Endrings- og avbestillingsbeskyttelse

Full fleksibilitet & trygge penger

Husk å bestille endrings- og avbestillingsbeskyttelse samtidig med reisen for å gjøre bestillingen din trygg og fleksibel. Vår endrings- og avbestillingsbeskyttelse gjelder på reiser med charterfly og gir deg mange fordeler som vanligvis ikke er inkludert i din vanlige forsikring. Se bare her:

Pris 0,- til høsten 2021

På avreiser til og med 31. oktober byr vi på endrings- og avbestillingsbeskyttelsen når du bestiller en ny reise med charterfly. Fra og med 1. november 2021 går vi tilbake til de ordinære prisene, 199-399,-. (Se oversikt over prisene nederst på siden).

Åpent kjøp inntil 60 dager før avreise

Du har åpent kjøp inntil 60 dager før din planlagte reise.
Åpent kjøp i inntil 60 dager før planlagt reise gjelder ikke når du booker om til en ny reise med nytt bestillingsnummer.

Kostnadsfri ombooking/endring opp til 14 dager før avreise

Hvis du har bestilt avbestillingsbeskyttelse for alle medreisende kan du uten kostnad endre reisen et valgfritt antall ganger frem til 14 dager før avreise. Den nye avreisedatoen må da ikke være mer enn seks måneder før eller etter den opprinnelige reisen. Retten til kostnadsfri ombooking/endring gjelder ikke for cruise, TUI Villas eller reiser med rutefly. Du kan ikke endre til en rabattert/prisredusert reise (men derimot får du differansen tilbake dersom vi senker prisen på reisen du opprinnelig bestilte, se under Prisgaranti Plus nedenfor).

Fri avbestilling ved sykdom

Hvis du, en medreisende eller noen i familien blir syke eller alvorlig skadet kan du avbestille reisen og få pengene tilbake*, mot fremvist legeerklæring. Ring oss på 67 11 50 00 og send inn legeerklæring, så tar vi oss av resten.

Fri avbestilling ved oppsigelse

Hvis du blir sagt opp på jobben kan du avbestille reisen og få pengene tilbake*, forutsatt at du er fast ansatt og er oppsagt på grunn av mangel på arbeid (gjelder ikke kun ved varsel). Ring oss på tlf. 67 11 50 00 og send oss en bekreftelse fra arbeidsgiveren om at du har blitt oppsagt, så tar vi oss av resten.

Bli boende-garanti

Hvis noen i reisefølget ditt må avbestille i henhold til grunnene over, får du beholde samme rom eller leilighet som du har bestilt, og slipper å betale det såkalte tomsengstillegget som du ellers ville blitt belastet.

Prisgaranti Plus

Skulle grunnprisen på reisen (fly + hotell) senkes etter at du har bestilt kan du kontakte oss på tlf. 67 11 50 00, så gir vi deg den lavere prisen og betaler tilbake differansen. Vær oppmerksom på at dette ikke gjelder for spesifikke og tidsbegrensede kampanjer, som når vi for eksempel i en viss periode tilbyr kostnadsfrie reiser for barn i ekstraseng eller kostnadsfrie måltidspakker. En forutsetning for Prisgaranti Plus er at du har bestilt en charterreise med spesifisert bosted og at det er minst 60 dager til avreise. Garantien gjelder for din opprinnelige bestilling, men ikke dersom du allerede har endret den gjennom retten til kostnadsfri ending. Det kreves også at rabatten du viser til fortsatt eksisterer når du kontakter oss, og at den gjelder for samme salgskanal som du opprinnelig brukte (f.eks. bestilling via Internett, Trumf eller en forhandler).

Kostnadsfri navneendring

Hvis du må endre et navn på bestillingen, enten fordi noen ikke kan reise eller fordi navnet er feilstavet – koster dette normalt 500,-. Men med endrings- og avbestillingsbeskyttelsen slipper du denne avgiften. Det må imidlertid være minst fire dager til avreise og fri navnendring gjelder ikke for cruise, TUI Villas eller reiser med rutefly.

*Ved avbestilling i henhold til reglene over får du refundert beløpet du har betalt inn til oss, minus endrings- og avbestillingsbeskyttelsens pris og en administrativ avgift som regnes ut fra reisens pris (maks 300,- per reisende) samt serviceavgiften.
Åpent kjøp inntil 60 dager og kostnadsfri ombooking/endring opp till 14 dager før avreise er gjeldene for deg som har bestilt endrings- og avbestillingsbeskyttelse etter den 4 mai.

Vil du lese de fullstendige vilkårene, se under punkt 5 i Reisevilkår for pakkereiser »


Priser:

Reisens grunnpris Beskyttelsen koster
Opptil 3999,- 199,- per person
Opptil 9999,- 299,- per person
Over 10 000,- 399,- per person

SLÅ TIL NÅ FØR DET ER FOR SENT

Endrings- og avbestillingsbeskyttelsen er ikke mulig å legge til i etterkant. Det enkleste er å bestille den samtidig som du bestiller reisen, siste mulighet er før du betaler depositumet og åpent kjøp-perioden går ut.