det gamle fine postkontoret, et par kvartal fra Damrak. De innvidde leter etter skiltet Uitverkoop, som lover salg.

To andre markeder med god kuppfaktor er Albert Cuyomarkt og Waterlooplein. Her venter spennende opplevelser med mulighet for å finne alt fra teaterrekvisita og bruktmøbler til grønnsaker. Begge markedene er stengt på søndager.

På sykkel til Van Gogh og Anne Frank

Van Gogh-museet, Anne Franks hus og blomstermarkedet er gitte holdepunkt. Men egentlig er det nok å bare rusle rundt blant butikker, kaféer, broer, kanaler, broer, kanaler, lektere og 1600-tallshus. Vil du ta deg frem som en ekte hollender, leier du en sykkel og sykler raskt mellom de to store severdighetene i byens hjerte.

Reis til Amsterdam med TUI

Våre reiser til Amsterdam går med rutefly, noe som innebærer at reiselengden er fleksibel. Vi har ingen guider på reisemålet, men du kan kontakte vårt onlinesenter via telefon, e-post eller SMS både før og under reisen.

Ferietilbud i/på Amsterdam