COVID CARE

Ekstra trygghet koblet til COVID-19

Nå blir det enda tryggere å reise med TUI. I tillegg til pakkereiseloven og vår egen Trygghetspakke (les mer her »), innfører vi nå ytterligere tiltak - unike for oss - slik at du kan bestille reisen og oppleve verden på en så trygg måte som mulig.
Alt nedenfor er inkludert, uten ekstra kostnad, og gjelder for alle som reiser på pakkereise med charterfly, uavhengig av når du bestilte reisen. Gjelder frem til 31/10-2021.

• Alle gjester som reiser med oss frem til 31. oktober 2021 har automatisk rett til medisinsk undersøkelse / assistanse på reisemålet, hvis det blir påvist COVID-19. TUI er også ansvarlig for kostnadene av testen, og vi vil fly deg hjem hvis du trenger medisinsk behandling (forutsatt at de gjeldende vilkår er oppfylt).

• Hvis du må i karantene vil vi i etterkant kompensere for de eventuelle ekstra kostnader som et lengre hotellopphold og endret hjemreise medfører.

Ordinære vilkår gjelder, og det er viktig at du tegner en reiseforsikring før avreise som dekker også andre deler av reisen din. For fullstendig beskyttelse anbefaler vi at du kjøper Allianz reiseforsikring.
Les mer om Allianz her »

I tillegg til denne ekstra beskyttelsen, har vi også innført en rekke sikkerhetstiltak på våre flyreiser og hotell for å forhindre og unngå spredning av smitte.
Les mer om disse her »

Se vilkår på norsk »

Se vilkår på engelsk »

COVID CARE Vanlige spørsmål og svar fra våre gjester

 • Når begynner COVID CARE å gjelde, og når opphører den?

  Beskyttelsen gjelder fra du foretar en bestilling eller ombooking av en reise med en TUI-operatør eller TUI AG, og inngåelse av en tilsvarende avtale om transport og overnatting.

  Beskyttelsen opphører på slutten av reisen eller 90 dager etter reisens start. Reiser som varer lenger enn 90 dager er ikke dekket av COVID CARE.

 • Hvor mye koster COVID CARE? Blir ferien min dyrere?

  Nei, ferien din blir ikke dyrere. COVID CARE er en ekstra service vi tilbyr alle våre kunder, og den er helt gratis. Det er viktig å presisere at dette ikke erstatter behovet for en personlig reiseforsikring, COVID CARE er kun et tillegg.

 • Hva dekker COVID CARE?

  • Alle gjester som reiser med oss frem til 31. oktober 2021 har automatisk rett til medisinsk undersøkelse og assistanse på reisemålet, hvis det blir påvist COVID-19. TUI er også ansvarlig for kostnadene av testen, og vi vil fly deg hjem hvis du trenger medisinsk behandling (forutsatt at de gjeldende vilkår er oppfylt).
  • Hvis du må i karantene står vi for eventuelle ekstra kostnader som et lengre opphold og endret hjemreise medfører.
  • Tilgang til døgnåpent nødnummer og app.
  • Tjenesten gjelder for alle som reiser på pakkereise med charterfly, uavhengig av når du bestilte reisen. COVID CARE gjelder fra 11. juni 2020 til og med 31. oktober 2021.
  • Mer informasjon og vilkår finner du her TUI HolidayGuarantee TC Norway
 • Hvilke vilkår gjelder?

  Ja, det er spesifikke vilkår som gjelder for COVID CARE. Les mer om vilkår COVID CARE

 • Trenger jeg egen reiseforsikring?

  Ja, det er viktig at du beholder din personlige reiseforsikring. COVID CARE er en ekstra service, og dekker bare tilfeller der COVID-19 kan dokumenteres. Tjenesten dekker kostnader som kan påløpe dersom du får sykdommen mens du er på ferie; som testing, medisinsk hjelp og kostnader knyttet til et lengre opphold om nødvendig. Det vil ikke dekke noe annet og gjelder ikke andre sykdommer.

 • Er det begrensninger ved COVID CARE?

  Ja, det er visse begrensninger. En oppsummering av policy, dekning, fordelene og eventuelle begrensninger finner du her Villkor Covid Care NO

 • Kan familien min bli værende på feriedestinasjonen sammen med meg hvis jeg blir syk?

  Alle TUI-kunder som oppfyller kravene over er dekket av vår COVID CARE. Hvis du blir syk og karantene er nødvendig, vil et lengre opphold være dekket, opp til en maksimalgrense. Hotellpersonalet vil være der for å støtte deg og gi deg råd om rutinene som gjelder for destinasjonen du bor på. En oppsummering av policyen, dekningen, fordelene og eventuelle begrensninger finner du her: Villkor Covid Care NO

 • Hva vil skje dersom jeg må på sykehus? Blir alle kostnader dekket?

  En oppsummering av policyen, dekningen, fordelene og eventuelle begrensninger finner du her: Villkor Covid Care NO

 • Jeg vil gjerne reise neste år, er jeg dekket av COVID CARE da?

  Tjenesten gjelder for alle som reiser på pakkereise med charterfly frem til 31. oktober 2021, uavhengig av når du bestilte reisen. Vi vil fortsette å følge med på situasjonen. Din sikkerhet og trygghet er alltid vår første prioritet.